perjantai 14. joulukuuta 2012

KONTROLLİA


http://www.antalyaeah.gov.tr/

Jalleen kerran olen erittain tyytyvainen saamaani hoitoon. Eilen kavin kardiologilla sairaalamme poliklinikalla. Taallahan on monta sairaalaa, mutta tuo tuossa kuvassa on se, mita me kaytamme. Antalyan tutkimus- ja opetussairaala. On Valtion laitos.
Nyt vaihtui myös laakarini. Aikaisemmin hoitava laakari oli sydankirurgi. Han jai elakkeelle, joten  nyt sitten tilasin ajan kardiologille. Ajan varasin netilla. Uutta oli tullut se, etta kaikki, jotka olivat menossa kardiologin vastaanotolle, niin ohjattiin ensimmaiseksi sydanfilmiin. Ja sen jalkeen laakarin oven taakse odottamaan.
Talla poliklinikalla ottaa vastaan paivittain ( ei viikonloppuna) nelja kardiologia.
Aikaa kului ilmoittautumisesta laakarille paasyyn 15 minuuttia. Tuossa ajassa siis oli otettu myös sydanfilmi.
Aamupaivalla varmaan on enemman tungosta, mutta menen mielellani aina iltapaivasta, jos mahdollista. Niinkuin nytkin.
Tasta ensimmaisesta tapaamisesta jai niin hyva mieli, etta aion jatkaa samaisella laakarilla kayntejani. Luottamus syntyi heti.
Kaikki on muuten erittain hyvin, mutta kolesteroolini kohosi laaketauon aikana huomattavasti yli normaalien arvojen, joten laakitys aloitettiin uudelleen. Seuraavan kerran, kun arvot ovat normalisoituneet, niin kokeillaan laakityksen lieventamista. Lopetusta on nyt kokeiltu kahdesti, eika se onnistu.

Kivaa viikonloppua, ystavat!


5 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hyvä että sydämestäsi pidetään hyvää huolta:)
ja kiitos,mukavaa viikonloppua sinullekin!

mummeli kirjoitti...

Kardeologille minunin pitäisi varata aika. taas on oireita ollut turhankin kovana.
Oikein hyvää viikonvaihdetta sinne sinule!

A-L kirjoitti...

Kiva, että saat hyvää hoitoa!
Oletko kokeillut hibiscusteellä laskea kolesterolia? Itse olen vasta löytänyt tuon juoman ja aion kokeilla vaikutusta.

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian: Kaikista ehdottomin on sydammen kanssa se, etta noudattaa laakarin ohjeita, ja pitaa omasta terveydestaan niin hyvaa huolta,kuin vaan on mahdollista.

Mummeli: Jos vaan on oireita, niin kardiologille menoa ei kannata lykata. Pidathan hyvaa huolta itsestasi :)

A-L: En ole tuolliasesta teesta kuullut puhuttavankaan. Pitaapa googlata. Kiitos vihjeesta. Kun olen kahteen kertaan ollut vuoden laaketauolla kolesteroolin suhteen, niin olen kokeillut vaikka mita luonnonkeinoja, mutta turhaan.

Mine kirjoitti...

Hienoa, että löytyi luoettava lääkäri. Sydämen asioissa pitää olla tarkkana. Terveisiä täältä tuiskusta. Huh, kun voi olla kylmää, kun on kylmää.