tiistai 29. kesäkuuta 2010

UUSİA TUULİA


Aurinko on kohta laskemassa vuorten taakse.Muutama pilvenhattara on siina valmiina,jotta auringon viimeiset paivan sateet voivat kauniisti kullata pilvien reunat.
Katselin tata nakymaa ihastellen pavekkeelta.Kuva ei kaikkea kerro,mutta pilvilla todella oli kultaiset reunat.
Paiva ollut tanaan lahes pilvetön,lammin ja aurinkoinen.
Jo pitemman ajanjakson kuluessa olen huomannut,etta uusia lukijoita on blogiini saapunutjoitten mukana tulee aina kivasti uusia tuulia.
LAMMİN KİİTOS kaikille uusille lukijoilleni,ja toivottavasti viihdytte.
LAMMİN KİİTOIS myös entisille virtuaaliystavilleni,etta jaksatte kulkea mukana.Uusien ja vanhojen tuulien mukana kuljetaan yhdessa tassa blogimaailmassa.KİİTOS.

10 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Voi, vuoria kaipaan...kaunista! Ja juuri kun kerroin, ettei blogisi tahdo aueta, niin nyt aukesikin salamannopeasti. Mitä lie koneeni oikkuja, pitää näköjään vain kokeilla onneansa aina postauksen tullen :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeat kultaiset pilven reunat....

Sateenkaari kirjoitti...

Susadim:Meri ja vuoret ovat elementteja,joita mina rakastan.Niissa on molemmissa jotain mahtavaa voimaa.
Minulle kanssa joskus tulee eteen,ettei jonkun blogi aukea,ja sitten sinne taas paasee.

Marke:En kyllasty katselemaan noit auringonlaskuja.Jokaisessa on jotain erilaista.Ja muutenkin pilvet ovat kiehtovaa kuvattavaa.

Susanne kirjoitti...

Huikaisevan kauniilta näyttää!
Ikävöin joskus vuoria ja merta vaikken ole kummankaan äärellä milloinkaan asunut. Matkoilla yksi kohokohta on nähdä vuoret ja meri.
Mutta niitähän saan ihailla myös täällä blogissasi.

Vihreatniityt kirjoitti...

Voi, kun kaunista!

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Ja maisemat siella teidan vakituisessa lomakohteessanne ovat todella huikeat.Kaipaan niita maisemia,ja joskus menen sinne viela lomalle.

Vihreatniityt:Uudella kannykalla saan kuvattua aivan erilailla kohteita.Niihin tulee syvyytta ja erilaisia nakökulmia.Joskus sitten ostan digikameran.

Karkki kirjoitti...

Oih, kaunista!!! Ja voi, niin kauniisti kirjoitettu! Erityisesti suuri kiitos itsellesi,että jaat blogin meidän kanssa. :) Aurinkonen ja lämmin tervehdys!!

Sateenkaari kirjoitti...

Kiitos,uusi ystavani.Olen tosi onnellinen,etta saan jakaa atta elamaa teidan kaikkien kanssa.

Heljä kirjoitti...

Näen pilvien kultaiset reunat. Kiitos itsellesi - kanssasi on ollut ja on ihana kulkea!
(ihan hiljaa kuiskaan: Koo surffasi lokakuun lomareissuvaihtoehtoja ja yhtäkkiä hihkaisi: "katso millainen paketti tarjous olisi ... Antalayaan" Yritin olla liikaa näyttämättä innostustani, kommentoin vain äärettömän positiivisesti ;o)) JOS vaikka toteutuisi)

Sateenkaari kirjoitti...

Voi Helja!Olisi aivan ihanaa,jos Antalyassa lomailisitte.Me voitaisiin nayttaa teille paikkoja taalla.Ja ennenkaikkea,olisi ihana tavata kanssasi.