sunnuntai 13. helmikuuta 2011

MYÖS TALVİSTA


Jos meilla taalla Antalyassa jo alkaa tuntua kevaiselta,niin sita se ei ole koko Turkissa.
Tanaan kuuntelin uutisista,miten luvassa on huomiselle lumisadetta İstanbuliin ja Ankaraan.Marmara-ja karaneniz(Mustameri)alueilla on kylmaa ja lumista.
Lunta on tana talvena sadellut Turkissa hyvin laajoilla alueilla.Tama vaikuttaa tietenkin saahan myös taalla Antalyassa.Yöt ovat edelleen kylmia.Ja vaikka aurinko paivalla lammittaa,ja tanaankin turistit olivat t-paidassa,niin kylla minulla viela on pitkahihaista ylla.
Moneen vuoteen ei ole Antalyassakaan ollut niin kylmia öita,mita on tana talvena.
Kuvat netista

6 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Oh, onpas siellä lunta! Meillä on ollut tänä vuonna pariin otteeseen. Yöt on kyllä edelleenkin kylmiä, 6-8 astetta, ja sitä on jatkunut koko talven, aika harvinaista sekin.

Maikku kirjoitti...

Totesin, että mulla kaikki muistot Turkista hikisiä ja kuumia....hih-hii!!! Vissiin olin nuorenmpikin silloin, kerran onnistuin olemaan Istanbulissa hyvään aikaan, onneksi, sillä siellä kuumuus pitää ihmisen sisällä ilmastoidussa huoneessa...;)

Sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Taalla Antalyan seudullakin vuorilla on tosi paljon lunta.Ja moneen vuoteen ei ole ollut niin kylmia öita,mita tana vuonna.

Maikku:Hih,hiii,joooooo???
Onnneksi meilla on kaksi ilmastointilaitetta.

Elegia kirjoitti...

Kovasti on alueellisia säätilaeroja siellä. Ja paljon lunta!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

No jopas! Tällä menollahan Turkista tulee vielä hiihtolomakohde :) Ihan uskomatonta, miten säätilat vaihtelevat pienilläkin alueilla.

Sateenkaari kirjoitti...

Elegia:Tassa Antalyasta n. 40 kilometria on laskettelukeskus.Samana paivana voi turista kayda laskettelemassa ja uimassa meressa.Viettaa seka talvi-etta kesalomaa yhdella matkalla.

Johanna:Turkissahan jo nyt on hyvin toimivia laskettelukeskuksia.
Vuorisilla alueilla on kovastikkin talvisin lunta aika etelassakin.Kun nakyy ne lumet meidankin ikkunaan.