sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

BABALAR GÜNÜ(İSAİNPAİVA)


Tanaan on taalla Turkissa vietetty isainpaivaa. Babalar günü kutlu olsun! İlma oli aivan ihana ulkona olemiselle.Puolipilvinen ja lampötila +32.Tuuli merelta.Ensin menimme shoppailemaan Özdilek Park'iin,jossa söimme iskenderkebabit.Syötyamme tulimme dolmusilla keskustaan,ja kavelimme vanhankaupungin lapi tahan meidan puistoomme,missa istuskelimme merta ihaillen.İlma oli merella utuinen,kuten alakuvasta nakyy.Risteilyalukset saapumassa retkeltaan.
Olen jo aikaisemmin kertonut,etta meilla ei lahjoja ostella,mutta vietamme tallaisia paivia yleensa ulkona syöden,ja muutenkin nauttien rauhallisesta olosta.
Kahvit ovat tanaan viela juomatta,joten nyt kaffeelle,ja kohta uutisia katsomaan,mita on tanaan tapahtunut.Mies meni illaksi töihin.

8 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ah niin kaunista.Voi kun pääsis sinne.

Sateenkaari kirjoitti...

Maija:Kiitos,ystavain.Toivotaan,etta joskus sinulla olisi tilaisuus tulla kaymaan taalla.

Laura kirjoitti...

Hei! Postasin kommenttin aikaisemmin mutta näyttää siltä että se ei päässyt perille joten vastaan tässa uudestaan. Kuvat on otettu Didimissä jossa lomailimme! Alkuperäinen suunnitelman mukaan meidän piti viettää 3 päivää Didimissä ja sitten jatkaa Marmarikseen muutamaksi päiväksi ja sieltä eteenpäin Alanyaan, mutta nyt olimmekin kokonaisen viikon Didimissä. Oli mukava pieni lomakohde ja rannat oli upeat! Ensi kerralla sitten ehkä Fethiyeen! :)

Sateenkaari kirjoitti...

Laura:Naytti kuvista paatellen kivalta paikalta.Sinulla on ihania kuvia blogissasi,joita kayn katsomassa,vaikka tekstista en ymmarra,kun en ruotsia osaa.
Me asuttiin 1,5 vuotta Fethiyessa.Mieheni kaikki laposet ja sukulaiset ovat siella.İhana ja puhdas pikkukaupunki,varsinkin lomailuun.Mutta asumiseen oli meille liian pieni.Ja olin ainoa suomalainen siella,seka miehen työt olivat tosi vahissa.Antalyassa on aljon enemman mahdollisuuksia.Aikaisemminhan ollaan aina asuttu Antalyassa.
Jos joskus tulette Antalyaan,niin otappa yhteytta.
İhania kesapaivia.

Mimmuli kirjoitti...

Ihania kelejä siellä teillä=) Oikein mkavaa alkava viikkoa, nyt jaksan taas hieman bloggailla..=)

Sateenkaari kirjoitti...

Mimmuli:İhanaa,etta jaksat valilla kavaista.
Mina nautin naista keleista paljon.Kivut kaikkoavat lahes olemattomiin.

Susanne kirjoitti...

Kirjoitit niin elävästi että minulle tuli tunne että istun meren rannalla katselemassa utuiselle merelle miten risteilyalukset saapuvat retkeltään. Olemme joskus lomamatkalla tehneet niin ja se sama ihana fiilis tuli postauksestasi.

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Kesalla meri on hyvin usein tuollainen utuinen,kun on kosteaa ja lamminta.Talvella utua ei juurikaan ole,ja vuoretkin nakyvat hyvin tuossa merenlahden takana.
İhanaa,etta sain sinulle aikaan hyvan fiiliksen matkamuistoihisi,joita sinulla riittaa.