keskiviikko 11. elokuuta 2010

TİETOKONEEN NAYTTÖ

Siina se nyt nököttaa tietokonepöydalla.Pikaisesti etsitty kahden ihmisen voimalla(mieheni ja mina) eilen ja tanaan.Lopputulos: 18,5 tuuman Samsung 943snxplus.
Ja tietenkin mieheni löysi sen halvimman vaihtoehdon tastakin.Minun sama etsimani aivan sama nayttö maksoi 279 liiraa(n. 139 euroa)ja mieheni löytama maksoi 230 liiraa(n.115 euroa),joten viimeksimainittu tietenkin kaytiin hakemassa.
En tieda,olisiko hiukan isompi ollut parempi.Nyt ainakin alkuun nayttaa hullulta "laajakaistamainen" nakyma.
Takuu on 3 vuotta.
Tama teille tiedoksi,ystavat.Kunhan rauhoitun koneelle eenemmaksi aikaa,niin postaus tanaan alkaneesta Ramadankuukaudesta.

15 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Onnea uudesta näytöstä! : ) Eiköhän se silmä siihen pian totu... : )

Minttuli kirjoitti...

Myös täältä onnea uudelle näytölle. Viehän se hiukan aikaa totutella. Muistan kun itse vaihdoin ja en sitten millään saanut mieleisiä värejä alkuun säädetyksi.

PS. nyt on helteet onneksi ohi täällä.

Jael kirjoitti...

Onnea uuden näytön johdosta,näyttää hyvältä.ja onpas miehesi taitava etsimään halvempia vaihtoehtoja:-)
Oikein hyvää Ramadania!

Maija kirjoitti...

Hyvältä näyttää näyttö.
Oikein hyvää ramadankuuukautta.
Odotellen uutta postusta

Sateenkaari kirjoitti...

Verna:Kiitos,ystavani.İhanaa kuulla sinustakin pitkasta aikaa.
Tottuuhan se silma ajan kanssa.

Minttuli:Kiitos,ystavain.Tassa nayttaisivat varit olevan kohdallaan.Ainakin nain "pikasilmaysella".

Yaelian:Kiitos sinne appelsiinipuietten alle.Mieheni on ikansa ollut kauppamies,ja ostamisessa tosi "haka".

Maija:Kiitos ystavain.Valmistelen juuri uuttaa postausta.

anne kirjoitti...

Kelpaa tuijotella :) Ja mukavaa, että hintakin oli kohdillaan.

Sateenkaari kirjoitti...

Anna:Me olemme molemmat miehen kanssa sellaisa,etta hinta pitaisi aina ostoksissa olla kohdallaan.

anumorchy kirjoitti...

Onnea uudelle naytolle! Minun on pitanyt vaihtaa jo pitkan aikaa sitten, mutta mina pelkaan etta nuo kiiltavat ja heijastavat reunat hairitsevat. Onko se oikeesti niin? Nythan on kaikki sellasia, telkkarit ja lapparit myos. Arsyttaa minua kovasti.

Sateenkaari kirjoitti...

Anumorchy:Kiitos,ystavain.
Ei ainakaan minulla hairitse.Tassa 18,5 tuumasessa eivat reunat ole kovinkaan leveat.Eika ne mielestani kiilla.Minulla valo tulee kaqttolampusta ylhaalta vinottain vasemmalta.Jos reunoja alkaa katsomaan tarkkaan,niin kyllahan niista löytyy kiiltavaa kohtaa,mihin valo osuu,mutta ei se hairitse.Mtapintaisia ei taida ollakkaan.En ainakaan mina ole nahnyt.

Mari kirjoitti...

Ohoh onpas komea näyttö. Meille vastikään tuli uusi näyttö mutta on tällainen ihan perusmalli, ei tuollainen laajakuva :)

Sateenkaari kirjoitti...

Marika:Kiitos,Marika.Taalla ei enaan sita vanhaa perusmallia ollut ainakaan niissa liikkeissa,missa me kavimme,niin ollenkaan.Kaytettyja ehkapa saisi jostain.Tama littea vie työpöydalla paljon vahemman tilaa,mita se entinen

Anonyymi kirjoitti...

mista löysitte muuten tuon naytön? meidan pitaisi myös korvata vanhojen tietokoneiden naytöt uusilla ja litteilla, ja sen verran tiedan etta hinnat on juuri tuota about 200 liiran luokkaa.. Ne ovat tosi katevan kokoisia ja mahtuvat pieneenkin tilaan.

Maikku kirjoitti...

Täällä Maija Jkylästä ja Pirkko käymäseltään. Maijalla on läppäri viime joulusta saakka ja hyvin on toiminut toistaiseksi ainakin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut uudesta naytosta! Ensimmaisen oman koneeni hankin muutama vuosi sitten ja se on edelleen tama nykyinen lapparini :) En oikein osaisikaan olla poytakoneella enaa, harvemmin tulee istuttua minkaan poydan aaressa.

Maria

Sateenkaari kirjoitti...

Elisa:Tama sama nayttö maksoi Teknosassa 279 liiraa.Miehellani on hyva tietamys ja tuntemus taalla (ja jos ei tieda,niin kaverit neuvovat) sellaisiin ostopaikkoihin,mista saa ostaa tukkuhintaan.Elikka toptancit.Tamakin,mista ostimme,niin oli varsinaisesti tietokonehuolto,joka myy sillalailla,etta nayttaa netista mallit,ja soittaa tukkuun,ja sielta tulee tunnin sisalla tavara.
Kannattaa siis etsia tukkuliikkeista,taikka juuri naista huoltoliikkeista.He monasti myyvat halvalla.
Kun sitten kaveri eilen toi naytön,ja laittoi sen paikoilleen,niin hankin yllattyi,kun paketista löytyi uudempi malli,mita se,kun katsottiin netista.Takuukin oli kolme vuotta,kun katsomamme mallissa kaksi vuotta.Mutta hinta pysyi samana.Kylla on kuvalla eroa entiseen.

Maikku:Huomasin,etta olit tullut lukijakseni,joten lammin kiitos siita.

Mina kanssa olen suunnitellut lapparia toiseksi koneeksi.Silla olisi kayttöa kuumana vuodenaikana parvekkeella.Terkut sinne Pirkolle myös.

Maria:Mina kanssa olen suunnitellut lapparia toiseksi koneeksi,mutta voisihan se olla tietty ainoakin.Pelailen peleja,ja latailen niita netista,seka minulla on ostettuja peleja,jotka vaativat paljon tilaa,niin sen takia kiintea kone on ollut parempi.Mutta onhan niita jo nykyaan lappareitakin,jotka jaksavat pyörittaa peleja.En ole niita vila kovin edes tutkinut.