perjantai 4. huhtikuuta 2014

KEVATTA

Luonto herailee meilla talviunestaan. Osa puista on sellaisia, etta lehti lahtee  vuoden lopulla.

Puut alkavat pukeutumaan kukkapukuihin
 Merella tuulee viela valilla kovemminkin. Tassa Fethiyen edustalla on paljon saaria, joten avomerta ei nay kaupungin keskustan rannalta. Pitaa menna laitamille.
Tuossa toissapaivan kauppamatkan maisemia.

Ollaan jo huhtikuussa. Kyllapa talvi hurahti taas nopeasti. Nyt pitaa nauttia naista ihanista ulkoiluilmoista ennenkuin kesan kuumat tulevat. Parasta vuodenaikaa ovatkin taalla nama kevaiset paivat, vaikka nautin myös talvesta sateineen.

7 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Siellä on jo kevät pitkällä. Hienoa aikaa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanaa...kevät jo pitkällä...pitäsi joskus matkustaa sinne keväällä..:)

anja kirjoitti...

Kiva kun olet taas linjoilla! Ihana kevät on teillä ja meillekin tulossa hurjaa vauhtia. Nautitaan elämästä!

Jael kirjoitti...

Kiva nähdä postaus täällä.,Meilläkin iso osa puista kukkii nyt;suosikkejani ovat mimosa ja etenkin jasmiini,jonka tuoksu on niin ihana! Ja täälläkin osa puista on ihan paljaita talvella.

Sateenkaari kirjoitti...


Kevat on mielestani taalla kaikkein parasta vuodenaikaa ennen kuumien tuloa. Talvesta tykkaan myös paljon sateineen ja myrskyineen. Tosin tana talvena ei kovia myrskyja ihme kylla ole ollut lainkaan.
Suomen kevat ja kesan alku on myös aivan ihana.

SeijaL kirjoitti...

Ihania raikkaita kuvia sinulla taas, niinkuin aina. Kärsimättömänä minäkin seuraan luonnon heräämistä, joka ei tapahdu kovin nopeasti aikaisesta lumen ja jään lähdöstä huolimatta.
En tiennytkään, että olet pitänyt blogitaukoa. En ole itsekään kirjoitellut.

Sateenkaari kirjoitti...


Blogitauko on taysin facebookin syyta. Ja Fethiyessa on ollut paljon muutakin puuhaa, kuin vaan koneella roikkuminen. Mutta luopua ei blogista voi kuitenkaan. Muistan aina sen aloitukseni sinun yllytyksestasi, Seija.