Kerrassaan namia.Ensimmaisen kerran löysin migroksesta kuivattuja luumuja. Eivat kylla olleet kivettömia,mutta ostin silti.Ja tottakai keitin luumukiisselia.Paalle kermavaahtoa,ja nam,mita herkkua pitkasta aikaa. Syöminen oli vain hiukan hitaampaa,kun piti syleskella luumunkivia suustaan. Keitan kylla toistekkin.
4 kommenttia:
Näyttää ja varmaan maistuikin hyvältä. Kerran tein kiisselin rusinoista ja purkillisesta sekahedelmiä, kun luumuja ei ollut. Purkkihedelmien liemi oli sopivan makeaa kiisseliin.
t Annu
Annu: maistui todellakin hyvalle pitkasta aikaa.Olen kummastellutkin sita,etta vaikka taalla kasvaa luumuja,niin miksi niita ei tahdo löytaa kuivattuina.En olekkaan kokeillut purkkihedelmista kiisselia.Varmaan hyvaa.Kiitos vinkista.
Heissan! Ja kiitos, kun olet ilmoittautunut blogini lukijaksi!:)Mielenkiintoista lukea elämästä muuallakin kuin Suomessa.Kauniita maisemia siellä, en ole koskaan käynyt Turkissa.
Toivotan sinulle oikein hyvää viikonloppua!:)
Marge: eipa kesta! Jo aikaisemmin kavin kurkkimassa blogejasi,mutten laittanut itslleni ylös.Nyt sitten tulit mieleen jonkun muun blogin kautta,joten otin uusiksi.
Olen toistaiseksi kirjoitellut naita ketomuksia taalta enemman maikkarilla.Tanne sitten harvemmin.Maikkarilta vaan on ihmiset havinneet aikalailla muualle.
Lähetä kommentti