keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Minulla on ongelmia kannykkakameran kanssa.Kylla se kuvat ottaa normaalisti,mutta varityksessa on haikkaa.Ensin kannykasta havis viime viikolla aani kokonaan.Jos mina soitin,taikka joku soitti minulle,niin mitaan en kuullut.Puhelin soi kylla normaalisti.Mies vei puhelimen huoltoon,ja nyt toimii aanet,mutta kamera on vialla.Kamerassa on ollut jo jonkin aikaa aina valilla ihmeellista valkkymista,joka on ennakoinut ongelmia.
Lisaa en aio korjauttaa tata puhelinta.Puhelimeni on Sony-Ericsson:in eras lappamalli.Huollossa sanoivat,etta kun lappaa joutuu koko ajan avaamaan,niin se rikkoo puhelimen herkasti ja nopeammin.Kamerakin on lapassa.
Joten nyt saatte tyytya hiukkasen "variviallisiin" kuviin jonkin aikaa,ennenkuin saan uuden puhelimen.Muita tarkeampia rahareikia on ennen puhelinta,joten katsotaan,missa vaiheessa raaskin ostaa uuden puhelimen.
Tassa pari otosta tanaan.Kuva on muuten selva,mutta vihreaa varia sekoittuu kuvaan.Ottotilanteessa nakyy vihreaa ja keltaista varia ympyrana kameran linssista.Kaikissa otetuissa kuvissa se ei nay.Riippuu kohteesta.Kuten tuossa kuvassa ei huomaa,jos ei tieda.Talossa nakyy keltaista varia,kun osaa sen katsoa.

Joten nyt jatkossa ystavat,katsokaa kuvaa,eika vareja,kiitos.Kerron sitten,kun kamera vaihtuu uuteen.Mutta kun puhelin toimii moitteettomasti,niin en raaski viela ihan vaihtaa.

8 kommenttia:

Marizu kirjoitti...

Oot saanut silti hienoja kuvia vaikka vikoja löytyy puhelimesta:)Itselläni on toisenlainen valokuvaukseen liittyvä ongelma nimittäin kamera on uusi ja erittäin tehokas, ainut vaan että en ole saanut aikaiseksi opetella sitä käyttämään!!

Natjale kirjoitti...

Hienoja kuvia ovat. Minulla kun tuppaa kaikki kuvat tärähtämään (ilmeisesti kännykamera tullut emäntäänsä :-P)

Pitää varmaan siirtyä takaisin oikeaan kameraan. Ja opetella kuljettamaan sitä mukana.

Mutta tosiaan, niin silmä lepää nuissa sinun kuvissasi. Kyllä Turkki on kaunis maa.

Yaelian kirjoitti...

Ihan hyviä ovat kuvat,vaikka puhelimen kamera on ongelmallinen.Toivottavasti saat puhelimen pian järjestettyä,niin että toimii niin kuin pitäisi.

Sateenkaari kirjoitti...

Marizu: Nama kuvat saavat nyt kelvata siihen saakka,kunnes saan uuden "kuvaimen".
Toivottavasti ei sary kokonaan.

Natjale:Kiitos Natjale. Kaunis maa myös minunkin mielestani.Olen onnellinen saadessani asua taalla.
Minulla tuppaa valilla tulemaan vinoja kuvia,kuten tuo bannerikuva,minka tanaan otin.Jos en muista tarkistaa,niin aina on kannykka vinossa,kun otan kuvia.

Yaelian:En raaskisi viela vaihtaa puhelinta,kun se muuten toimii,mutta katsotaan.Toinen vaihtoehto olisi ostaa digikamera.Mutta kannykalla kuvaaminen on niin helppoa,ja vaivatonta,kun se on aina mukana.

Vihreatniityt kirjoitti...

Mulla on sellainen ikivanha peruskännykkä, jolla ei voi kuvia ottaa ollenkaan. Uusi puhelin pitäisi ostaa, mutta se ei ole listalla ykkösenä. Onneksi on tuo kamera, mutta se tahtoo usein jäädä kotiin.
Ihan kivoja kuvia!

RouvaHoo kirjoitti...

Uusi bannerikuva on aivan upea(vai vastako huomasin kun aina vaan kiirehdin lukemaan).
Otan useimmat kuvat kännykällä ja jos Miriam näkee mun räpsivän kuvia niin hän myös. Ihmettelen että putoamisista ja neidin käsittelystä huolimatta on yhä ehjä koko puhelin (peppar, peppar ja koputan puuta).
Kiinnitän aina kuvissa huomion siihen mitä kuva esittää, en osaa muuhun kommentoida ja sinun kuvistasi aina pidän.
Mukavaa päivää toivottelen aamusateesta!
Heljä

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt:Mina olen tykannyt,kun kamera on kannykassa.Se on sitten aina mukana,ja akkia laukusta otettavissa ,kun kuvata tarvitsee.Ja kuvauksentarve on lahes aina ja joka paikassa.

Helja:Kiitos!Mukava kuulla,etta pidat kuvistani.Kovasti tykkaan niita tanne laitaa.
Tuon bannerikuvan otin eilen,ja vaihdoin sen heti.
Tykkaan myös vaihtaa sita usein,koska varastossa on tosi paljon kuvia,ja otan niita uusia koko ajan.
Blogin alalaitaan aloitin laittamaan nettikuvia turkkilaisesta työsta.Nyt huonekaluja.Sita myös vaihdan usein.
Hyvaa paivanjatkoa sinne sateeseen taalta ihanasta auringonpaisteesta.

Vihreatniityt kirjoitti...

Heljä Miten olis jos lähtisimme Sateenkaaren luokse kylään täältä sateesta? Otetaan MaaMaa mukaan.