sunnuntai 13. joulukuuta 2009

VALOAKerroin aikaisemmin ostaneeni ledvalot ja muutaman nauhan,seka lilan varisia palloja.Meilla ovat seinat viela aika tyhjia,ja jotain pitaa saada seinille.Tuohon seinaan tulee aikanaan ehkapa jokin muu,kuin valojuttu.Taikka sitten uuden vuoden jalkeen vaihdan nuo nauhat johonkin toiseen roikkuvaan systeemiin.Mutta luulen,etta siirran nuo valot pitkaan eteiseemme,ja sinne ostan seuraksi nappulaverhon.
Nyt,kun paljon on sateisia paivia,ja joudutaan elamaan paljon pelkastaan olohuoneessa ovi tiukasti kiinni,ettei lampö karkaa,niin jotain valoa tarvitsi viihdykkeeksi.

İhanaa alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Oi pidän! Mietin, että miltähän mahtaa violetti näyttää kun kirjoitit että sellaiset ostit, mutta kaunista on.
Meillä vielä osa valoista ripustamatta sekä ulos että sisälle, mutta tällä viikolla yritän jaksaa, että saan nauttia kauemmin.
Ihanaa viikkoa myös sinne ystäväin!
Heljä

Sateenkaari kirjoitti...

Helja:Kiitos ystavain.Taalla on myös kaupungilla naita ledvaloja paljon ympari vuoden.Puissa ne eritoten ovat kauniita.Nyt pitaa alkaa kehittelemaan eteiseen jotain kivaa juttua,jos ne sinne siirran.Meilla kun on pitka eteishalli,ja se on illalla aina aika pimea,jos ei kattovaloja pida paalla.

Sky Mikaela kirjoitti...

Kauniita ovat :-)!

SaaraBee kirjoitti...

Tuovat varmasti tunnelmaa pimeisiin iltoihin.
Ostin kynnttelikön viime viikolla ja naapurin poika sen vahingossa pudotti lattialle. Se siitä kyntteliköstä. Täytyy yrittää korjata se tänä iltana. Tuskin onnistuu.
Minun on pitänyt kysyä sinulta monta kertaa, että käytkö usein miehesi kanssa Suomessa?

Jael kirjoitti...

Kaunista, katselin itselin tuollaisia led-valoja tänään mutten ostanut.

Sateenkaari kirjoitti...

Natjale: Kiitos sinne Hollantiin.

Vireat niityt:No voi.toivottavasti saa korjattua.
Ei olla kayty kovin usein Suomessa.Muutimme Turkkiin taas jalleen kerran kesakuussa 2007.2008alkuvuodesta mieheni lahti töihin Suomeen,ja oli siella 7 kuukautta.Mina pysyttelin taalla.
Koko ajan on ollut ostamista,kun tultiin vain vaatteet mukanamme,joten ei ole raaskinut laittaa matkaan rahaa.Ja lisaksi mieheni viime kevatpuolen sairastelu vei töista monta kuukautta(taallahan ei ole työttömyyskorvauksia),joten rahaa ei liikoja ole ollut.Mutta vaikka tilanne olisi toinen,niin en usko,etta sittenkaan kaytaisiin joka vuosi.
Sama se on ollut,kun ollaan asuttu Suomessa.Ei olla yhtaan sen enempaa kayty silloin Turkissa.

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian:
Mina olen kovasti nyt ihastunut ledvaloihin.Ja nuo löysin tosi halvat.
kaupan somistuksessa kaytettyja ledvaloja.Laitan kuvia.

ziriliini kirjoitti...

Kaunis asetelma ja led-valoja voi minusta käyttää muutenkin kuin vain jouluna.

Sateenkaari kirjoitti...

Ziriliini:Kiitti.Niin voi,ja olenkin aikonut ottaa nuo jatkuvaan kayttöön.

ii kirjoitti...

Ledit ovat tosiaan kivoja, meilläkin on tänä vuonna ledejä käytössä (kynttelikkö yms.) eivätkä kuumennu ollenkaan niin kuin vanhat versiot. Vievät sähköäkin vähemmän, huraa!

ekku kirjoitti...

Nätit valot ja varmasti sopii teille.Itse juuri eilen ostin kullanvärisen rottinkitähden,jossa on ledvalot.Laitoin sen eteisen päähän,kun meilläkin on pitkä kapea eteinen.Oli tosi kiva yöllä käydä wc/keittiö,kun näki hiukan ja se valaisi kivasti.Suomessa vaan näkee nykysin niin yliampuvia rakennelmia semmosista putkivaloista et niistä on kauneus kaukana.On sinistä ja punasta valoletkua koko parveke täynnä vailla minkäänlaista kuviota.Ne ei oo kauniita

Sateenkaari kirjoitti...

İİ:Sen minakin huomasin,etteivat kuumene olenkaan.Ostohinta on korkeampi,mita normaaleilla valoilla,mutta se tulee ajan kanssa takaisin,kun sahköa kuluu vahemman.
Ekku:Minakaan en tykkaa niista letkuvaloista.Enka naista pienista ledvaloistakaan niin kaytettyna,etta vilkkuvat nopeasti.Hitaasti himmeneminen ja uudelleen syttyminen on kaunista.