tiistai 2. marraskuuta 2010

TAZE FASULYE (TURKKİLAİNEN TUOREPAPUPATA)


500 gr tuoreita tai pakastettuja papuja
1 iso sipuli (tai 2 pienta) pilkottuna
2 isoa tomaattia kuorittuna ja pilkottuna
valkosipulia
mustapippuria jauhettua
hiven chilirouhetta
suolaa
ruokaöljya (paras on oliiviöljy)

Mausteita voit kayttaa oman makusi mukaan.

Jos pavut ovat pitkia,niin patki ne.Sitten vaan kaikki ainekset kattilaan.Vetta noin puoleen valiin aineksista.
Hauduta niin.etta juuri ja juuri kiehuu.Lisaa vetta tarpeen mukaan.Ruoka ei saa olla kovin vetista.
Pitka haudutusaika tekee ruoasta maukkaampaa.mutta ala hauduta papuja muussiksi asti.
Tarjoa riisin kanssa.

AFİYET OLSUN (HYVAA RUOKAHALUA)

8 kommenttia:

Minttuli kirjoitti...

Maistuvaista kasvisruokaa varmaan. Siellä osataan tehdä hyvää kasviksista ja onhan niitä siellä runsaasti saatavana. Kiitos ohjeesta.

Sateenkaari kirjoitti...

Minttuli: Oleppa hyva.Ja ympari vuoden kun saa tuoreita kasviksia,vihanneksia ja hedelmia,niin hyva on tehdakkin niista ruokaa.
Punasta lihaa meilla syödaan tosi vahan.Kanaa,kalaa ja kasviksia.

Sirokko kirjoitti...

Muistuttaa aika paljon meidän ruokia, mutta kevyempänä.
Haastoin sinut muistelemaan vähän menneitä.

Eleonora kirjoitti...

Tein tätä eilen ohjeesi mukaan ja hyvää tuli! Kiitos!

Sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Viela 15 vuotta sitten myös taalla kaytettiin ruoanvalmistuksessa runsaasti öljya.Öljya kaytetaan edelleen,mutta valistusta annetaan myös terveellisempaan suuntaan,joten aika paljon on muuttunut.Ja sitten liha on niin kallista,etta sen kayttö on pakostakin vahentynyt.
Kaynpa kurkkaamassa.

Sateenkaari kirjoitti...

Eleonora:Oleppa hyva.Mina teen tata usein ja tykkaan kovasti.Lisaksi on helppo tehda.
Nyt oli tuo kuva otettu netista.

mummeli kirjoitti...

Täällä oikea papufriikki. Kiva saada uusia ohjeita niitä vakmistaessa, kiitos!

Sateenkaari kirjoitti...

Mummeli: Oleppa hyva.Pavut ovat terveellista ja maittavaa ruokaa.