lauantai 17. heinäkuuta 2010

Olen joskus maininnut,etta olen illan virkku ja aamun torkku.Asuntomme on lapi talon,ja molemmilla puolilla parveke.Tassa yhtena yöna katselin ulos molemmilta parvekkeilta.

Tassa pari nakymaa oleskeluparvekkeen puolelta paakadulle,missa öiseen aikaankin kulkee muutamia autoja,jokunen yöllinen kulkija,ja on enemman valaistusta.

Ja nama "pimeat" kuvat toiselta puolelta,missa on se pyykinkuivausparveke,ja meidan makuuhuoneemme.Öiseen aikaan vain muutamia valoja siella taalla,ja henno katuvalojen heijastus talojen valista sivukadulta.Nautin tasta nakymasta.Siina on jotain herkkaa ja kaunista.
Monet ihastelevat aamun nousevaa aurinkoa,mika on taallakin upea naky,mutta mina yövirkkuna katselen kuuta,niita muutamia valoja ikkunoista,missa viela valvotaan,ja kuuntelen yön aania,seka ihailen lentokoneitten valoja pimeassa yössa,kun ne lahtevat Antalyan lentokentalta.Lentokentta on linnuntieta reilun 10 kilometria suoraan naköetaisyydella.En nyt sentaan aivan jokaisena yöna,mutta silloin tallöin.

Kaikki kuvani saa suuremmaksi klikkaamalla kuvaa

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hyviä näkymiä on parvekkeeltasi.Kuuluvatko koneitten äänet teille? Lentokoneet lentävät melkein taloni yli ja yöllä tuntuu joskus (jos on hereillä)kuin ne lentäisivät pään yli.

Anonyymi kirjoitti...

taalla illan- ja aamunvirkku... kesalla saa olla onnellinen, jos 5-6 tuntia nukun :(

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian:Paivalla lahtevat koneet lentavat tasta paalta,mutta ovat jo aika korkealla,joten ei haittaa.İltaisin ja yölla tasta menevat tulevat koneet,mutta tuosta meren ylapuolelta,joten ei aivan kattomme paalta.
Lahtevien koneitten aani kantautuu kentalta,mutta sekaan ei haittaa,kun kuitenkin on valimatkaa.
Paikallisuutisissa oli pari paivaa sitten,kun mittasisivat yhdella asuinalueella taalla koneitten aiheuttamaa meluhaittaa,ja totesivat,etta ihmisten terveys on tuolla alueella vaarassa.Mita sitten tekevat asialle,niin jaa nahtavaksi.
Samasta asiastahan on Suomessakin ollut polemiikkia.
Lentokoneesta lahtee aikamoinen aani.

Karoliina:Mina en noin vahalla unella parjaa.Huolestuttaa mihenikin puolesta,kun han sydanvikaisena ei paljoa nuku,ja tekee töita tassa kuumuudessa.
Mutta eihan Turkissa kukaan nuku kesalla,ja se nakyy jo kolaritilastoissakin,ja muissa haavereissa.

Marge kirjoitti...

Hienot näköalat parvekkeiltasi!!:)
Totta, lentokoneista lähtee kyllä ääntä.

Muuten, sinä kävit mielessäni, kun olin siellä Bulgariassa:) Jos olisimme olleet siellä kaksi viikkoa, olisimme käyneet Turkissa. Aurinkomatkojen opas sanoi, että he järjestävät Turkkiin parin, kolmen päivän reissuja. Matka rajalle oli vain tunnin päässä;)

Metsäpalot ovat surullisia! Toivon, että nyt pääsisitte vähällä tänä kesänä!!

Sinne kauas lähetän sinulle lämpimän halauksen täältä Suomen helteistä!!!:))

Sateenkaari kirjoitti...

Marge:Kiitos,Marge ystavani.Juuri katselen uutisia,ja metsapalot ovat alkanee .Nyt ollut useassa paikkaa Tukissa.Ja nakyy taas olevan suuret palot myös Kreikassa.
Taaltakin tehdaan matkoja bulgariaan,ja ovat halpoja,mutta ei ole tullut lahdettya.

Cirali kirjoitti...

Hei,
asut siis ihan sitä "sammakko-orkesteria" vastapäätä?

Talon kivijalassa on pieni korukauppa?