sunnuntai 20. joulukuuta 2009

KORİPALLOA

Nain lauantai-iltana tulee erittain hyva ohjelma televisiosta nimelta YETENEK SİZSİNİZ.Kyseinen ohjelma pyörii monissa eri maissa.Siina etsitaan erilaisten alojen "kykyja".
Tanaan oli minun suosikkini koripalloilijaryhma,joka esitti erittain nayttavan ja taidokkaan "donkkausohjelman".
Tasta sain taas jutun juurta tannekkin.Olen joskus maininnut,etta nuorin poikani pelaa koripalloa.On pelannut 6 vuotiaasta asti.Aloitti Jyvaskylan Weikoissa,mista siirtyi HoNsuun.Valilla pelasi Aanekosken Huimassa,josta palasi takaisin Jyvaskylaan.HoNsu oli vaihtanut nimea,ja oli silloin(seka on nytkin) BC Jyvaskyla.Taman kauden sopimus on FORSSAN koripojissa Suomenmestaruussarjassa.
Postittelin pojalle,etta saanko laittaa blogiin koriskuvia.Lupa tuli.Kuvat olen ottanut kaikki netista.

Nama kuvat ovat 11.01.2009 pelista BCJ-HNMKYPoikani oikealla hyppaamassa.peliasut joukkueella valkoiset.İlmeita on vaikka minkalaisia naissa tilannekuvissa.
Tuliko kori,en tieda.Poikani sai pitaa vuosia tuon numeron 11.Oli jo junnuna pelatessa.

Ja aina valilla sita pelin tuoksinassa kaydaan tunnustelemassa lattiankin kovuutta.Pojallakin on muutamia loukkaantumisiakin ollut uransa aikana.Koripallossahan ovat nilkat ja sormet kovalla koetuksella.

Ja sitten muutama kuva vuodelta 2001

Kuten nakyy,niin tuolloinkin on ollut numero 11 kaytössa.Nyt FOKOPO:ssa pelatessaan on pelinumero vaihtunut numeroon 14.
Mukavia olivat ajat,kun olin poikien joukkueenjohtajana .Eipa ollut vapaa-ajan ongelmia,kun olin kaikissa harjoituksissa ja peleissa mukana.Lisaksi pidin miesten peleissa pöytakirjaa.Rakastin sitakin hommaa.Monet vuodet pyörivat urheilun parissa.
Nuorempana poika pelasi myöskin jalkapalloa,ja siinakin olin mukana ahkerasti.
Jalkapallopelimatkalla olimme taalla Antalyassa,kun tapasin nykyisen mieheni.
Tassapa taman viikonlopuun urheiluplajays.

İhanaa sunnuntaita kaikille,ystavat.

15 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Hieno kuvaplajays:) Poika on pitka kuin mika- saikohan isansa geenit?

Voi miten toivon, etta omat kakrut pysyvat urheiluharrastuksissaan *pitkaanpitkaanpitkaan*, niin saastyvat kaikilta muilta "lieveilmiöilta".

Suloista sunnuntaita Antalyaan- taalla KAAMEA MYRSKY tahan aikaan aamusta...tuleekohan myöhemmin teille?

Heljä kirjoitti...

Onpa vauhdikkaita kuvia ja ilmeitä pojastasi. Ja että jalkapalloreissulla sitten tapasit miehesikin, urheilu yhdistää.
Tällä hetkellä Miriam välillä haluaa jalkapalloilijaksi ja sitten seuraavana hetkenä balettiaskeleet vievät mukanaan.
Täkäläisittäin kylmästä -2 (ei lunta) Irlannin aamusta tervehtien,
Heljä

Sateenkaari kirjoitti...

Ebrufin:Pojalla on mittaa 189 cm.İsansa on myös pitka,muttei noin pitka,kuin poika.
Pojan allergioitten takia meilla oli vakituinen hoitava lastenlaakari,joka maaritteli kahden vuoden ikaisena,etta pojasta tulee 190 cm pitka.Ja lahelleppa osui maaritys.

Todellakin urheilu(tai jokin muu harrastus) pitaa nuoret poissa monesta pahasta.Meilla ainakin se oli siina murkkuiassakin niin,ettei elamaan paljoa muuta mahtunut,kuin urheilu.
Teilla auttaa myös se,etta sina olet mukana urheilussa itsekkin.

Toivottavasti ei tule tanne se teidan myrskynne.Asken vahan satoi,mutta nyt taas paistaa aurinko.Huomiseksi on luvattu sadetta.

Kiitos,ystava, yrittakaahan tekin viettaa siella suloista sateista" sunnuntaita.Ette tainneet sitten paasta ratsastamaankaan tanaan.


Helja:Jalkapalloporukalla kierrettiin jonkin verran ulkomailla pelailemassa.Mm. Saksassa,kahdesti Tanskassa,Portugalissa ja sitten taalla Turkissa.Kivoja reissuja olivat.Meita vanhempia oli aina paljon mukana.
Miriam on iela niin pieni,etta kerkiaa muuttua mielipiteet moneen kertaan.Ja monastihan lapsi kokeilee moniakin harrastuksia,ennenkuin se oma vakiintuu.Meillakin poika pelasi jalkapallon ja koripallon lisaksi jaapalloa myös.Vahan aikaa oli mukana makihypyssa.Telinevoimistelu oli aika vahvasti mukana yhdessa vaiheessa,mutta kun kasvua alkoi tulla enemman,niin se sitten jai.

On teilla aika kylma siella.Tanne on huomiseksi luvattu taas vesisadetta.Nyt valilla vahan ripauttaa,ja valilla aurinko paistaa.
Laitan muutaman auringonsateen tulemaan İrlannin sunnuntaihin

Jael kirjoitti...

Hienoja kuvia!Siis poikasiko toimi aíkoinaan Amorina,kun olit mukana futismatkalla?
Hyvää alkavaa viikkoa Sateenkaari!

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelia: Kiitti.Voishan sen noinkin maaritella,kun hanen mukanaan pelimatkaalla oltiin.Joukkue oli tuolloin todella hyva.Voitettiin enemman,mita havittiin joka paikassa.
samoin sinne appelsiinipuitten alle.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva nähdä kuvia myös suomalaisista lapsistasi (lapsestasi). Pitkä mies, ainakin kuvista päätellen. Ja upea harrastus. =) Olet varmasti ylpeä hänestä.
Olet antanut paljon aikaasi hänen harrastukselleen. Se kantaa aina hedelmää.
Lapsenlapseni ovat myös kovia urheilemaan ja harrastamaan, jokaisella pojalla on omat kiinnostuksen kohteensa. Vanhemmat ovat täysillä mukana silti lapsen ehdoilla vielä tässä vaiheessa.
Ihanaa kun vanhemmat välittävät. :)
Hyvää jouln alusviikkoa teille kaikille. -Seija-

Sateenkaari kirjoitti...

Seija:Onhan tuolla mittaa,189 cm. Koripalloilijat yleensa ovatkin pitemmanpuoleisia.
Toki olen ylpea.Niinkuin kaikista lapsistani.Viela on taman korispojan lisaksi toinen poika,joka on vanhin lapsistani,ja tytar siina valissa.
Lisaa juttua on tulossa naista Suomessa olijoista.Tanaan sain luvan kirjoittaa vanhimmasta lapsenlapsestani,joka soittelee musiikkia.Kuviakin saan laitaa.
Vanhempien mukanaolo varsinkin urheilussa,niin on hyvin tarkeaa monin tavoin.Ja kiinnostunut voi olla keikenlaisen harrastuksen kanssa,jos haluaa.
Kiitos,ystava,sinulle sinne joulupuuhiin mukavia hetkia.

SaaraBee kirjoitti...

Sateenkaari: Olet varmasti ylpeä pojastasi. Minäkin (vaikka itse en koskaan ole urhiellut)kannusta poikia urheilun pariin. Aikaa menee kuljettamiseen aivan hirveästi, mutta ainakin on pojilla kunnon harrastukset.
Kiva kuulla myös Suomen perheestäsi. Sinulla on heitä varmasti aina välillä kova ikävä.

Marge kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marge kirjoitti...

Sorry, jouduin poistamaan kommenttini, kun oli liikaa kirjoitusvirheitä:)
Olipas kiva urheilupläjäys ja hauska tutustua sinuun näin muutenkin lisää:)Mielenkiintoinen tutustuminen miehesi kanssa:) Poikasi on päässyt pitkälle tuossa koripalloilussa, saat olla hänestä ylpeä, niinkuin tiedän, sinun olevan kaikista lapsistasi ja lapsenlapsistasi:))
Eniten muuten minäkin tykkäsin kouluaikana koripalloilusta kuin lentopallosta tai pesäpallosta, harmi vain, että sitä pelattiin silloin tosi vähän. Olin silloin aina innolla mukana, vaikka lyhyt olenkin...;D Se oli hauskaa! Nyttemmin olemme mieheni kanssa alkaneet pelata silloin tällöin sulkapalloa ja sekin on kivaa:)
Tytölläni on tuo tanssi ollut jo kolmatta vuotta ja tuntuu hyvältä, kun lapset löytävät sen oman juttunsa, saavat tehdä sitä mistä nauttivat, kun Taivaan Isä on antanut meille kaikille omat tykkäämisemme ja lahjammekin:)

Mutta nyt on aika toivottaa sinulle ja rakaillesi oikein hyvää ja rauhaisaa joulua!:)

Halauksin, Marge

Sirokko kirjoitti...

No jopas! Fokopo...kaikki sukulaislapseni tytöt ja pojat ovat pelanneet fokopon paidoissa, osa pelaa vieläkin. Omat lapseni taitavat olla suvun ainoita jotka ovat koripallolta säästyneet, ovatkin aika pätkiä varmaan juuri sen takia :)

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt:Totthan toki sita ain on lapsistaan ylpea.Jokaisessa lapsessa on jotain,mista voi olla ylpea.Talla nuorimmalla se on tama urheilu.
Taalla,kun asuu,niin asiatkin pyörivat ihan itsestaan turkkilaisissa ympyröissa,ja jutut sitten myös.Mutta nyt paatin laittaa hiukan suomalaista joukkoon,ja lisaa on tulossa.
Toki on lapsia ja lapsenlapsia valilla kovastikkin ikava.Onnekseen ovat jo kaikki omassa elamassaan kiinni,joten ei ole huolta.Nykyaan ,kun muutetaan maailmalle,niin tama on arkipaivaa hyvin monelle.

Marge:Kiitos ystavain.Kun on 6 vuotiaana aloittanut,niin on kerennyt.ienena poikana oli pojalla pallo joka paikassa mukana.Kauppareissulla ja jopa saunassa,missa heitteli seinaan.Uskomatonta harjoittelua pallon kanssa.
Sulkapallo onkin mukavaa puuhaa.Sita pelailtiin nuorena tyttöna paljonkin.Mina taas tykkasin pesapallosta.
On se harrastus sitten mika tahansa,niin todellakin paa asia on,etta on lapselle mieleista.
Ja kuten sanot,niin Taivaanisa on meille erilaiset lahjat jokaiselle antanut.
Sinulle ja perheellesi rauhaisaa ja lamminhenkista joulunaikaa.
Vastahalitus.

Sirokko: No,sattuipas.Poika teki taksi kaudeksi sopimuksen Fokopo:n kanssa.
Kenkuttaa,kun ei paase peleja katsomaan.

Sateenkaari kirjoitti...

Sirokko: viela,etta ei kait sattumalta sukulaistasi pelaa tuossa Fokopo:n mestaruussarjan joukkueessa.(kuva)

Sirokko kirjoitti...

Ei tällä hetkellä, siinä pelasi siskontytön mies ennen kuin muutti Tampereelle. Sukulaispojat on nuorempia, naisten edustusjoukkueessa pelaa tällä hetkellä yksi siskontyttö.

Sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Koripallosukua siis aivan selvasti