lauantai 18. elokuuta 2012

TAPAAMİNEN

Jalleen uusi blogitapaaminen. Nyt taalla Antalyassa. Blogiystavani Tuhat ja yksi tarinaa matkan varrelta lomamatka kulki tasta meita lahelta, joten olimme sopineet tapaavamme, jos heilla sen verran on aikaa. Ja olihan sita. Lammin KİİTOS, Mine sinulle ja perheellesi kaynnista ja mukavasta rupattelutuokiosta Starbucks- kahvilassa.
Lampimasti voin suositella naita blogitapaamisia. Olen muutaman ystavan tavannut, ja kaikki ovat olleet tapahtumana erittain miellyttavia. Jokainen heista on jollain tavalla jaanyt elamaan mukaan.
Oikein nautinnollista lomaa Mine, sinulle ja perheellesi. Ehkapa tulee tilaisuus jossain vaiheessa uuteen tapaamiseen.

6 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

varmaan onkin mukavaa vaihtelua blogiystävien tapaaminen siellä kesäisessä Antalyassa!

Jael kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta tapaamiselta!

anja kirjoitti...

Minä olen myös tavannut blogiystäviä, on ollut antoisat tapaamiset.
Terveiset täältä "kesäisestä" maisemasta, tosin ei meillä niin lämmintä kuin sinulla siellä....

SaaraBee kirjoitti...

Blogiystävien tapaaminen on minustakin todella mukavaa. Juttua on riittänyt kaikkien kanssa ja kuten sanoin, nuo ihmiset todellakin jäävät mieleen.
Kunhan tästä vielä joskus pääsen Turkkiin, niin tulen sinuakin tapaamaan, siis jos sopii. Jotenkin tuntuu, että meilläkin riittäisi puhuttavaa vaikka kuinka kauan.
Hienoa, että pystyit tapaamaan Minen ja perheen.

Mine kirjoitti...

Kiitos itsellesi Sateenkaari! Lämpimät terveiset täältä Fethiyestä, tai oikeammin Ovacikista. Olemme pian lähdössä Perhoslaaksoon, jos laivaan mahtuu... Iyi Bayramlar!

Sateenkaari kirjoitti...

Mummeli: Kaikkien tapaaminen taalla Antalyassa on ihanaa. Ja blogiystavien ihan missa vaan.

Yaelian: Oli vaan liian lyhyt tapaaminen, mutta toivottavasti tapaamme uudelleen.

Anja: Kiitos terveisista. Meilla vaan kuumat kelit jatkuvat. Minulla kanssa vain hyvat kokemukset blogiystavien tapaamisista.

Vihreatniityt: Kun on ehkapa jo pitkaankin ollut yhteydessa blogien valityksella, niin tapaamisissa tapaamisesta livena muodostuu mieleenjaava kokemus todella.
Olisipa ihanaa, jos tanne lomalle paasisist. Tottakait otan ilolla vastaan. Ja takuulla juttua riittaa.

Mine: Kiitos, Mine, Fethiyen terveisista. Nyt vasta tulin lukemaan taman. Kauniita ovat seudut diella Fethiyen ymparilla. Minakin saatan suunnata sinne matkani Kurbanbayramina. Ehkapa jo ennenkin.