keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

PUNAJUURİLAATİKKO!



Natjale kyseli punajuurilaatikon ohjetta: Kuva otettu netista,mista löytyy paljon hyvia ohjeita tahan ruokaan.
Paaraaka-aine on tietysti punajuuri.Aineet laitan silmamitalla.Ja punajuuren kanssa kay lisaksi moni muu juures.Vuohenjuusto on tassa ruoassa erinomaista.Piparjuuri kay,jos tykkaa.jne.

Eilen tein nain.
keitettyja ja raastettuja punajuuria
sipulia pikottuna
valkosipulia
porkkanaa raastettuna.(peruna kay myös)
suolaa,jauh.mustapippuria ja hienon. persiljaa
hiukkasen ruokaöljya ja paalle munamaito.(tai jokin muu liemi maun mukaan
Monissa ohjeissa on jauhelihaa,mutta mina tykkaan ilman.
Ja sitten vaan laatikko uuniin 200 asteeseen.Paistoajankin katson laatikon piinasta.Sitten,kun on saanut varia pintaan,niin on valmista.

Afiyet olsun! Hyvaa ruokahalua!

9 kommenttia:

Sky Mikaela kirjoitti...

Oi oi, kiitos, tuota kokeilen! :-)
Ja nyt kun olen osa-aikakarppaaja :D, niin tuo käy minulle hyvin. Olenkin vähän hukassa ruokailujen kanssa nyt... että mitä sitä oikein saisi syödä.

Sateenkaari kirjoitti...

Natjale: Oleppa hyva. Myös pihveja voi tehda samoista raaka-aineista,mutta siteeksi tietenkin kananmunaa ja hiukkasen jauhoja.Olen aina paistanut kaikenlaiset juurespihvit pannulla,mutta pitaisi kokilla paistaa ne uunissa.

Marika kirjoitti...

Tuo on aivan ihanaa!
Pitäsköhän värkätä jussiksi, lanttu-/porkkanalaatikon sekä possunpaistin kera....

Sky Mikaela kirjoitti...

Jotenkin ajattelisin, että pihvejä ei kannata paistaa uunissa. Osa siitä mausta tulee pannusta ;-).

Voi kun kuulostaa Marikan juhannusmenu hyvältä... :-) Nam!

Sateenkaari kirjoitti...

Marika: lanttu-porkkanalaatikko,oivaa Juhannusruokaa.Ja niin hyvaa.

Natjale:Sehan se juuri onkin,etta paitamalla tehty ruoka maistuu paremmalta.

Marika kirjoitti...

Nyt ois tarpeita kaapissa oottelemassa. Jos huomenna väsäis. Lauantaina vois sitten gourmeen värkätä loppuun!

ekku kirjoitti...

Tuo on herkkuruokaa.Mää oon se joka laittaa jauhelihaa mukaan niin saa tuon miehenkin syömään ;)

Marika kirjoitti...

Voih!! Hyvää se oli! Njaam!!!
Laitoin perunasuikaleita, punajuurisuikaleita, sipuli-persiljasilppua, kanamuna-vesi, maustepippuri ja suola.

Sateenkaari kirjoitti...

Marika: Minun pitaa kokeilla tuolla sinun ohjeellasi myös tata ruokaa.Kuulostaa tosi hyvalta.

Ekku: Meilla ei taitais mies syöda jauhelihankaan voimalla.On kamalan ennakkoluuloinen punajuuren suhteen.Ja monen muun .