torstai 17. kesäkuuta 2010

UUSİ YSTAVA

Tanaan siis oli vierailupaiva uuden ystavani luokse.Valtavan kuumassa saassa matkasin bussilla hanen kotiinsa Antalyan laitamalle. Sain luvan laittaa nama kuvat tanne blogiini.Ystavani siis asuu kaupungin ulkopuolella,ihanalla paikalla.Parvekkeelta avutui ihana luonnonnakyma.Hiekkadyynit,joille on kasvanut paljon vihreytta.Hiekkadyynien takana avautuva aava meri.Kuvassa nayttaa,etta meri olisi kaukana,mutta se on tosi lahella.Ystavani kertoikin,etta kay aamuisin aina meressa uimassa.Ymparilla siina on paljon kerrostaloasutusta,mutta noille dyyneille ei kuulemma ole taloja tulossa.Meren ranta on tuossa paikassa rakennettu kauniiksi,missa on mukava myös lenkkeilla.
Pihassa oli kivasti tehty Turkin lippu,missa kukkia kasvamassa.
On ihanaa löytaa uusia,samanhenkisia ihmisia.
Kiitos,uusi ystavani vieraanvaraisuudestasi,ja tosi maukkaasta "börekista",minka olit valmistanut.

HUOM! Bannerikuva uudelta kadultamme.Ajattelin laittaa viela seuraavaksi banneriin muutamia kuvia kotikadultamme.İlmoitan sitten,kun kuvat alkavat olemaan jostain muualta.

7 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Voi miten mukavaa, ystäviä ei koskaan liikaa mielestäni - varsinkaan samanhenkisiä. Upeat näkymät tosiaan, on varmasti ihana päästä uimaan aamuisin.

Sateenkaari kirjoitti...

Helja:Totta,ja samanhenkisyys merkitsee paljon,varsinkin,kun on ulkosuomalainen.
Ja tuosta on tosi lyhyt matka meren rantaa,vaikka kuvassa se nayttaa silta,etta meri olisi kaukana.Ranta on myös hienoa hiekkaa,joten ihanat uintireissut ovat.

Susanne kirjoitti...

Kauniilta näyttää kotikatusi bannerikuvassa ja upealla paikalla asuu uusi ystäväsi!
Ihanaa löytää samanhenkisiä ystäviä.

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Kiitos,tama kotikatumme on uusittuna tosi kiva.
Tama uusi ystavani ei asu taalla jatkuvasti.Heilla on tuo asunto tavallaan loma-asuntona,ja kayvat aina vaan silloin tallöin.Mutta kiva tavata aina valilla,nyt,kun tutustuttiin.

Vihreatniityt kirjoitti...

Voi kun kiva, että löysit uuden ystävän. Onko siellä paljonkin suomalaisia? Eikä se saman maan passikaan ole tae siitä, että on samalla aaltopituudella.
Ystäviä ei koskaan ole liikaa.

Nuheila kirjoitti...

Kauniilla paikalla uusi ystäväsi asuu.Ja aivan ihanalta näyttää teidän kotikadun uusi ilme!Nuheila

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt: Antalyassa on tosi vahan suomalaisia.
Oikeassa olet,ettei se saman maan passi ole avain ystavyyteen.Toki sita haluaa ystavystya oman maan kansalaisten kanssa vieraalla maalla.Mutta se samanhenkisyys painaa vaa'assa nain ulkosuomalaiselle(ainakin minulle)enemman,mita Suomessa.

Nuheila:Kiitos,ystavain.
Kauan sita valmistumista odotettiinkin myllerryksen keskella.