maanantai 23. marraskuuta 2009

TALVİURHEİLU

Edellisen postaukseni yhteydessa tuli esille,etta onko Turkissa talviurheilumahdollisuuksia?

Turkista löytyy paljon hyvaa palvelua tuottavia laskettelukeskuksia.Kuvassa (ylla) on TAHTALİ:n laskettelukeskus Antalyan Kemerissa. Vuori on 2365 metria korkea.Kuten kuvasta nakyy,niin alhaalla on kesa,ja ylhaalla talvi.Taalla on mahdollisuus monipuoliseen lomaan samaan aikaan.Paikka on lahella Antalyaa.
Nama kolme kuvaa ovat Antalyan SAKLİKENT:ista,joka on ollut vuosia hyvin suosittu laskettelukeskus.Mm. myös Bursasta löytyy useita laskettelukeskuksia. Kuva (ylla) eraasta siella Bursassa.
Englannin kielella löytyy netista naista tietoa kylla myös.
Turkkilaiset lomailevat naissa talvisin todella paljon.Laskettelun suosio nayttaakin taalla lisaantyvan vuosi vuodelta.
Mutta ei pelkastaan turkkilaiset.Talvimatkailua on tanne myös,mutta onko esim Suomesta,niin sita en tieda.En ole ainakaan kuullut.Pitaapa tutkiskella esitteita.

Talla talvisella aiheella  lahtee viikko kayntiin.Monella jo joulutouhut alkaneet.Joten ihanaa viikkoa touhujen pariin.

8 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Tuo hissi nähtiin kesällä, kun oltiin Kemerissä. Tuntuu uskomattomalta, että sillä pääsee ylös vuorelle. Täytyy tutkia netistä, mitä maksaa hiihtomökit Turkissa lähempänä Istanbulia. Nyt Finnairilla on edes-takas lippuja sinne n 260 eurolla. Melkein aina vaan käy niin, että koululaisten lomien ajaksi lippujen hinnat nousee. T Annu

RouvaHoo kirjoitti...

Enpä ollut ajatellutkaan Turkkia talviurheilumaana. Näin sitä oppii jälleen uusia asioita.
Kiitos toivotuksista, viikosta voikin tulla aika mahtava!
Heljä

ebrufin kirjoitti...

Turkissahan on paljon paremmat mahdollisuudet lasketteluun kuin Suomessa. Viela muutama makihyppytorni sekaan ja "avot";)

Natjale kirjoitti...

Kiitos paketista Sateenkaari :-)!

On totta, että netistä löytyy kaikenlaista tietoa, mutta joskus on niin paljon ihanampi kuulla sitä tietoa ihmisiltä, joilla on tietoa ja kokemusta ihan takataskussa :D!

Sateenkaari kirjoitti...

Annu:Mina en ole kaynyt katsomassa,mutta kuvissa nayttaa aika hurjalta.Nakymat sielta lumen keskelta ovat varmaan mahtavat,kun alhaalla siintaa sininen valimeri,ja on vihrea,kesainen maisema.Pitas menna joskus,kun ei ole kaukanakaan.

Helja:Sinun lisaksesi ei varmaan moni muukaan tule ajatelleeksi,etta tanne voi tulla myös "lumilomalle".
Sinulla taitaa sitten olla jotain jannaa talle viikolle.Pitaapa kayda kurkkimassa.

Ebrufin:Totta: Monia upeita laskettelukeskuksia..
Kukahan aloittaisi makihypyn taalla.Espanjasta löytyy aurinkorannikolta "Matti Nykasen maki",mutta se on valitettavasti tosi jyrkka alamaki kadulla.

Natjale:Oleppa hyva.Nainhan se on,ja saadaan taalla keskustelua aikaiseksi.Oli kiva,kun kyselit.Moni ei tosiaankaan tule ajatelleeksi,etta taalla voi harrastaa myös talviurheilua.

Jossu kirjoitti...

Hienon näköiset rinteet. Enpä minäkään ollut tullut ajatelleeksi että Turkissakin olisi laskettelupaikkoja. Suomesta ainakaan en ole kenenkään kuullut suunnittelevan laskettelumatkaa Turkkiin, aurinkoa ja lämpöä yleensä haetaan sieltä päin.
Voi kun sitä lunta saataisiin tänne meillekin, kovasti meidän perheessä jo odotellaan mäkeen pääsyä.

Sateenkaari kirjoitti...

Jossu:Jonkin verran nayttaa löytyvan Suomessakin tietoa turkin talviurheilulomakohteista netista.Ainakin sellainen,kuin NES TRAVEL oli ja joku muukin.Kehuvat kovasti naita kohteita.Mutta tehdaankö matkoja,en tieda.
Saattaa olla,etta ne,jotka tulevat,niin tulevat omatoimimatkalle.
Toivotaan,etta pian saatte lunta sinnekkin.Paasevat lapset temmeltamaan.

ziriliini kirjoitti...

Ei kyllä Turkkia isoon ääneen ole laskettelumaana markkinoitu Suomessa. ja voisin kuvitella, että jos täältä sinne lähtee laskettelemaan, niin täytyy tulla omatoimimatkalle. Vaikka etenkin nykyään sille voisi kysyntääkin olla. Edelleen kurasta ja mustaa ja liian lämmin vuoden aikaan nähden.