lauantai 17. tammikuuta 2009

MUUTTOSUUNNİTELMİAjo jonkin aikaa meilla on ollut suunnitelmissa muuttaa takaisin antalyaan.Olemme asuneet siella monta vuotta. kun v. 2007 muutimme suomesta takaisin turkkiin,niin tuolloin fethieen mieheni lasten takia.Mutta sittemmin on osoittautunut,etta työmahdollisuudet miehellani ovat fethiyessa kovin vahaiset. Sopiva asunto löytyi viime viikolla,ja kavin sita katsomassa keskiviikkona. Mieheni on ollut jo jonkin aikaa antalyassa.talo on vanha,mutta asunnossa tehty aikalailla taysi remontti. kylppari on jatetty entiseen kuntoon,ja se oli kylla aika ruma. Ei haittaa,silla asunto on todella hyvalla paikalla .Alue on kaupungin keskustaan kuuluva,mutta ei aivan hirvean vilkasta paikaa.Paitsi silloin,kun stadionilla jotain tapahtuu.Asunto on aivan stadionin vastapaata.Nakisimme jalkapallo-ottelutkin ilmaiseksi omalta parvekkeeltamme.Mutta ei nielaista ennenkuin tipahtaa. Vuokrasopimusta ei ole viela tehty.Ensi viikolla on neuvottelut. Pitaa vaan nyt laittaa sormet ja varpaatkin pystyyn,etta sopimus saadaan aikaiseksi. kun muutamme antalyaan,niin tulee uutta postattavaa tanne blogiinkin paljon.

nama kuvat ovat antalyasta.Olen ottanut ne netista. Ylimmaisessa kuvassa on vanhankaupungin alapuolella sijaitseva pikkusatama,mista lahtevat risteilyalukset lahistölle.Keskikuva on düdenin vesiputouksilta antalyan ulkopuolelta.Ja alimmassa kuvassa yleinen antal

yan maamerkki ja kohtaamispaikka "kellotorni" iltavalaistuksessaani.Raititievaunu on juuri pysahtynyt pysakille vaihtamaan matkustajiaan

Tama raititievaunu kulkee myös sen talon edesta,mista asuntoa havittelemme.Nyt siis vaan jannaamaan,mita tuleman pitaa17 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

jalleen kerran tuli ongelma noitten kuvien laittamisessa ja sovittamisessa tekstiin.yritin korjata pois tuota tyhjaa tilaa lopussa,mutta en onnistunut. pitaisi alkaa kirjottamaan tanne enmman,niin oppisi.anteeksi,etta nayttaa hullulta.

ziriliini kirjoitti...

Älä välitä. Kyllä nuo kuvat ansaitsevatkin hieman tyhjää tilaa alleen. :d minäkin haluaisin kyllä muuttaa noihin maisemiin. Ihan mielelläni.

Sateenkaari kirjoitti...

kiitos ziri lohdutuksesta.ensin juttu oli ihan ok,mutta kun siirsin kuvia ja tekstia,niin silloin jai tuo tyhja tila. minulle tuo antalya on myös tunneasia,kun siella olaan miehen kanssa tutustuttu.ja onhan se myös erittain kaunis kaupunki.

Marika kirjoitti...

Moi!
Toivottavasti asunnon kanssa onnistaa...
Miten saan sinulle s-postia? Tai laita sinä mulle mun profiilin kautta niin pääset uuteen "maailmaan"
;) , jos olet kiinnostunut.

Sateenkaari kirjoitti...

marika: kiitos,toivottavasti onnistuu tuo asunto. jos ei,niin etsitaan uutta.laitan kohta sinulle sahköpostia

ebrufin kirjoitti...

Antalya on paikkana ISO verrattuna meidan Tuppukoihimme:) Tsemppia muuton rasituksiin- halitus!

Sateenkaari kirjoitti...

kiitos ebruli.toden totta on iso. ja ihmisiakin joka paikassa kamalasti.seka liikenne on valtava. mutta en tieda,silti vaan tykkaan antalyasta kovasti.ja parempi puoliskoni(vaikka on syntynyt fethiyessa)niin on asunut melkein koko ikansa antalyassa.hanen kanssaan kun siella kulkee,niin ei paase 50 metria,ettei ole joku hanen tuttu juttelemassa. naurattaa,kun joskus,jos on kiire,niin puikkelehditaan pakoon naita tuttuja. tiedat varmaan,etta taalla pitaa joka tutun kanssa vaihtaa monta sanaa.hih!

Susadim kirjoitti...

Muuttaminen on tosi raskasta, mutta silti aina jotenkin niin ihanaa. Toivottavasti pääsette muuttamaan haluamaanne paikkaan!

Sateenkaari kirjoitti...

susadim:muuttamisessa ei ole muuta vikaa,kuin se tavaroitten pakkaaminen ja purkaminen. mekin ollaan muutettu muutamaan kertaan,ja tata turkin ja suomen valia myös. uuteen paikkaan on aina mukava menna.antalyahan ei sinallaan ole uusi,kun ollaan siella asuttu monia vuosia.
huomenna ehka jotain selviaa.

Susanne kirjoitti...

Minäkin toivon täällä että saatte tuon asunnon. Vaikuttaa niin mukavalta.
Varmaan siellä Antalyassa on paljon näkemistä ja tekemistä.

Sateenkaari kirjoitti...

susanne: kiitos toivomisesta. jos ei tuota asuntoa saada,niin jatketaan etsimista. antalya on niin iso kaupunki,etta siella on paljon erilaisia tapahtumia,konsertteja,messuja.ja tuhottomasti erilaisia kauppoja,missa kierrella. mina kayn mielellani shoppailemassa ostamatta yhtaan mitaan.

Marjut kirjoitti...

Minäkin peukuta kovasti että saisitte sen asunnon ja jos ei sitä niin varmasti löytyy joku toinen.
Minä olen joskus käynyt Antalyassa, ihan vaan olimme pikaisella visiitillä siellä. Olimme silloin Kemerissä lomareissulla. Siitä on aikaa, silloin olin vielä sinkkukin, tai eronnut sinkku :D

Sateenkaari kirjoitti...

marjut: kiitos sinullekkin peukuttamisesta. kemeriinhan ei antalyasta ole pitka matka. antalya on kasvanut kovasti.mutta on virea ja kaunis kaupunki.löydetaan kylla sielta asunto,jos ei tuo tarppaa. ongelmana juuri antalyassa on ollut se,etta kun on ulkomaalainen asuntoa hakemassa,niin takuurahakin nousee huippuunsa. taalla fethiyessa ei ole sita ilmiöta ollenkaan. suuressa paikassa on aina enemman kaikenlaisia lieveilmiöita.

Sky Mikaela kirjoitti...

Onnea asunnon hankintaan!

Kyllä meillä ainakin muuttamisessa on vielä tuo remontointi ikävänä riippana hidastamassa kotiutumista :-D.

Itse laitan kuvat niin, että vasen reuna oletukseksi ja kun laitat uuden kuvan, katso että kursori on seuraavan kuvan alapuolella ja vielä väliäkin siinä yhden rivin verran. Näin tulevat hyvin. Kirjoita teksti keskelle kuvaa vaikka, niin valmiiseen tekstiin ei tule hyppyjä... tai katso ensin esikatselulla, miten teksti asettuu kuvan kanssa.

Itsellänikin on vaikeuksia tuon kanssa ollut, tänä aamuna opettelin hieman tekniikkaa. Kävin muokkaamassa jälkikäteen muutamaa tekstiä kuvan vieressä, kun oli valunut väärälle riville.

Kokeile, jos onnistuisit noin? Lisää kuvia sitä mukaa, kun kirjoitat.

-S- kirjoitti...

Hih, mulla on aivan samoja ongelmia tuon sivun asettelun kanssa. Jotenkin onnistun, kun menen sinne HTML version puoleen ja lisäilen sinne välejä sun muita..mutta ei todellakaan aina. Onkohan tuo ongelma vain meillä, jotka käyttävät tuota pohjaa (käytämme molemmat tuota vaalenpunaista pohjaa) vai onko ongelma kaikilla? Noh, eipä tuo nyt ainakaan sun sivuilla häiritse joten don't you worry :)

Sateenkaari kirjoitti...

natjale: kiitos selkeesta ohjeesta.yritan opetella sitten muuton jalkeen. tuo tyhja tila jaa,kun siirran kuvaa.

-S-: mina luulen ,etta ongelma on juuri ainakin minulla siina,etta siirran kuvan paikka edestakaisin.jos en siirra,niin ei ilmene tuota ongelmaa. mutta pitaa vaan harjoitella lisaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun näyttää mukavalta kesäiset maisemat - meillä täällä Etelä-Suomessa on varsin talvinen sää... nafti kymmenen astetta pakkasta ja kirkas taivas...aurinko on juuri laskennut taivaanrannan taa....