perjantai 9. heinäkuuta 2010

VİERAİTA JA KİİRETTA

Viikko ollut touhua taynna.Viime sunnuntaina tuli tytar Fethiyesta pikkuvauvan kanssa meille.Han lahtee huomenna,mutta tanaan sitten tuli mieheni sisar,jonka lahdösta ei viela tieda.
Uusi kannykka on ollut monta paivaa "operoitavana",jonka tarinan kerron sitten erikseen.En ole saanut vieraistakaan kuvia otettua.
Tietokone sanoi taas itsensa irti,ja oli puolestaan kolme paivaa huollossa.Alkaa olla jo liian vanha.Menetin kaikki koneella olleet valokuvat ,mutta onneksi niita ei kovinkaan paljoa ollut.
DVD-asema on edelleen rikki,ja mietin sen korjauttamista.Kuvathan voi laittaa muistitikulle,mutta sitten en saa entisia kuviani kayttöön ollenkaan koska ne ovat cd:lla.Nyt pitaa vaan kuvata uusia,kunhan saan puhelimen huollosta.
Tallaisia tietoja teille ystavat.Kunhan elama rauhoittuu,niin kerkian taas postailemaan,ja lukemaan teidan postauksianne,ystavat.

Mukavaa viikonloppua kaikille.

9 kommenttia:

SaaraBee kirjoitti...

Taitaa olla uuden koneen osto edessä. Mukava, kun on vieraita.
Hyvää viikonloppua sinulle!

Nuheila kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua!



Nuheila

Susanne kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua, istanbulissa on saatu kaksi paivaa VESISADETTA! uskomatonta, etta on tallaiset ilmat heinakuussa!

Maija kirjoitti...

Mukavaa viikonvaihdetta ystäväiseni!

Jael kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua.Toivottavasti saat kaikki tekniset ongelmat järjestettyä...

Sateenkaari kirjoitti...

Kaikille yhteisesti: Kiitos,ystavat.Silta se vahan tuntuu,etta uusi kone pitaa ostaa.Nyt toimii ihan hyvin,kun korjattiin,ja kone tyhjennettiin.Aloitin siis alusta kaiken kanssa.Kaveri oli laittanut jotain uusia ohjelmia,mita minulla ei ennen ollut,ja vahan tuntuu oudolta,ennenkuin tottuu erilaisuuteen.Katson vahan aikaa,ennenkuin laitatan tahan se dvd:n,jos vaikka hajoaa kokonaan.

Puhelimen ongelmat poistuvat parin paivan sisalla.Teen siita oman postauksen.

Karoliinalle:Kylla on ihme nama kelit.Katsoin uutisista,etta teilla oli taas oikein kunnon sateet.Taalla meillakin aivan ihanat "pikkuhelteet",kun normaalisti on tahan aikaan lahelle +40 astetta ja ylikin.

Anonyymi kirjoitti...

Terveisia helteisesta Suomesta! Kylla on kiva olla taalla, kuumasta huolimatta. Ja kun juuri Turkin helteita lahdin pakoon.. :)

Maria

Sateenkaari kirjoitti...

Maria:Niinpa.Nyt taitaa olla talla hetkella Suomessa kuumempaa.Kumma kesa.
Halit sinne Suomeen.