maanantai 19. heinäkuuta 2010

PYTTİPANNU VALİMERELLİSEEN TAPAAN

Tarvitset:
Raakaa perunaa
munakoisoa
valkosipulia
mausteina:suolaa,mustapippuria ja hiven chilirouhetta.,seka punaviinietikkaa.
Öljya paistamiseen

Pilko kuoritut  perunat ja munakoisot pikkukuutioiksi.Hienonna valkosipuli.
Paista ensin pannulla perunoita niin,etta ovat melkein kypsia.Lisaa sitten munakoisot ja valkosipuli.
Jatka paistamista,kunnes munakoiso on saanut varia.Lisaa mausteet ja etikkaa.maun mukaan,mutta varo lisaamasta etikkaa liikaa.Se saa kylla hyvin maistua ruoassa.
Laita seos uunivuokaan,ja hetkeksi 225 asteiseen uuniin.
AFİYET OLSUN!
Mikaan ei esta kayttamasta tassa ruoassa myös jotain muita kasviksia ja mausteita.Pyttipannuhan on sellainen ruoka,jonka voi koostaa niista aineksista,mita kaapista löytyy.
Mielekasta alkanutta viikkoa kaikille.

7 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Kiva kun olit käynyt blogissani, tulinpa heti vastavierailulle :)

Yhden kerran olen siellä Turkissa käynyt, Alanyassa vajaat kaksi vuotta sitten. Olimme liikkeellä tuolloin miehen ja poikien kanssa, ja pidimme kovasti kohteesta! Tulenpa jatkossakin lukemaan elämästäsi siellä Turkissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaista pyttäriä voisi vaikka kokeillakin...:)

Sateenkaari kirjoitti...

Johanna:Kiitos vierailustasi.Ja tervetuloa jatkossakin,seka tervetulos Turkkiin uuselleenkin.
Aitisi ihastuttavasta blogista sinut bıngasin.

Marke:Kasvispyttari on hyvaa,ja jos viela tykkaa munakoisosta,niin a'vot.

Susanne kirjoitti...

Hyvältä näyttää!
Sinulla on täällä niin ihania reseptejä leivontaan ja ruuanlaittoon että näitä kyllä tekee mieli kokeilla itsekkin.

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Kiitos,ystavani.Mielellani jaan naita makuja teille muillekkin.
Kun blogini kertoo elamastani taalla Turkissa,niin toki siihen silloin sisaltyy myös "syöminen".Ja on parempi laittaa reseptit,kuin kertoa "syöneensa jotain".Hih.

ekku kirjoitti...

ihanan kuulosta näin munakoison ystävälle

Sateenkaari kirjoitti...

Ekku:munakoiso onki hyvin monikayttöinen raaka-aine ruoanlaitossa.