keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

PİLVİEN LOMASTA KURKKİVA AURİNKO


Tassa eraana paivana iltapaivalla kuvasin valon leikkia hyvin tummien sadepilvien lomasta.Kuvat on otettu samasta kohtaa muutaman minuutin valein.


Ja mita ovat nuo valot tuossa ylla olevassa kuvassa. Paikka on parkkipaikka. Katuvaloja ei ollut. Tassa tulee ajatus,etta parkkipaikalla on autoja,joitten tuulilasiin valo heijastuu.Janna juttu.Tuo lilan varinen pieni pallo on janna ilmio kuvassa.Onko se aurinko,vaiko tuleeko tuosta kuvassa nakyvasta kirkkaasta valosta joku heijastuma.


Tassa nakyy sama parkkipaikka,missa ne valot olivat.Ei valoja,eika autoja,kuin yksi tuolla taustalla. Ja vain muutama minuutti ensin nakyivat nuo valot.Kuvatessa en kiinnittanyt tahan mitaan huomiota.Huomioni oli vain pilvien lomasta paistavassa auringossa.
Mukavaa huomista torstaita.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä kökin täällä vielä keskellä yötä ja tulin toivottelemaan samalla Hyvää vappua ... teillä lienee siellä jo ihan täysi kesä. Tännekin on luvattu melko lämmintä vappusäätä niin, että saattaa tulla suotuisat terassikelit:) No - enpä taida malttaa terassille mennä, jos on lämmintä taitaa tulla laiteltua tuota omaa parveketta vähän viihtyisämmäksi...

ziriliini kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotakin

Sateenkaari kirjoitti...

marke: taalla on nyt Suomen kesaa vastaavat ilmat.Meidan kesa (kuuma sellainen) on tulossa.Kiitos samoin sinne hyvaa vappua,ja toivotaan parvekkeenlaittokeleja.

ziriliini: kaynkin heti kurkkaamassa blogissasi.