maanantai 21. kesäkuuta 2010

DÜNYA MÜZİK GÜNÜ (MAAİLMAN MUSİİKKİPAİVA)

Tanaan 21.06 on vietetty maailman musiikkipaivaa.Suomessahan tama paiva kulkee nimella "kansaivalinen nykymusiikin festivaali".
Enpahan olisi tahan paivaan mitaan kiinnittanyt huomiota,mutta uutisia katsellessani alkoi ulkoa kuulumaan torvisoittokunnan musiikkia.Ei muuta,kuin nopsaan parvekkeelle.Siella sammakko-orkesterin seurana todellakin soitti torvisoittokunta kansainvalista musiikkia puolisen tuntia.Kuvan otin niin kiireessa,etta vallan unohdin kamerassani olevan tsuuminkin.

Nama soittajapatsaat koristavat uutta katuamme.Katumme on valojen katu,mutta naköjaan myös musiikkikatu.
Kun kuumina kesapaivina kadulla soittelee,niin janohan siina tulee.Tama ystavallisen naköinen "patsas" tarjoaa raikasta vetta hanasta juotavaksi.
Tallaisia  "juomamiehia" nakee taalla Antalyassakin viela,mutta he myyvat tuosta laitteestaan mehua.Tamakin on sita haviavaa kansanperinnetta.

8 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Sinua onnekasta, kylläpäs siellä tapahtuu vaikka mitä.

Sateenkaari kirjoitti...

Pikkujutut:İhanaa,etta tapahtuu.Olen takuuvarmaa yleisöa.

anumorchy kirjoitti...

Kyllapa olet kaikkien Antalyan tapahtumien keskipisteessa!

Sirokko kirjoitti...

Siis kännykässäsikö on noin hyvä kamera että zoomaa noinkin kauas noin tarkasti, vau! Olen ajasta jäljessä näissä kamera-asioissa. Hienoja kuvia ja mielenkiintoisia tapahtumia siellä. Mutta laiskistuuhan sitä kun ei enää tarvi ulos asti lähteä kuvailemaan, kaikki tarjoillaan parvekkeen alle.

Mimmuli kirjoitti...

Siellähän on vaikka mitä äksöniä=)) Kivat patsaat=)

Sateenkaari kirjoitti...

Anumorchy:Ei sentaan aivan kaikkien tapahtumien,mutta usein jotain pienta kyllakin.

Sirokko:Minakin hammastyin,etta tsuumi on kannykassani aikalailla hyva.Ei tietenkaan mitaan kunnon digitaalikameran veroista,mutta riittaa minun kuvauksiini.Pitaa kokeilla,etta kuinka selvia kuvia tulee taydella tsuumausvahvuudella.
Onnekis eivat aivan kaikkea tahan tarjoile,etta pitaa kylla lahtea jotain hakemaan sen "parvekkeen" ulkopuoleltakin.

Mimmuli:Minakin tykkasin noista patsaista.Ja kiva,etta valilla on "aksöniakin".

Heljä kirjoitti...

Itsellä jäi musiikkipäivä kyllä kokonaan väliin, en edes havainnut uutisista moista. Ensi vuonna oltava tarkempana. Pidän myös noista patsaista (ja oma piano pölyttyy nurkassa...)

Sateenkaari kirjoitti...

Helja:Nykyaan on niin paljo erilaisia kansainvalisia paivia,ettei kaikkiin kiinnita mitaan huomiota.On elakelaisten paivaa,museopaivaa ja vaikka mita.
Mina aloittelin lapsena pianonsoittoa,mutta se jai sitten.