keskiviikko 4. marraskuuta 2009

JUTUSTELUA

Aamu valkeni tanaan sateisena,myrskyisena,mutta suhteellisen lampimana +19. Valilla aurinko yrittaa kurkkia tummien pilvien raoista.Olen ihaillut ikkunasta nakyvaa merta,ja sen mahtavaa myllerrysta.Meri on mahtava naky valkoisena vaahtoavine aallonharjoineen. Meren takaa haamöttavat himmeina uljaat vuorenrinteet. Tama maisema olisi juuri nyt upean taulun aihe.

Eilen oli lammin ja aurinkoinen paiva. Taalla avattiin heinakuussa uusi ostoskeskus "ÖZDİLEKPARK",jonne eilen suuntasin matkani ekaa kertaa.






Tama ostoskeskus ei ole Antalyan suurin,mutta ensitutustumisella pidin siita. Siella on paljon merkkivaateliikkeita,joissa tietty myös hinnat sen mukaisia. ÖZDİLEKPARK:illa oli myös oma liike,missa suuri kodintekstiiliosasto.Ja tuotteet aivan erilaisia,mihin taalla olen tottunut. Erityisesti pidin pyyhevalikoimasta,ja jossain vaiheessa haen sielta uusia pyyhkeita.Eivatka olleet hinnoilla pilattuja.Laatu oli hyva. Myös vuodevaatteista tyynyt olivat huippuluokkaa. Ja paljon muuta kivaa oli tarjolla.



Kulutettuani melkein parisen tuntia nailla katseluostoksilla,niin suuntasin nenani kohti vieressa olevaa KİPAA.
Aika harvoin tulee siella kaytya,mutta ostospaikkana erittain hyva ja hinnoiltaan sopiva.Valikoimaltaan runsas.Etenkin paivittaistavarapuolella.Mukaan tarttui Kipan ihanaa,juuri leivottua leipaa,joka on pakattu paperipusseihin, Haribon irtokarkkeja, Hunajaa lisaamaan vastustuskykya, Knorrin pikakeittopusseja(kiitos Ebrulin muistutuksen),ja hiukkasen ruoka-aineita.
Menin ja tulin siis bussilla.Ja ilman maskia HİH. Sen verran varmaan taman paivan puheenaihe on saanut tarkkailemaan ymparistöaan,etta pistin merkille bussissa seuraavaa: kukaan ei aivastellut,kukaan ei yskinyt eika kukaan nayttanyt edes sairaalta.
Mukavaa keskiviikon iltapaivaa.

3 kommenttia:

SaaraBee kirjoitti...

Ostoskeskukset ovat vaarallisia (kukkarolle). Sitä kummasti luulee tarvitsevansa yhtä sun toista. Jos on autolla liikkeellä, ei tarvise edes ajatella jaskaako kantaa kaiken kotiin. Kipa taitaa olla turvallisempi paikka!

Anonyymi kirjoitti...

Missä päin Antalyaa tämä Özdilek park on? Niillä bruukaa olla hyvälaatuisia pyyhkeitä, täytyypä laittaa paikka korvan taakse. "Cirali"

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt:Oikeassa olet.Minakin olen huomannut tallaisen oireyhtyman.
Kipa on turvallisempi,mutta kun menee eilisen kaltaisiin uusiin upeisiin ostoskeskuksiin,niin houkutuksia löytyy.
Minuakin jaivat ajatteluttamaan ne nakemani kauniit pyyhkeet.

Cirali: Özdilekpark sijaitsee Sarampolan poliisiaseman jalkeen olevan tunnelin jalkeen heti vasemmalla puolella.Kipa on sen takana.Pistin heti merkille,etta Özdilekin tavara oli laatutavaraa,ja valikoima laaja seka kaunista kaiken lisaksi.
Özdilekilla oli myös ruokatavaramyymala,mutta en kerennyt silla kaymaan.Pitaa menna toiste.