tiistai 14. helmikuuta 2012

YSTAVANPAİVA


İHANAA YSTAVANPAİVAA KAİKİLLE!

Aamu on taalla Antalyassa valjennut kovasti sateisena.Lampötila +9 astetta. Mutta paivasta on tulossa mukava ohjelmineen. Ystavan kanssa kaffeelle Ruotsin suurlahetystöön, jonka jalkeen kuluttamaan aikaa ystavan toimistolle.
Taalla Turkissahan 14.2 ei ole ystavanpaiva, vaan sita vietetaan rakkauden ja rakastavaisten paivana. Taysin on kaupallista touhua. Kylla on timanttimainoksia taas tullut televisiosta. Mutta sitahan tallaiset paivat kaikki ovat. Kauppiaille ropisee kolikkoja kassaan.
Meilla ollaan miehen kanssa samalla linjalla, etta pidetaan ne kolikot omassa pussissa. Korkeintaan kaydaan ulkona syömassa vietten aikaa kahdestaan.


14 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Ihanaa ystavanpaivaa ystavaiseni! Juuri blogissanikin kirjoitin, etta mieluummin vietan Ystavanpaivaa kuin rakastavaisten paivaa -enka kylla rahojani kauppoihin kanna, mieluummin lammölla ihania ystaviani ajattelen. Vaikka yhteydenpito on vahaista, ei se vaikuta aidon ystavyyden pysyvyyteen :) Ihanaa tiistaita Antalyaan! Ja kerrothan terveiseni sinne muillekin ystavilleni :)

anja kirjoitti...

Oikein ihanaa Ystävänpäivää sinne lämpimämpään. Tosin meilläkin nyt pakkasta siedettävät lukemat. Ystävyys on lämpimiä tunteita, helliä sanoja ja toisesta huolehtimista. Timantit ovat ihan asia erikseen...

Ciacy kirjoitti...

Hyvàà ystàvànpàivàà :D

Minttuli kirjoitti...

Kiitos Sateenkaari toivotuksista ja samaa sinne Antalyaan.
Kevät taitaa siellä olla ihan pian.

sirokko kirjoitti...

Minäkin mieluummin vietän ystävänpäivää ja ajattelen lämmöllä ihania ystäviäni, eikä siihen tarvita kukkaron aukaisua, kiitollisuus riittää.
Oikein hyvää ystävänpäivää sinullekin!

Susanne kirjoitti...

Ihanaa ystävänpäivää sinulle halauksen kera!♥

Marge kirjoitti...

♥ Sinne kauas lähtee täältä Pohjolan lumilta sydänlämpöinen ystävänpäivän halaus...nooooiiiinnn...;) ♥

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää! Suloiset nallet :)

Meillä myös tämä päivä on enemmäkin rakkauden ja rakastavaisten juhlaa ja todellakin, niitä timanttikaupan mainoksia on taas ollut. Vastahan joulun mainoksista päästiin eroon.

Jossu kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää Elämän talosta! Ystävällisen näköiset nallet :)

Jael kirjoitti...

Ihanat nallet! ja hyvää ystävänpäivää sinullekin,täälläkin tuolla päivällä on enemmän romanttista merkitystä.

seijastiina kirjoitti...

Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle ♥♥

Mine kirjoitti...

Muistan sen ajan, kun ystävänpäivä saapui Suomeen. En jotensakin koskaan jaksanut innostua. Tuntui hieman päälleleimatulta juhlalta. Ei niin, etteikö ystävyys tai rakkaus olisi arvossaan. Arvostan ehkä kuitenkin korttia tai lahjaa enemmän sitä arkipäivässä näkyvää ystävyyttä ja rakkautta. Pieniä tekoja ja yhteistä matkaa.

Siitäkin huolimatta, Hyvää ystävänpäivää:).

Sateenkaari kirjoitti...

KİİTOS, İHANAT YSTAVAT!

Karoliina
Meilla eijuurikaan myöskaan harrasteta lahjojen ostamista minkaan juhlapaivan takia. Lahjan voi antaa, jos haluaa, niin vaikka keskella arkea.
Terveisesi on valitetty.

Anja:Olet oikeassa. ystavyyteen ei tarvita timantteja. Mutta taalla kun tuo 14.2 on rakastavaisten paiva, niin ehkaspa joillain siihen yhdistyy myös timantit. Ei meilla kyllakaan.

Ciacy: <3

Minttuli: Kevat normaalisti tulee meille maaliskuussa. Saas nahda tana vuonna, kun on ollut erittain kylma talvi.

Sirokko: Sen verran avattiin ystavan kanssa kukkaroa, etta ostimme kahvileivat mennessamme vierailulle. Mutta miehen kanssa emme keskenamme lahjoja harrasta. Sensijaan kylla kaymme ulkona syömassa yhdessa.Mielestani paljon parempi vaihtoehto.

Susanne: Vastahali

Marge: Sain kopin,ja heitin vastahalin!

Jossu:<3

Maija: Vastahali

Yaelian: Aivan samoin taalla, etta romantiikkaan satsaavat myös kauppiiat tuotteita myydessaan.

Seijastiina: <3

Mine: Onkin asia erikseen toivottaa hyvaa ystavapaivaa, kuin ostaa lahjoja. Ystavyys ei lahjoja kaipaa pysyakseen pystyssa.Sen tunnelman ja lampiman yhdessaolon saa aikaiseksi taysin ilman lahjojakin.

Tuula kirjoitti...

Blogistani löytyy tällekin blogiystävälleni hyvän mielen haaste ;).