torstai 3. heinäkuuta 2014

ENSİMMAİNEN OSTOSKESKUS FETHİYEEN

Saimme Fethiyeen ensimmaisen ostoskeskuksen ERASTA-ketjusta. Avattiin parisen viikoa sitten. On meilta 5 minuutin kavelymatkan paassa, joten nain kesakuumalla on mukava kayda siella paivakahvilla aina valilla.

Kuumat ovat alkaneet. Reiu +40 astetta on ollut nyt paivisin. İlmastointi surraa yöta paivaa.

6 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Upeat tilat, kiva että on tuollaisia paikkoja lähietäisyydellä, neljänkympin helteissä en tosin kävelisi senkään vertaa. Täällä Suomessa on mukavan viileää tällä hetkellä.
Kumma juttu nuo kuvasi, mikä hukka ne on yhtäkkiä syönyt.

anja kirjoitti...

Siinä onnellinen siellä lämpimässä, meillä on satanut ja edelleenkin sataa. Onneksi lämpötila kuitenkin lähes 15 astetta nyt aamulla. Ehkäpä meillekin aurinko vielä paistaa.

Joskus "sipsu" syö blogista kuvat, nyt ne taas toimii.
Mukavaa viikonloppua sinne etelään.

Memma kirjoitti...

Moro! Millanen sää Turkissa (Alanyassa) on marras-joulukuussa? Halpa matka olisi silloin tarjolla mutta onko siellä silloin nähtävää vai onko samaa vesisadetta kuin täällä armaassa Suomenmaassa? :F
:)

Mukava blogi sulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei täällä Fethiyessä olen nyt käymässä, kaunis kaupunki. Muutan tänne pysyvästi marraskuussa. Minun lisäkseni täällä asuu myös ystäväni suomalainen nainen ollut täällä 6vuotta. Ostarille en ole vielä ehtinyt, kun ranta ja meri pitää otteessa. Josko ennen Suomeen paluuta piipahtaisi. Sera

Sateenkaari kirjoitti...


Sirokko:Keskipaivalla en minakaan kavele ostarille, mutta illalla kylla. On auki klo 23 saakka, joten hyvin kerkiaa auringon laskettuakin.

Anja: Suomen kesa on tana vuonna ollut tosi surkea. Ei ole se "sipsu" viela palauttanut mun kuvia.

Memma: Vaikea sanoa noista marras-joulukuun ilmoista. Vaihtelee kovasti vuosittain. Viime vuonna oli koko talvi lammin ja vahasateinen. Marraskuu yleensa on viela aika lammin, mutta sateita tulee jo, ha yöt ovat viileita. Alanyassa on vahemman nahtavaa, mita Antalyassa. Antalyassa viihtyy sateellakin. On suuret ostoskeskukset. On kaymisen arvoinen Akvaario jne.

Anonyymi: Nyt vasta tulin kaymaan blogissani, joten huomasin viestisi.Olen luullut, ettei fethiyessa asu ketaan muita suomalaisia, kun mina. Olen kuullut, etta 10 kilometrin paassa kaupungista asuisi suomalainen. Laita mulle facepyyntö, niin ollaan yhteyksişssa, ja sun kautta varmaan sitten saan ystavasi yhteystiedot. Vielakö olet taalla. Olis kiva tavata. Mut löytaa facesta nimella Maija Uras.

Anonyymi kirjoitti...

Klinkkejä että löydän sateenkaaren luettavaksi taas-15.11.2015.helsinki. olen sivustot ollut pois vuoden!