tiistai 9. kesäkuuta 2009

MİTA TULOSSA!JANNAA! Olen tassa pitkin iltapaivaa katsellut parvekkeelta,kun kadun toiselle puolelle pikkuhiljaa valmistui pieni esiintymislava orkesterivehkeineen. Ja vahan oli ilmassa jo aaninaytettakin.Voluumia riitti.
Nyt parhaillaan paikalla on paloauto,jonka tikkaitten avulla miehet ripustavat turkin lippuja ja Antalya büyüksehir belediyesi (Antalyan kaupunki) lippuja.
Nahtavasti tanaan nahdaan ja kuullaan musiikkia.Mukavaa,tulee musiikillinen anti parvekkeelle aitiopaikalleni ja tietenkin kera hyvan kahvin.7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nayttaa lupaavalta :) Nautinnollisia konserttihetkia kahvin seurassa :)

Sateenkaari kirjoitti...

HEİ Heli: Kiitos! Selvilla on,mita tuli,mutta postaan huomenna!
Mukava kuulla sinustakin valilla.Joko masu on kovasti kasvanut? Öptüm.

Marge kirjoitti...

Toivottavasti oli mukava ja nautinnollinen konsertti...;)

Sateenkaari kirjoitti...

Marge: Kiitos,huomenna postaus.

mizyéna kirjoitti...

Mielenkiinnolla huomista postausta odotellen!

hyppy kirjoitti...

Onpa luksusta, kun saa seurata konserttia aitiopaikalta, omalta parvekkeelta. Täällä Taiwanissa ihmiset järjestävät omia juhliaan (syntymäpäiviä, häitä, hautajaisia) myös kadulle pystytetyissä teltoissa. Aika ankealta näyttää juhlaympäristö kun pakokaasujaan pöristelevä auto- ja skootterimassa meluaa taukoamatta aivan juhlapaikan vieressä.

Onko siellä muuten jo todella kuuma? Suomessa eivät kuulema vieläkään ilmat suosi. Aika hyvän vuoden siis valitsin maisemista katoamiseen.

Sateenkaari kirjoitti...

miziyena:Postaus kohta

Hyppy: Olen odotellut ,etta tuohon meidan vastapaata olevalle stadionille tulisi joku suurempi konsertti,mutta ei ole viela nakynyt.Ja nyt kesalla taalla Antalyassa on keskonserteille oma paikkansa.
Nyt on varjossa +28. Paivalampötila auringossa on ollut lahelle +40. Asuntomme kun on 7 kerroksessa,ja toisella puolella meri,ja myös toiselta puolelta maisema avoinna ja suunnat etela-pohjoinen,niin mukavasti tuulee kotona ,kun pitaa lavet avoinna.Eika tule pakokaasujakaan,vaikka paivisin alla on suhteellisen kova liikenne.