Ohje 4-5:lle
500 gr porkkanoita
3 rkl vehnajauhoja
2 rkl voita
1 kananmuna
1 rkl hienonnettua tillia ja 1 rkl hienonnettua persiljaa
1 turkkilainen teelusikallinen = (suomal.puoli) juustokuminaa
suolaa,mustapippuria jauh.
Paistamiseen: 1 juomalasillinen öljya
0,5 juomalasillista vehnajauhoja
Kuori porkkanat ja keita ne pehmeaksi.Hienonna haarukalla.Laita voi pannulle ja lisaa jauhot.Sekoita hetki,mutta ala ruskista.jaahdyta hieman ja lisaa jauhoseos,seka muut aineet porkkanasoseen joukkoon.Sekoita taikinaksi.Pyörita hiukan pitkulaisia pullia ja kierittele ne jauhoissa.Paista kypsaksi öljyssa.
Laita paistumisen jalkeen hetkeksi talouspaperin paalle,jotta liika öljy valuu pois.
Tama ohje oli taman kuun LEZZET lehdessa.Mina en viela ole naita kokeillut,mutta ystavani teki,ja sanoi,etta olivat tosi hyvia.
AFİYET OLSUN (HYVAA RUOKAHALUA)