torstai 13. toukokuuta 2010

BANNERİKUVA

Löysin netista kuvan silta ajalta Antalyasta,jolloin taalla liikennöivat ne vanhanmalliset ja kenollaan kulkevat dolmukset,seka kuvassa myös nakyvat punaiset kaupungin bussit..
Tuolloin liikennekayttaytyminen oli viela todella hurjaa.Nyt hyvan liikennevalvonnan takia rauhoittunut ainakin osittain,ja ihmiset alkaneet kayttamaan enemman aivojaan,seka uskomaan liikennesaantöihin.
ajokortittomiakaan ei liikenteessa enaan ole niin paljoa,mita ennen.Kiitos sakkojen,jotka eivat aivan pienisummaisia ole.Mutta turhia kolareita tulee edelleen liian paljon huolimattomuuden takia.
Aika harvoin enaan sattuu kohdalle,etta joku ajaa liikenteenvastaisesti.Yölla sita kylla nakee,kun liikenne on hiljaista.Ennen tama oli enemman saantö,kuin poikkeus.
Ajonopeuksia rikotaan edelleen,varsinkin öiseen aikaan nain keskustassakin.Varsinkin moottoripyörailijat.
Olen seurannut tassa meidankin kadullamme,niin poliisi ajaa tasta öisin autolla pari kertaa ainakin tunnissa ja lisaksi kulkevat moottoripyörapoliisit.Tarkka valvonta hillitsee liikennekayttaytymista,seka ehkaisee rikollisuutta.Kiitos Antalyan poliisille.Kaupungissa on myös hyva valvontakamerasysteemi,mika saa autoilijat varovaisiksi.

5 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Upea bannerikuva! Tuolta kuvasta löytyy vaikka mitä mielenkiintoista. Nuo vanhat kuvat on ihania.
Mukavaa perjantaita ja viikonloppua sinulle ystäväin!

kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Yksi asia mika nyt mulle taalta selvisi on, etta taalla EI saisi ajaa kasvot peitettyna... Harmi vain ettei kukaan tataKAAN saantoa valvo!!!

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Nayttaisi olevan joku pieni kolarinpoikanen tuossa keskella,missa on ihmisia liikenteen joukossa,ja selitys on varmaan kova.
Oikeassa reunassa on roskalaatikoitten luona "roskienkeraaja" ison sakkikarrynsa kanssa.
Tuollaisen liikenteensekaan tulo sivukadulta on ongelma.Siina vain pitaa työntaa autonsa johonkin valiin.
Nyt on liikenteen helpottamiseksi tehty taalla autoille alikulkutunneleita,joista otan joskus omalla kameralla kuvia.En löytanyt netista ainakaan viela.
Ajelimme tuon vanhan kuvan aikaan taalla Antalyassa moottoripyöralla,ja kylla aina pelkasin.

Kuwaitin kaunotar:Taalla asuu jonkun verran sellaisia,jotka kayttavat huntua,mutta en ole sattunut nakemaan koskaan heita ajamassa autoa tai muuta ajopelia.

SaaraBee kirjoitti...

Olimme Turkissa muutamia vuosia sitten. Emme dolmuksila ajelleet, sillä taksikaan ei paljoa maksanut. Kuskit kyllä tekivät ihme peruutuksia. Minä pidin penkistä kiinni ja ruokoilin, että ei kaikki kuolla tänne Turkkiin taksiin.

Olen kuule täällä suunnitellut, että sitten kun lama on ohi ja parin vuoden päästä voin jo lähteä yksin reissuun, niin tulen sinne Turkkiin. Aloitan reissun Istanbulista ja jatkan rantaa pitkin etelään. Poikkean sitten sinuakin katsomassa, jos otat vastaan. Pitää haaveilla ja suunitella. Muuten nämä masentavat uutiset ja huono työtilanne ihan latistavat.
Hyvää viikonloppua!

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt:İHANAA,toki otan vastaan,ja haluan tavata sinut,jos tanne tulet.Alappa suunnittelemaan matkaasi.

Tuossa juuri postasin meidan työtilanteestamme.Kylla se lama on vaikuttanut suuresti.Nyt onneksi on taalla todella paljon turisteja.Kolmeen vuoteen ei turistityölla ole rahaa tullut.

Minakin muistan,miten vuosia sitten pelkasin itsekkin taksien kyydissa.Oli tosi hurjaa puikkelehtimista ja menoa.Meilla olikin rauhallinen taksikuski,jota kaytimme aina,niin ei tarvinnut pelata.
Nyt on liikennekuri muuttunut,enka ole tavannut yhtaan hurjastelevaa taksia.Dolmukset joskus ajavat liian kovaa rahanhimossaan.
Yhteen aikaanhan Turkin liikenne oli maailman vaarallisempia,mutta ei ole enaan.
Kesaisin,kun ihmiset nukkuvat tosi vahan,niin vasymyksen aiheuttamia pahojakin kolareita tulee aika paljon.
Bussiliikenteessa on nykyaan tiukka valvonta ja kontrolli kuljettajilla,mika on hyva asia.Ennen ei mitaan valvontaa ollut.