tiistai 16. kesäkuuta 2009

KESAİLMOJA!



İhan ihmeellisia ilmoja pitelee tana kesana. Viime viikon torstaina ja perjantaina ymparillamme pilveili mahtavia ukkospilvia.Jonkun verran salamoi,ja jyrisikin.Perjantaina saatiin sadekuurokin,mika tuntui mahtavalta.normaalisti ei Antalyassa sada enaan kesakuussa ollenkaan.Joku pisara voi tulla,mutta ei niin,etta maa kastuu,niinkuin perjantain sateesta.



Lamminta( tai kuumaa) on ollut sitten taas perjantain.




Tanaankin iltapaivan lampötila auringossa kohosi +40:een asteeseen.(tuo ylapuolella oleva kuva on viela perjantailta)





Ja kauniista auringonlaskusta saimme nauttia.Muutama poutapilvi oli siella taalla.
Nain kuumalla alkaa minun työpaivani auringonlaskun jalkeen.Silloin teen ruoat,ja siivoilen.(mikali viitsin).Tanaan aamulla kavin sairaalassa uusimassa meidan molempien reseptetit.Ja sitten viela puolenpaivan aikaan muutamassa kaupassa.İltapaivan kuumimman ajan laiskottelen kotona ilmastoinnin viilentaessa mukavasti.
Nyt on punajuurilaatikko uunissa.Teen sita itselleni.Mieheni ei syö punajuurta ollenkaan.Nam,kohta paasenkin aterioimaan.Mieheni syö sitten,kun tulee joskus lahempana puolta yöta.

Oikein mukavaa huomista keskiviikkopaivaa kaikille!

9 kommenttia:

anne kirjoitti...

Se on myös täällä Suomessa ollut hyvin harvinainen kesäkuu. Jossain vaiheessa kesäkkuussa sanottiin, että kylmintä yli 60-vuoteen. Mittari ei pahemmin ole yli viidentoista asteen käynyt sitten Toukokuun lopun kauniiden ilmojen. Pahimmillaan tuullut kovin ja kylmästi + että sadetta on piisannut.

Lehti puut ovat kyllä todella kauniita tällä hetkellä, niin vihreitä ja hyvinvoivan näköisiä, kun ovat saaneet vettä ja aurinkokaan ei ole päässyt polttamaan lehtiä. Harmi, että on sen verran kylmää, että ihastelu on tapahtunut enemmän sisältä käsin.

Mukavaa keskiviikkoa!

ebrufin kirjoitti...

Merhaba!

Kummia voat kelit, ja kylla naista ilmastonmuutosta voidaan syyttaa:(

Olen jo "melkein" voimissani- nyt jo voisin lahtea taas teknoamaan;)

Öptüm.

Sateenkaari kirjoitti...

Anna: Olen juu kuulostellut Suomen keleja tassa muutamana paivana,ja kylla ihmetellyt.Kesa jaa todella lyhyeksi,kun kesakuu on jo nain pitkalla,ja lamminta korkeintaan se +15.Harmi.

Ebruli::eikö siella nyt mistaan pienta teknon patkaa löytyisi,jos kovasti etsisitte. Eikös ne "jatkot" ole aina paikallaan,kun vauhtiin on paassyt.
Bende öptüm!

tarjuska kirjoitti...

aivan..ollaan siis aina lomailtu turkissa juuri heinäkuussa ( pakko kun perheessä koululaisia) ja sietämättömän kuumaa on ollut,no onneksi ollaan oltu osa ajasta turistipaikoissa, että ollaan saatu uida, mutta esim. viime kesän istanbul oli sellainen sauna, että hermot meinas mennä siinä hiostavassa kuumuudessa...

Sateenkaari kirjoitti...

Tarjuska: Heina-ja elokuussa sen nakee taalla katukuvastakin,etta lomailijat ovat rannoilla.Saatan kuvitella,etta İstanbulissa on ollut heinakuussa kuumaa kavella kaduilla.Antalyassa sentaan on meri lahella kaupungin joka puolella.

Sky Mikaela kirjoitti...

Punajuurilaatikko? Olisko ohjetta? :-)

Sateenkaari kirjoitti...

Natjale. valiaikakommentti: laitan ohjeen heti,kun kerkian istumaan koneelle enemmaksi aikaa

Anonyymi kirjoitti...

Hei sateenkaari!
Sinulla on täällä oikein mukavat blogisivut. Käyn lähes päivittäin niitä lukemassa. On mukava seurata täällä suomen Tampereella, että mitä siellä Turkissa oikein aina tapahtuu.
Että terveisiä vaan täältä Tampereelta ;)

Sateenkaari kirjoitti...

Anonyymi:Kiitos paljon.Mukavaa,etta tulit vilkaisemaan.
Terveiset vaan myös sinne Tampereelle.