keskiviikko 4. marraskuuta 2009

MİELENKİİNTOİSTA

Mielenkiintoista luettavaa osoitteessa http://www.sikainfluenssa.biz/

Tata en tarkoita kiihdykkeeksi puolesta,enka vastaan.Jokaisella on oma valinnanvapaus.Mutta mielestani tassa osoitteessa on mielenkiintoista tietoa.Kuinka luotettavaa ja puolueetonta,sita en tieda

10 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Juu. Mina aion nyt tyystin "unohtaa" koko taudin. Se tulee jos on tullakseen tai sitten ei.

Meilla ei lapsia rokoteta. Mutta tuosta valinnan vaikeudesta selvian jo senkin takia, etta enaa rokottaminen ei edes kannata. Epidemia jyllaa niin pahasti.

Yaelian kirjoitti...

Pitääkin mennä lueskelemaan tuo,kiitos linkistä.Olenkin miettinyt viime päivinä ottaako vai eikö ottaa tuo rokote

ebrufin kirjoitti...

Mielenkiintoisia juttuja tuossa linkissa- kiitos siita Sateenkaari.

Sateenkaari kirjoitti...

Ebrufin:Ole hyva.Oli tosiaan mielenkiintoisia juttuja.
Ei oteta mekaan rokotetta.Pitaa vaan jokaisen muistaa,etta tekee paatöksen puolesta taikka vastaan vain ainoastaan omien nakemystensa perusteella,eika mene mukaan mihinkaa joukkohysteriaan.Mutta kylla minakin naita mielipiteita seuraan kiinnostuneena.

Yaelian:Oleppa hyva: Kylla tuo rokotuksen ottaminen on pistanyt miettimaan.Me emme sita ota,mutta moni ottaa,Ja jokaisellahan on erilaiset tilanteet,joten yleistaa ei asioita voi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei
lukekaa myös täältä lisää informaatiota, varsinkin jos olette epäilevällä kannalla rokotusten ottamisessa: http://www.mtv3.fi/uutiset/45min/verkkovieras.shtml

t. Helena

mizyéna kirjoitti...

Me aiotaan rokottaa koko porukka heti kun se on meidän tuppulassa mahdollista.

ebrufin kirjoitti...

"Rokotetut ihmiset eivät lakkaa tartuttamasta tautia. Ainoastaan viruksen erittyminen hengitysteitse saattaa rokotteen saaneella olla vähäisempää, mutta muuten hän voi kantaa ja tartuttaa sitä tautia kuin kuka tahansa muukin ihminen."

Yllaolevan tiedon olen löytanyt aika monesta paikasta.

Ja jos influenssan sairastaa nyt, niin jatkossa kroppa kestaa vaikka minka pöpön.

Sateenkaari kirjoitti...

Helena:Kiitos linkista.Mielenkiintoista luettavaa myös.Taman linkin takaa löytyi hyvin positiivista tekstia rokotteen suhteen.
Mielenkiintoiseksi menee siksi,koska eri samaa ammattikuntaa olevilla asiantuntijoilla (ei kaikilla)on hyvinkin erilaiset nakemykset yhdesta ja samasta asiasta.

Mizyena: Toivotan onnea rokotusten suhteen,ja ,etta se suojaa teidat taudilta.Ja,etta ennenkaikkea saatte sen ajoissa.

Ebrufin:Minunkin kasitys on sama,mita sinun.Rokotushan suojaa vain sairastumiselta,ei silta,ettetkö voi olla pöpön kantaja.

Annu kirjoitti...

Meidän miesväki, pojat 14 ja 15 sekä Jukka saivat rokotteen tänään, kun kuuluivat riskiryhmään. Heillä kaikilla on diagnisoitu astma. Sikainfuenssan kerrotaan koettelevan henkilöitä, joilla on ongelmia hengitysteiden kunnossapidossa. Pojat vaikuttaa toistaiseksi ihan virkeiltä.
Terveisin Annu

Jossu kirjoitti...

Melkoisen myrskyisiä kuvia, pelottaviakin. Nauratti minua kylläkin, miltä on mahtanut näyttää, kun pyykkipojat jonossa tuulen mukana ovat lentäneet pois parvekkeelta.

Rokoteasiaa olen miettinyt myös kovasti ja jätin rokotteen ottamatta. Lapsiakaan ei rokoteta, muutaman viikon kuluttua kouluissa aloitetaan rokotukset. Tauti tulee jos on tullakseen, ei kuuluta riskiryhmään kukaan. Paikkakunnalla on jo sairastuneita. Lehdessä luki että perjantaina yhdellä luokalla koulussa oli ollut 17 sairaana ja vain 4 koulussa.

Mukavaa tulevaa viikkoa!