maanantai 2. huhtikuuta 2012

İSTANBUL osa 2
 Tuo İstanbulissa oloni kuusi paivaa kuluivat taydellisesti ystavieni "lasten huvipuistossa, Buyaka ostoskeskuksessa ja kulkien taman, seka heidan İstanbulin kotinsa valia. Buyakan ja ystavieni kodin vali taittui kavellen 10 minuutissa. Muutama korkea toimistorakennus. Suuri REAL-market, İNTER-spor ja muutama vaateliike siina valissa.. Tuo vihrea "niitty on ison varastokompleksin katto.
 Matkan varrella oli myös İKEA. Tottakai myös siella piti kayda. Kierrokseen kului vajaa tunti, eika mitaan tarttunut mukaan. Olen kuullut, etta Antalyaan olisi jo İKEA rakenteilla, joten sinne sitten, jos ja kun valmistuu.
 Aurinko laskee myös İstanbulissa.

 Ystavani jarjestivat minulle aivan ihanan yllatyksen. Eraana paivana, kun menin työpaikalle hieman myöhemmin, niin siella oli minua odottamassa kaksi suurta pakettia., joista nama hyödylliset ja ihanat kodinkoneet "kuoriutuivat.
Lammin kiitos rakkaille ystavilleni.
 Olipa ikimuistettava ja ihana matka.

Oikein hyvaa huhtikuun alkua kaikille lukijoilleni.

7 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Kaunis tuo uusi bannerikuvasi! Ihanat ystävät sinulla kun sinua noin yllättävät,mutta taidat itsekin olla ihana ystävä:)
Mukavaa huhtikuun alkua sinullekin!

Pia kirjoitti...

Ihania ystäviä Sinulla! : ) Minua alkoi huimata nuo ostoskeskuskuvat. Aika korkeita paikkoja... En tykkää Suomessakaan kurkkia kaiteiden yli alas... ; )

Halituksia sinne kauas! <3

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian: Kiitos, ystavain. Meilla kaupunki on alkanut kukkimaan. Aivan ihana hyasintin tuoksu oli tuossa, kun kuvaa otin.
Meilla on tama ystavyyssuhde kestanyt jo kauan. Ja monasti olemme keskenammekin puhuneet, miten harvinaislaatuinen ystavyytemme myös on.

Verna, kiitos, ja harvinaislaatuisia.
İhana yllatys kuulla sinusta. Kumnma, ettei postauksesi ole paivittynyt minulle. Olen kovasti odottanut esilletuloasi.
Oikeesti ei ollut niin huimaa kurkkia tuolla kaiteitten yli. Kuvassa vaan nayttaa silta. Taikka sitten olen tottunut, kun taalla on monissa ostoskeskuksissa suora nakyma monta kerrosta alaspain.

Vastahali, Verna.

Tuula kirjoitti...

Ihania ystäviä! Tuo teekannu/vedenkeitin-yhdistelmä näyttää vähintääkin mielenkiintoiselta. Siis onhan se sellainen? En ole koskaan sellaista nähnyt aikaisemmin.

Mine kirjoitti...

Minusta se on ihmeellistä, että miten nämä kaikki ostoskeskukset voivat täällä kannattaa? Uusia ilmestyy kuin sieniä sateella. Suurimmalla osalla ihmisistä on pienet palkat ja ostovoimaa ei ole loputtomasti.

No, täytyy silti varmaan tämäkin jossakin vaiheessa käydä kurkkaamassa. Kivat lahjat olet saanut ja hyödylliset.

Marge kirjoitti...

Sinulla on ollut ihastuttava matka! Onni on hyvät ystävät!:)
Ihanaa huhtikuuta sinulle ja kiitos aina niiin lämpimistä sanoistasi blogissani!♥
Nyt täytyyy kiiruhtaa töihin...:)

Sateenkaari kirjoitti...

Tuula: Kylla tuo on teen-vedenkeitin. Ylimpaan pannuun laitetaan, joko irtotee taikka teepussit. Alimmassa pannussa keitetaan vesi, ja siita kaadetaan ylimpaan pannuun sopiva maara kuumaa vetta. Nain tee hautuu, kun alimmassa pannussa vesi hiljalleen jatkaa kiehumista.

Mine: Sama se on taalla Antalyassa, etta noita suuria ostoskeskuksia rakennetaan aina vaan lisaa. Lopulta tulee eteen sama, mika Suomessakin, etta pikkuliikkeet haviavat ostovoiman puutteessa. Ja ne muutamat suuret kauppaketjut juhlivat.

Marge: Kiitos itsellesi, Marge.Blogisi on niin ihastuttava, etta siella on aivan pakko vierailla.