maanantai 28. joulukuuta 2009

MUSİİKKİA JA MANSİKOİTA

Taman talven ensimmaiset mansikat.Nautin noista makupaloista ja kuuntelin musiikkia.
Tuon linkin takaa avautuu vanhimman lapsenlapseni rakas harrastus. Jos haluat,niin kuuntele hanen laulamanaan sielta kappale "Jalat kay ja maisema vaihtuu".


Musiikista ,Joonas, on ollut kiinnostunut jo aivan pikkupojasta ja "leikkikitarasta" lahtien.Nyt sitten vahan paalle kaksikymppisena nuorena miehena on oma kokoonpano orkesterilla (nimelta PAKKOTOİSTO)yhdessa kolmen ystavan kanssa.Orkesterista voit lukea tuon linkin takaa heidan kotisivuillaan.Orkesteri on parjannyt hyvin myös kilpailuosiossaan.Huhtikuussa 2009 bandi kavi Kajaanissa osallistumassa SAKUstars kisoihin soitinyhtyeet ja bandit sarjaan.Sielta tuli voitto.
Bandi on ollut kuvauksissa helsingissa kutsuttuna.
Erittain hyva alku nuorille miehille.
Tammikuussa on tulossa uutta omaa materiaalia,jota minakin mielenkiinnolla odottelen. He siis tekevat itse omaa musiikkia,ja sanoittavat sen myös.
Jos kaytte bandin sivuilla,niin lapsenlapseni on se,jolla on valkoiset ja erittain lyhyet hiukset.
Musiikki on tyttareni perheessa henki ja elama. Myös isa soittaa oman työnsa ohessa.Yksi pojista on rumpali.Oli aikaisemmin samassa bandissa veljensa kanssa,mutta nyt ovat erillaan.Perheen tytar laulaa.Ja isalle ja aidille hyvin rakas harrastus on kilpatanssi.
Myös tama vanhin lapsenlapsistani harrastaa laulamisen ja soittamisen lisaksi kilpatanssia,missa onkin parjannyt parinsa kanssa hyvin.
Kuvat sain pojalta itseltaan,ja luvan kirjoittaa hanesta blogiini.
Kaykaa ihmeessa katsomassa bandin kotisivuja ystavat.

Terveiset Antalyasta sinne Pohjanmaalle hyvan musiikin jatkoa odotellen.

17 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Hienosti on lapsenlapsesi pärjännyt musiikin saralla enkä ihmettele kun kuuntelin hänen laulamansa kappaleen ja tietenkin upeasti esiintyi koko kokoonpano!
Jäin miettimään että oletkohan sinäkin musikaalinen?

maija kirjoitti...

Terveisiä täältä räntäsateesta,
Pojat soittaa ja laulaa aivan upeesti kuuntelin mielelläni.

Jael kirjoitti...

Nam,mansikoita, olen kerran ostanut ja kerran sitten muualla syönyt toistaiseksi.

Hienot sivut on lapsenlapsesi bändillä ,ja kuuntelin sen kappaleen,hyvältä kuulostaa.Hienoa,kun on voittokin jo tullut,paljon onnea menestyksen tielle heidän bändilleen.Onpa perheessäsi paljon musikaalisia ihmisiä:-)

Sateenkaari kirjoitti...

Ensimmaiseksi haluan kiittaa teita,ihanat ystavat,kun kaytte kuuntelemassa lapsenlapseni laulamista,ja kurkimassa bandin sivuja.

Susanne:Hyvin ovat parjanneet,ja toivottavasti innostus sailyy,ja jatkoa tulee.Mukava kuulla,etta tykkasit.Nyt on ainakin tulossa lisaa omaa musiikkia.
Mina en ole sitten yhtaan musikaalinen.Kuuntelen sujuvasti,mutta koulussakin oli musiikisra numero 4.

Maija:Kiva,etta pidit poikien musiikista. Kovasti mielellani haluaisin kuunnella heita livena,mutta ehkapa sitten joskus.Viimeksi kuuntelin Vaasan torilla heita,olikohan kolme vuotta sitten.

Yaelian:Hyvia olivat mansikat,ja halpoja, 3 liiraa kilo (1,5 euroa)
Mukava kuulla,etta kuulosti hyvalta.Mina tykkaan kovasti niitten musiikista.Kovasti aina yritan kannustaa,etta innostus sailyisi.

Tuo tyttareni perhe on melkein kokonaisuudessaan musikaallista.
Mina en yhtaan,eika oikeastaan muitakaan musikallisia ole suvussa.

SaaraBee kirjoitti...

Poika varmasti osaa arvostaa kannustavaa mummua. Sinulla on monipuolisesti harrastava perhe: urheilijoita ja muusikoita.

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt:Uskon,etta arvostaa.Hyvin usein mesetellaan.Kylla netti on tarpeellinen yhteydenpitovaline nain ulkosuomalaiselle ainakin.
Mina itse olin jo lapsesta saakka kiinni erilaisissa harrastuksissa.Ja aikuisena sitten mukana liiankin kanssa.Mutta mukavaa on ollut.

ebrufin kirjoitti...

Aivan mahtava juttu etta perheessasi on nain musikaalista porukkaa! Kavin kanssa sivuilla, ja "iso peukutus" pojille...ja mummalle;)

Susadim kirjoitti...

Hyvältä kuulosti poikien soundi ja hienoa, että sanoittavat myös itse biisinsä. Onnea ja menestystä! Mummo saa olla ylpeä :)

Sinikka kirjoitti...

Kyllä vaan pojat osaa hyvää musiikkia tehdä ;)Kyllä sitä mielellään kuuntelee ;D

Katti kirjoitti...

Hyvää musiikkia! Se on niin mukavaa seurata lastenlastensa edesottamuksia .Minunkin yksi Muurahaisista,niinkuin nimikin sanoo Rokkimuurahainen on innostunut musiikista.Käy musiikkiluokkaa ja kotona huoneessaan on sähkörummut(ympäristö ystävälliset!!)
Oih,mansikoita:D

Mukavaa päivää Antalyaan!

Sateenkaari kirjoitti...

Ebrufin:Kiitti,kun kavit kuuntelemassa.
Ja kiitos peukuttamisesta.Musiikki on sellainen,mika vie mennessaan.
Ne monet joulutkin,mita olemme tyttareni perheessa viettaneet,niin kylla siella elava musiikki on ollut lasna.

Susadim:Kiitos,etta kavit sivuilla,ja pidit musiikista.Hienoa minunkin mielestani,etta tekevat myös itse soittamaansa musiikkia.Ylpea olen toki.

Latindance: Eikös vain.Nyt vaan odotellaan tassa tulevaa uutta alkuvuodsta.

Katti:Muistan,kun olet maininnut "rokkimuurahaisesta".
Musiikki on hyva harrastus.
Voivatkohan rummut olla "ymparistöystavalliset"?
Tuossa jutussani mainitsin,etta taman laulajapojan veli soittaa runpuja.
Hanella ei kotona ollut rumpuja,vaan ne olivat siella,missa harjoittelivat.Mutta kotona olivat aina rumpupalikat kadessa,ja niilla kovasti harjoitteli.On myös ollut opissa vaasan rokkikoulussa,mika opettaa nuoria todellisella ammattitaidolla.
Kattilaan myös kivaa paivaa.

Katti kirjoitti...

Sateenkari; on ne oikeasti ympäristöystävälliset kun niihin voi yhdistää luurit,silloin ei kuulu mitään "ulos" vain soittajan korviin.Rokkimuurahainenkin saa soittaa sydämensä kyllyydestä eikä muu perhe saa hermoromahdusta:)Eihän siitä mitään tulisi jos perheessä jossa on vauva niin joku paukuttisi rumpuja huoneessaan kuuluvasti ja kovaa!!Äiti nyt ensimmäisenä saisi romahduksen.HIH!!

Sateenkaari kirjoitti...

Katti: Kiitos valistuksesta.On sitten todellakin "ymparistöystavalliset".
Tuohan onkin hyva juttu.Rummuista kylla lahtee sellainen aani,etta kotioloissa "aanetonta" rummuttamista se ehdottomasti vaatiikin.

Heljä kirjoitti...

Olet kyllä aiheesta ylpeä! En usko, että tarvitsee edes peukkuja pitää menestyksen puolesta, pärjäävät hienosti muutenkin. Upea juttu.

Heljä

Sateenkaari kirjoitti...

Helja: Kiitos ystavani.Ja toivotaan,etta tuo kokoonpano sailyy,silla nayttaa,etta toimii todella hienosti kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Luin mummoni kirjoittaman blogin josta olen hyvin otettu! On myös hienoa huomata miten te lukijat olette tykänneet tästä kirjoituksesta ja bändistämme!

Kiitoksia kaikille kommenteista, on aina hienoa kuulla palautetta!!

Hyvää ja onnellista uutta vuotta myös kaikille koko bändimme puolesta!


terveisin
Joonas "Jones"
Pakkotoisto

Sateenkaari kirjoitti...

Joonas:Taalla mummo tippa silmassa lukee sinun ja bandisi kiitosta.
Oli ilo saada kirjoittaa bandista,ja sen työsta,koska pidan teidan musiikistanne todella paljon.Ja tiedan,miten paljon olette tehneet työta onnistuaksenne musiikin maaailmassa.Tiedan myös sen,miten lahella,Joonas,sinun sydantasi musiikki on.

Paljon onnellisia paivia alkaneelle vuodelle koko bandille,ja taalla on peukut pystyssa mnestykselle!
Terveiset Pilvisesta Antalyasta.