sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

EDELLEEN KOKEİLUAKovan työn jalkeen sain kokeilukuvia koneelle,ja siirrettya blogiin.Kun puhelin oli kaytetty,niin siina ei ollut mukana CD:ta,mista olisin saanut helpon ja nopean ohjelman valokuvien siirtoon.Siirtaa voi muutenkin,mutta nyt pitaa tama opetella.Tietokoneen kansioon menee kuvat nyt puhelimesta vaarinpain,ja osaan ne kylla kaantaa,mutta eivat siirry kannettyna blogiin.Siirsin kuvat ensin PİCASAAN,ja siella ne pysyvat oikeassa asennossa,ja on helppo siirtaa blogiin.HUH,HUH, mutta onpa opettelemista.Puhelimen kayttöohjeet ovat suomenkielella netissa,ja puhelin turkinkielella,joten menee vahan aikaa,ennenkuin kaikki jaa oman paan muistiin.
Bannerikuva ja tuo blogitekstin kuva otettu tana aamuna klo 05.00.Aurinko ei viela olut noussut,ja kerkesin ottamaan tuon bannerikuvan juuri ennen kuin katuvalot sammuivat.

İhanaa sunnutaita,ystavat

11 kommenttia:

Natjale kirjoitti...

Hyvinhän se sujuu ja bannerikuva on hieno!

Minäkin tuota Picasaa käytän nykyisin. Poika asensi sen minulle tässä yhtenä päivänä, kun en kattilan emännälle osannut siirtää toisen postista pelkkiä kuvia :D
Tänä aamuna laitoin kuvat sitä kautta postiin... laitoin ensin kuvat ja sitten kirjoitin, onnistuuko sitten toisinkin päin, varmaan?

Sateenkaari kirjoitti...

Natjale:Olen kayttanyt Picasaa jo kauan,mutta blogiin olen ottanut kuvat toisesta kansiosta,kun entisessa kannykassa oli oma valokuvaohjelma.Nyt,kun tassa kaytetyssa kannykassa ei tullut sita cd:ta mukana,niin kaytin Picasaa.Saan kylla muutakin kautta,mutta en saanut kuvaa oikeinpain.Opettelen edelleen.
Enpa muuten muista,miten olen sahköpostiin laittanut POicasta kuvia.Olenko kirjoittanut samalla,vaiko en.Pitaapa tuo kokeilla.
Ja pitaa opetella valokuvan pienentaminenkin tuohon banneriin.Opettelen parhaillaan sita uutta blogin muokkaustakin.

Sateenkaari kirjoitti...

Natyale:Miten saan tuon Picasan kuvakkeen pois tuosta blogitekstista.Nakyykö se sinulla?Se ilmestyi siihen,kun otin kuvia Picasasta

Sateenkaari kirjoitti...

Natjale:Sain Picasan logon pois.Ei ollut vaikea.

Seija kirjoitti...

Oih, te puhutte niin vaikeita, etten pysy mukana. Mikä se picasa on? Joskus kuvien siirto on niin hidasta, että tuskastun. Olisiko nopeampia vaihtoehtoja? Tuo bannerikuva sai minut haukkomaan henkeä. On meinaan henkeäsalpaava kuva. :)
Nyt vaan sitten opettelet ja kohta olet mestari. Sinulla on aina niin ihania kuvia. :)

Yaelian kirjoitti...

OLin jo jättämässä tänne kommenttia kun kone meni pimeäksi eli uusi yritys.Hieno bannerikuva uudella kännykameralla,vaan vähän iso niin latautuu hitaammin.,Luulen muuten,että sen puuttuvan ohjelmiston voi ladata Nokian sivustolta.

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian:Kiitos vinkista,pitaapa etsiskella,jospa vaikka sen saisi sielta.
Liian iso on tuo bannerikuva.Pitaa opetella pienentamaan kuvia.

Sateenkaari kirjoitti...

Seija:Kiitos,ystavani kehuista.
PİCASA on erittain hyva valokuvien kasittelyohjelma.Olen sen ladannut joskus netista,mutta kayttanyt aika vahan.Ja on suomenkielinen.
Takuulla opettelenkin.Olen sinnikas opettelemaan naita juttuja.

Sateenkaari kirjoitti...

Seija:Tuo nakyma on parvekkeeltamme katumme uusista valoista.Pitaa menna kadulle ottamaan kuvia kadusta paivalla ja illalla.

Susanne kirjoitti...

Hienoja katunäkymiä sekä bannerikuvassa että postauksessa.
Mukavaa alkanutta viikkoa ystäväin!

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Kiitos,ystavani.