sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

KESAKUVİA

Tassa yhtena iltana ystavani tytar (on taalla lomalla) soitti minulle ja kysyi,etta olisinko mahdollisesti lahdössa hanen kanssaan pienelle iltakavelylle.Tokihan se minulle sopi,ja ilmakin oli viela silloin oikein mukava.Nyt on sitten ollut todella kuumaa.Tallakin hetkella keskilampötila netissa on +38,mutta todellisuudessa se on korkeampi.Meilta sarkyi mittari,joten taytyy vaan katsella noita netin lampötiloja.Jos joskus muistaisi rautakaupassa kaydessaan,etta ostaisi mittarin.
Sisatiloissa ilmastoinnin alla kuluvat nyt paivat suurelta osin.Huomenna kylla pitaa lahtea paivakaffeelle ystavan luokse.Mutta onnekseen bussit ovat ilmastoituja.

Tassa muutama kuva meidan iltakavelymme varrelta.Kolme tuntia siina vierahti mukavasti.Valilla istuimme teella,ja valilla katselimme kauppiaitten tarjontaa vanhassakaupungissa.Tama viimeinen kuva on nyt tuossa bannerissasikin.İstuimme teella juuri auringon laskiessa ja pimean laskeutuessa kaupunkiin.Taivas oli uskomattoman kaunis.Tama paikka on siina suuressa kaupugin puistossa,mista usein olen tanne kuvia laitellut.Siella ei kyllasty kavelemaan,eika istuskelemaan.

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kierros mukananne:D Meille on taas luvattu vähän helteisempää viikkoa - ei kuitenkaan ihan niin lämmintä kuin tuo edellinen jakso.

anja kirjoitti...

Mukava iltakävelykierros! Minusta siellä etelämmässä on aina eksoottista illan nopea tummuminen ja siitä huolimatta hellivä lämpö.
Meillä vaan satelee vähän väliä ja pihanurmi on jo niin läpimärkää, että paljain jaloin varpaat kastuu valkoapilan seassa. Mutta nyt on taas luvattu poutasäätä ensi viikolle ja osin hellettäkin. Lähden huomenna ajelemaan mökille ja puoliso jää vielä piehtaroimaan mustikkamättäille! Mustikoita on kyllä ihan valtavasti, talven marjat kerätty ja pakastin pullollaan. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle, Sateenkaari!

Sateenkaari kirjoitti...

Marke:Meilla taas kesalla on monta kuukautta,ettei sada ollenkaan.Tana vuonna sateet kestivat harvinaisella tavalla kesakuulle asti.
Toivotaan,etta saatte lamminta sinne.

Anja:Mina rakasta iltahetkia ja pimean tuloa.Tykkaan kovasti,etta myös kesalla yöt ovat pimeita ja lamminta kylla riittaa.
Talvella onkin mukava ottaa marjoja omasta pakkasesta.Kun ne vitamiinit muuten ovat Suomen oloissa vahissa talvisaikaan.

Minttuli kirjoitti...

Kauniita ja tunnelmallisia kuvia olet kuvannut. Vanha kaupunki on niin hieno paikka siellä ja iltaisin todella tunnelmaa täynnä.
On siellä nyt hurjan kuumaa..
Terveiset sinulle.

Susanne kirjoitti...

Ihana kuvasarja iltakävelyltänne!
Valtavan kaunis kuva auringonlaskusta. Miten taivas voikin olla noin upea.
Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

Marge kirjoitti...

Kiitos kierroksesta siellä lämpimässä ja kauniissa etelässä!:)

Hali täältä Pohjolasta!<3

Sateenkaari kirjoitti...

Minttuli:Vanhakaupunki on minulle mieluinen kavelypaikka.Mutta on muuttanut kovasti luonnettaan vuosien mittaan.Viela 15 vuotta sitten se kesakuukausina kuhisi illalla turisteja.Nyt siella on nain keskikesalla tosi hiljaista.Koko turismi on muuttunut aivan erilaiseksi.

Susanne:Nyt sattui olemaan harvinaisen kaunis auringonlasku.Ja erikoisen varinen.

Marge:Kiva,etta tulit mukaan.
Vastahali sinne Pohjolaan,Marge.

Jonna kirjoitti...

Kauniita kuvia :)

Sateenkaari kirjoitti...

Johanna:Kiitos