perjantai 10. heinäkuuta 2009

TOUHUKAS KESKİVİİKKO osa 1Oikeastaan koko tama viikko on ollut aikalailla kiireinen.Hiukkasen liiaksikin.Joka paivalle on ollut jokin meno.Tanaan vasta olen joutanut olemaan kotosalla,ja hiukkasen siivoilemaan.

Keskiviikko oli taman viikon kaikista touhukkain. Aamupaivalla laksimme mieheni kanssa pazaarille. On todella hyva,etta sinne on kaupungin puolesta kuljetus kaksi kertaa tunnissa.Varsinkin nain kuumalla se on suuri etu.Kiitos Antalyan kaupungille tasta palvelusta.

Vesimeloonihan on tietenkin aina jokaisen kesan "hittituote".Pazaarin taysien myyntipöytien lisaksi tata herkkua löytyy melkein joka kadunkulmasta.lahiöalueilla kiertavat meloniautot myymassa tuotetta.Kulutuksen taytyy olla valtavaa,kun tarjonta ja myyntikin sita on.
Pazaarilla kierrellessamme pistin taas merkille,etta viela monet kauppiaat laittavat hintansa esille vanhassa turkin liirassa,jossa oli kuusi nollaa.Nollathan on otettu pois jo ajat sitten.Niin nakyy olevan vanha rahayksikkö kaytössa tallakin meloninmyyjalla.Nykyrahassa hinta olisi 50 kurus (25 centtia) kilo.
Meloneita emme talla kertaa ostaneet,koska jaakaapissa sita viela oli, meidan lahistölla on kauppias,joka myy myös puolikkaita.Kokonainen vie jaakaapissa liikaa tilaa.Ja tuore on tietenkin aina parempaa,kuin viikon vanha.
Puolenpaivan jalkeen tulimme pazaarilta tapötayden pazaarikarryn kanssa.Mieheni aloitti ruoanlaiton,ja mina laksin suomalaisen ystavani luokse.Meilla oli sovittu keskiviikolle kaynti DEEPO-ostoskeskuksessa. Tama kyseinen ostoskeskus on aikalailla kaukana,ja ystavallani on auto,milla han minua kuskaa.
Tasta DEEPO-keikasta seuraavassa postauksessa.
İhanaa viikonloppua ystavat!

12 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanat bazaarit....
Ihanat melonit ja niin edulliset!
Haaveilee lompakon yllättävästä täyttymisestä euroilla ja matkasta Turkkiin....
Onneksi on nämä teidän blogit ja lähellä Efesos-niminen kauppa josta voin ostaa Turkin hyvää.
Tänään oli tomaattikeittoa kera sigara börekin, acili ezmen ja tsatsikin...

ebrufin kirjoitti...

Marika on ihan "turskaantunut".

Kiiretta pitaa valilla, mutta onneksi on paljon luppoaikaakin- meloni on kylla huippuruokaa nailla keleilla!

Hyvaa viikonlopppua:)

Jael kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua sinullekin! ONpa hienoa että sinne pazaariin on kaupungin puolesta kuljetus! Vesimelonien aika on täälläkin,nam!

Sateenkaari kirjoitti...

Marika: toivottavasti hiukkasen voimme helpottaa oloasi kertomuksillamme.Nam, sigarabörek.

Ebrufin:Niinpa nayttaa olevan,mutta turkkilaisia herkkuja nauttien.
Ja melonin kera beyaz peynir.

Yaelian: Meita suomalaisia vesimelonilla herkuutelijoita on maailamalla paljon.

Sateenkaari kirjoitti...

oho,tulipa kirj.virheita.Piti olla herkuttelijoita ja maailmalla

Anni kirjoitti...

Onpa herkullisen näköisiä tuotteita pazaarissanne. Ja nuo vesimeloonit näyttävät myös niin herkulliselle, nam!!!
Ihanaa viikonloppua sinullekkin!

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia ja onpa teilla tosiaan ollut touhukas paiva :) Markkinoilla kaynti on meillakin aina se viikon kohokohta. Tosin kuumilla ilmoilla se jaa aina iltaan, jolloin markkinat ovat yhta tungosta :)
Mielenkiintoista tuo puolikkaiden vesimelonien myynti. Taalla en ole viela tuollaiseen ilmioon tormannyt!
Hyvaa viikonloppua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Terveisia Alanyasta! Muistatko kun kommentoin tanne kevaalla ja olin juuri muuttamassa tanne? Muutto meni hyvin, menimme naimisiin ja nyt kotirouvailen taalla Alanyassa :)

Maria

latindance kirjoitti...

Siinäpä sitä on melonitaidetta ;)Ja näin kesäkuumalla meloni maistuu todella hyvälle. Siellä on varmasti paljon ihania bazaareja. Pääsispä joskus käymään ;)

Sinikka kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Kiitos, todellakin taalla vesimeloni on makeaa ja mehukasta.Nakee jo tuosta hedelmalihan varista.Hyvin harvoin Suomessa löytaa noin punaista vesimelonia.

Heli: Kiitos, mielenkiintoista on myös tulossa seuraavassa postauksessa.Eka kertaa mekin ollaan saatu ostettua melonia puolikkaana.Mies toi eilen illalla neljanneksen.Ja se bakkal on aivan lahella,niin hakee vaikka joka paiva uutta.Meillakin on nain kuumalla pazaarikaynti aika pikainen toimitus.Uudet kapalipazaarit ovat hyvia,kun ne on rakennettu betonista,ja ovat sivuilta auki,niin kivasti kay ilmavirta

Maria.Kiitos yhteydenotosta.Olenkin koko ajan odottanut,mita mahtaa kuulua.
sydammellinen ONNENTOİVOTUS TEİLLE MOLEMMİLLE!Mina olin siina kasityksessa,etta asutte Antalyassa.Olisi ihana tavata jossain vaiheessa.Kaikkea hyvaa teille.

Sateenkaari kirjoitti...

Latindance: Ekaksi kiitos,etta olet tullut lukijakseni.Kavin kurkkimassa blogiasi,ja se on oikein mielenkiintoinen.Lisaa juttua odottelen.
Kylla taalla pazaareja on joka puolella.Ja paljon muita kivoja shoppailupaikkoja.
Tervetuloa vaan joskus lomailemaan.