torstai 18. kesäkuuta 2009

JUHANNUS!Suomessa vieteaan huomenna keskikesan yöttöman yön juhlaa, Juhannusta! Juhannuksen "elementti" on monelle JARVİ. Jarven rannalla sitten kukin tekee mita tekee. Jos ilmat suosivat,niin ikaviakin uutisia saadaan lukea juhlan jalkeen.Toivottavasti vahemman tana vuonna.
Taalla meilla huominen on normaali arkipaiva touhuineen.Helletta on riittanyt.Keskipaivan aurinkoon ei tee mieli menna kavelemaan. Kotona ilmastoinnin pyöriessa vaan nettailee blogeissa.Tanaan sain vieraaksi pari suomalaista ystavaa,etten ole koneelle kerennyt.

Teille,jotka Juhannusta vietatte,niin oikein RENTOUTTAVAA JA MİELLYTTAVAA JUHANNUKSEN AİKAA!
Alkaa unohta ko TAİKOJA!

15 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanaa Juhannusta sinnekin!
Oikeamminhan se olisi vasta ensi viikolla, keskiviikkona.

Jossu kirjoitti...

Mukavaa juhannusta myös sinne. Säätiedotusta katselin. Siellä Turkissa on nyt tosi helteistä.
Täällä taas ei :(

Susadim kirjoitti...

No kyllähän niitä taikoja on tehty...jo etukäteen. Poimin tänään seitsemää sorttia kukkasia, siis vähän etuajassa, mutta onpahan useampi yö aikaa varmistaa tuo asia... :D

Hyvää juhannusta sinnekin!
(eihän näitä "omia" juhlapäiviä voi unohtaa, vaikka missä olisi.)

Susanne kirjoitti...

Kaunis kuva postauksessasi!
Ihanaa juhannusta sinullekkin!

Verna kirjoitti...

Suloista jussia sinne kauas! : )

Natjale kirjoitti...

Juhannusiloa :-)!

Yaelian kirjoitti...

Juhannusterveiset täältä Helsingistä. Aiemmin satoi mutta nyt näyttää aurinko pilkistävän välillä esille.

ekku kirjoitti...

Juhannusterkut täältä Tampereelta.Juuri syötiin masut täyteen pekoniin käärittyjä uusia perunoita,broilerin maustettua reisipalaa ja salaatti.jossa oli normien lisäksi fetaa,aurinkokuivattua tomaattia ja kylmäsavustettua poron paistirouhetta.Oltiin Kuusamossa ja miehen äiti osti semmosen 70 gramman pussin tuota rouhetta meille.Ekaks ajattelin etteihän tuo riitä mihinkään,mutta salaatissakin 10 grammaa riitti tosi hyvin.Oikeen ihanan maukasta :)

sateenkaari kirjoitti...

Lammin kiitos "virtuaaliystavat".
Taalla tosiaan on hikoiltu.
Muutaman paivan tuuli tuli taas frikan suunnalta,ja silloin se ei vilvoita yhtaan.Eilen kaantyi tuulensuunta,ja heti putosi lampöasteetkin 5 asteella.

Maija kirjoitti...

Katteeks käypi kun täällä vietetää keskikesän juhlaa toppatakeissa.
Terkkuja vaan sinne ystäväiseni nauti lämpimästä minunkin puolesta.

sateenkaari kirjoitti...

Maija:Muistan sellaisen juhannuksen kauan sitten,etta yölla meni pakkasen puolelle lampötila.Vuotta en muista.Ja kylla tuntui kurjalta.Vetta ei satanut,mutta kylma oli.Mita meilla silloin oli vaatetusta paalla,niin sitakaan en muista,mutta nahtavasti sita on oltu hanskat kadessa.
Yritan nauttia tasta lammösta sinunkin edestasi.Nyt on tanaan ollut hurja ilma sen puoleen,etta ilmankosteus oli aamulla vain 24 astetta ja nyt kohonnut 31 asteeseen.Tuulennopeus 4m/s ja lamminta =oli auringossa iltapaivalla +42.Minulla tulee kurkku kipeaksi aina nain kuivalla ilmalla.Mutta en ole ilmankostuttajaa hankkinut,koska tama ilmiö on aikalailla tilapaista.

Natjale kirjoitti...

Hassua, minulle ei tule yhtään juhannusta mieleen, että olisi satanut edes :D. Toki niin on tehnyt varmasti, mutta jälkikäteen muistaa vaan ne ihanat lämpimät juhannukset ja juhannusfiiliksen (sauna, ranta, koivu, ystävät...)

sateenkaari kirjoitti...

Natjale: Olet sen verran nuorempi minua,eta jos ne kaikki kylmat ja sateiset juhannukset ovatkin olleet minun nuoruudessani.Muistan yhdenkin juhannuksen nuoruudesta,kun oltiin ystavaporukalla telttaretkella,ja satoi niin vietavasti.

latindance kirjoitti...

Hei sateenkaari!
Juhannus meni hyvin, vaikkakin täällä Tampereella oli aika sateista. Mieheni oli töissä, joten minä olin lasten kanssa kotona, mutta nautimme yhdessäolosta ja teimme lasten kanssa tortilloja ja söimme herkkuja. Lauleskelimme ja pidimme muuten hauskaa ;)Ei sitä aina tarvitse jonnekin mökille mennä, että voi hauskaa pitää. Onnistuu se näinkin. Oikein hvyiä ilmoja sinne Turkkiin ja pysykää terveinä ;)

sateenkaari kirjoitti...

Latincance:Kiitos,ja yritetaan pysya terveina.
Se on monelle pakkomielle,etta kun juhannus tulee,niin on pakko paasta pois kaupungista jonnekkin jarven rannalle.On pakko tehda sita sun tata.Hyvan olen ja kivan ilmapiirin saa vahemmallakin touhuamisella,ja matkustamisella liikenneruuhkissa.
Hyva mieli tulee sydammesta ja on lahella.
Terkut Tampereelle.