sunnuntai 22. toukokuuta 2011

KUKKAFESTİVAALİ

Antalyassa on vietetty Kukkafestivaalia.Se on jokavuotinen tapahtuma kukkamessuineen ja monine tapahtumineen ympari kaupunkia.
Viime vuonna paatin,etta muistan taman tapahtuman,mutta kuinkas taas kavikaan.Mainoksia on kylla kaupungilla ollut,ja netista sen olisi tapahtumista löytanyt,mutta ollut muuta puuhaa,joten "ohi meni" tanakin vuonna.
Eilen kukkakulkue meni tasta meidan ohi,joten sen nyt ainakin nain.Otin siita myös kuvia,mutta olen kovasti harkinnut seikkaa,etta lopetan parvekkeelta otettujen kuvien laittamisen tanne blogiini.Kun blogi on avoin kaikille,niin siina on omat vaaransa,jos kuvista esim. hyvin voi paikallistaa,missa asuu.Ainakin varkaitten takia on varotoimenpiteet tarpeen.Tastahan varoitetaankin blogin pitajia,ettei kovin avoimesti nayta kaikkia asioita.
Taalla Turkissa varsinkin saa olla varovainen.Nama asiat tulivat mieleeni,kun olen saanut lukijakseni myös turkkilaisen naisen ja kreikkalaisen naisen.Tama on suuri maailma,ja rikollisuutta joka lahtöön.

Mutta otin netista kuvia viime vuoden kukkafestivaaleilta,joita sitten tassa.Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

19 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ihania juttuja voikin tehdä kukista !Täälläkin olen nähnyt jotain vastaavaa.
Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

mummeli kirjoitti...

Paljon menee yksittäisiä kukkia noihin teoksiin, mutta kauniita ovat kyllä!

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian:Ja mika suuri työ noitten tekemisessa on.

Mummeli:Joskus olen televisiosta katsellut kukkaveistoksia,ja kuunnellut,miten paljon todella tarvitaan kukkia.

SaaraBee kirjoitti...

Onpa värikästä.
Kyllä saa aina vähän miettiä mitä blogiin tai Facebookkiin laittaa.
Toiset pistää esim Facebookiin tarkasti milloin ovat lomalla - jos tieto kulkeutuu väärille korville voi tullessa olla tyhjä koti odottamassa.

Minttuli kirjoitti...

Taidokkaita kukka-asetelmia. Ja totta, tarkkana saa olla mitä nettiin laittaa. Facebookiin en ole vielä liittynytkään, arka kun olen. Mutta ehkä jonain päivänä..
Kaunista viikkoa sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Oho....onpas mahtavia teoksia - tosi upeita! Menee tosiaan varmaan muutama kukkanen tuollaisiin ja jokunen työtuntikin:D

Ciacy kirjoitti...

WOW! Aivan mahtavia "kukka-asetelmia" :D

sho(e)paholic kirjoitti...

Ihania kuvia kerrassaan! Siis ihan mahtavaa loistoa! Luin vasta tänään, kyllä tästä sai vähän iloa ja piristystä maanantaiaamun silmille :) Mukavaa alkavaa viikkoa Turkkiin :)

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt:Fasebook on kait ollut aika luotettava siina,jos sivut ovat suljetut muilta,kuin kavereilta.Suurempi ongelma siella onkin "tykkaa" napin painallus vaarassa paikkaa.Valesivustoa liikkuu jatkuvasti,jotka urkkivat tietoja.

Minttuli:Fasbook on erittain hyödyllinen asia olemassa,mutta siella pitaa todella olla varovainen.

Marke:Kukkataide on kaunista silmalle.

Ciacy:Kauniita ovat.Josko ensi vuonna paasisi messuille saakka.

sho(e)paholic:Kiva,kun sait piristysta kukkasten katselemisesta.
Minulla on lukemieni blogien lista paisunut sen verran pitkaksi,etten aina kerkia kommentoimaan,vailkka luenkin.Ja on paivia,jolloin ei kerkia edes lukemaan,kuin murto-osan.

Sinikka kirjoitti...

Kyllä on kauniita kukka-asetelmia.
Täälläkin on joka kesä kukkaisviikot, mutta en ole itse niissä vielä käynyt tutustumassa.
Jospa vaikka tänä kesänä ehtis, katsotaan ;o)

Sirokko kirjoitti...

Onhan se totta, että varovainen pitää netin kanssa olla, varsinkin jos ilmottelee julkisesti olevansa matkoilla, tervetuloa vaan tyhjentämään talo :)
Kaunista kukkaloistoa, paljon työtä, aikaa ja taitoa on tarvittu.

Maya kirjoitti...

İhania kukkia ja upea juttu tuollainen kukkafestivaali!Alanyassakin on lisatty kukkien maaraa mielettömasti ja tuntuu etta kaikki vihrea lahtee ja tilalle istutetaan varikkaita kukkia!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Upeita luomuksia! Kerrassaan loistavia.

Olet ihan oikeassa, että parempi olla vähän anonyymi myös kuvien suhteen. Minulle on tullut sähköpostiin ihan mieletön määrä jos jonkinlaisia arpajais- ja lottovoitto ilmoituksia sen jälkeen kun aloitin bloggaamisen.

Karoliina kirjoitti...

Totta todellakin, etta kannattaa noita kuvia laittaessaan miettia, antaako niiden myöta liikaa tietoa. Mun Facebook on myös hyvin "suljettu", ulkopuoliset eivat minua sielta pysty hakemaan tai kaveriksi pyytamaan, ja kavereistakin vain osa nakee siella kaiken mita sivuille laitan. Varovaisuutta varovaisuutta :)

Sateenkaari kirjoitti...

Latindance:Kannattaa menna katsomaan.Kaikkea akunista löytyy takuulla nahtavaksi.

Sirokko:Todella varovainen pitaa olla.Nyt minakin tajusin,etta aikalailla olen valokuvillani antanut asuntoa paikallistaa.Vaikka ei ymmartaisikaan,mita kirjoitan,niin kaantajalla voi ulkomaalainenkin siita saada selvan.

Marizu:Kovasti on kaupugilla työta taalla noitten kukkaistutusten kanssa,kun niitra uusitaan monta kertaa vuodessa.

Johanna:Minun sahköpostiini ei ole tullut yhtaan mitaan ylimaaraista.Ei edes mainoksia.

Karoliina:Minulla on fasebook avoinna vain kavereille.Mutta mista sen sitten tietaa,kenelle ne kaverit nayttavat sivuja omalta koneeltaan.Googlelta ei esim. minuakaan löydy

kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Aikas hienoja juttuja siella! Taalla kukkaset torilla on melko huonossa kunnossa, varsinkin nyt kun lammot on taas nousseet yli 40.

anja kirjoitti...

Upeita kukkakuvia! Olet ihan oikeassa varovaisuuden suhteen. Koskaan ei voi tietää, kuka lukee blogia ja mitä johtopäätöksiä tekee. Siksipä varovaisuus on viisautta.
Kovin kesäiseltä näyttää Alanyassa. Tosin jo täälläkin tuomet kukkii, kielot samoin ja pian jo syreenitkin.
Lämpimät terkut sinulle, Sateenkaari.

Susanne kirjoitti...

Ihania kuvia kukkafestivaaleilta! Olisi ihana nähdä livenä tuollainen kulkue.

Julkinen blogi kyllä rajoittaa kirjoittamista ja kuvien näyttämistä. Varovaisuus on varmasti paikallaan, kun koskaan ei tiedä minkälaiset ihmiset päätyvät blogia lukemaan.

Mukavaa loppuviikkoa!

Sateenkaari kirjoitti...

Kuwaitin kaunotar:Meilla ei viela sita todella kuumaa ole.Kukkasetkin voivat viela hyvin.Ja kylla ne hoidettujen alueitten,kuten puistojen kukat silloin oikein kuumanakin aikana pysyvat kauniina.

Anja:Sita vaan aina valilla unohtaa tuon varovaisuuden.Kesa se alkaa jo olla taalla,mutta aivan ihmeellista,kun edelleen vaan pilveilee ja sateleekin vahan.
Kiitos terveisista,Anja.

Susanne:Kaunista katseltavaahan tuo kulkue on joka vuosi.
Todellakin,kun ei tieda,kuka lukee blogia.Mutta en halua menna salasanan taakse.