torstai 24. kesäkuuta 2010

VOİHAN PAHUS

Olipa vaikeaa olla reilu vuorokausi ilman tietokonetta.Toissailtana paatti tietokoneeni lakata toimimasta.Omat konstit eivat auttaneet.Onneksi löytyi huolto aivan nurkan takaa.Eilen hakivat ja tanaan toivat.Windows oli tehnyt lakon,ja piti ohjelmoida uudelleen.Ostettiin koneeni kolme vuotta sitten kaytettyna,ja oli silloin ollut kolme vuotta kaytössa.Aika hyva ika koneelle,ja ollut todella hyva.Nyt alkaa olla jo muistikin niin taynna,etta jotain pitaisi sillekkin tehda.Ostaako ulkoisen muistin,vaiko mita.
Onko kellaan ulkoisesta muistista kokemuksia.?
Televisio voi olla iltakausia kiinni,mutta tietokonetta tarvitsee joka paiva.

5 kommenttia:

ekku kirjoitti...

meil on tarpeeks sisäistä muistia koneessa ni ei tartte ulkoseen turvautua,mut mieheni sanoi et ulkosta kannattaa ostaa.Se tietää tietsikoista yhtä sun toista ku sen parissa on työskennellyt ATK tukihenkilönä.Ainakin täällä ne on edullisia.No nyt kun otin asian puheeks niin meillekkin kuulemma tarttis ulkosta muistia :)

ii kirjoitti...

Kuvat sun muut kannattaa laittaa ulkoiselle kovalevylle, niin kone pyörii paremmin.

pikkujutut kirjoitti...

Kannatan, hanki. KUten ii sano, kone pyörii paremmin iman suuria kuvatiedostoja. Mellä kuvat lähes kokonaan ulkoisilla.

anumorchy kirjoitti...

Minullakin on ulkoinen kovalevy. Sailytan siella varmuuskopiot koneella olevista tarkeista tiedostoista. Myos elokuvia ums tilaavievaa olen siirtanyt sinne tilaa viemasta. Suosittelen lampimasti kaikille! Jos kone simahtaa, varmuuskopiot on tarkea juttu!!

Sateenkaari kirjoitti...

Ekku:Tuo ulkoinen muisti on minulle aivan uusiş asia,joten tulee varmaan opettelun alle seuraavaksi tassa tietsikkamaailmassa.

İİ: Olen siirtanyt kuvia koko ajan cd:lle talteen juuri sen varalta,etta jos tiedostot jostain syysta tuhoutuvat koneessa.

Pikkujutut: Olen huomannut,etta heti toimii paremmin,kun on siirtanyt kuvat pois koneelta.

Anymorchy:Minulla ei muuta tarkeaa tiedostoa olekkaan konella,kuin kuvat,ja niita siirran aika ahkeraan cd:lle.