tiistai 23. kesäkuuta 2009

KESA ON LİPPOSTEN AİKAAKesa taalla kuumassa on kenkien suhteen taysin tallaisten "lipposten" aikaa.Ja mita helpompi laittaa jalkaan,sen parempi.
Tassa eraana paivana kaupungilla kierrellessani ostin nama kolmet.
Nuo mustat maksoivat 10 euroa ja kahdet muut 5 euroa kipale.
Kaikkein parhaimmat kavelyyn ovat nuo mustat.Ainoa haittapuoli naissa halvoissa on se,etteivat ole oikeata nahkaa.Jonkin verran hiostavat.
Ajattelin kokeilla myös varvastossuja.Joskus vuosia sitten Suomessa kesaisin vallan kaytin varvastossuja.Mutta nyt ei niita voi selkavian takia kayttaa jatkuvasti.
Hellevaatteita en vielakaan ole löytanyt. Talla viikolla menen Kipaan,jospa sielta löytyisi.Eilen bongasin uuden suuren vaateliikkeen(tehtaan myymala),missa on vaatteita 3-4-5-6-12-16 liiralla. Euroina puolet tuosta hinnasta pois.Myös H&M: n vaatteita.Mutta ei siellakaan ollut mekkoja.
Jatketaan sitten shoppailua,mika ei kovasti kiinnosta nain kuumalla.

Arinkoista tiistaipaivan jatkoa.
Me menemme mieheni kanssa illalla kylaan yhden suomalaisen ystavani luokse.Asuu Suomessa,mutta on taalla aina kesaisin pitempia jaksoja.

15 kommenttia:

anna kirjoitti...

Lipposet on minulla käytössä aina sisätiloissa talvella vaan sukalla ja näin kesä aikaan ilman sukkaa, jolloin on myös varvasmalli käytössä .).

Mukavaa tiistaita, täällä -kin "hellettä" +26 näytti auton mittari juuri kun hain Rupsun päiväkodista.

sateenkaari kirjoitti...

Anna: Minulla on lipposet talvella sisalla,mutta sellaiset "karvamalliset".Nn kesalla kuljen kotona paljain jaloin.Hiukkasen valilla haittaa selkavaivoja,kun osa lattioista on laattaa,ja liian kova alusta kavelyyn ilman tossujen pehmennysta.

sateenkaari kirjoitti...

Anna: Taalla hiukkasen pilveilee,ja mittari nayttaa +38.
Teidan helle on parempi.Meidan liian kuuma.

Susadim kirjoitti...

Kauniita lipposia olet löytänyt. Samantyylisiä mullakin aika kasa, kesäisin en muuta käytäkään.

ziriliini kirjoitti...

Minä käytän kesäisin aina lipposia. Pitää saada helposti jalkaa ja tarvittaessa jalasta pois. Nuo löytösi ovat ihania!

sateenkaari kirjoitti...

Susadim ja Ziriliini:Kiitos.Tosiaan nain kuumalla,kun taallakin on,niin kengat pitaa saada jalkaan pienella jalan liikkeella.Ei mitaan neppareitten tai tarrojen kiinnittamisia.

Sirokko kirjoitti...

Ai ne on lipposet, hillityn ja hallitun laahustelun ykköset, mietinkin mitä nimeä niistä suomeksi käytetään.. Mikään ei ole sisällä kovilla lattioilla parempi kuin crocksit, sanoo selkä ja jalkavaivainen kaiken kokeillut. Tosin nekin on kesällä liian kuumat ja silloin käytän joustavapohjaisia lipokkaita.

Verna kirjoitti...

Ihania sandaaleja! :) Saavat kenkäfriikin sydämen väpättämään...

Marika kirjoitti...

Tuollaiset keskimmäiset lipposet oli punaisena ostavani, mutta en saanut sen kauppiaan kanssa tarpeeksi hyviä tinkejä aikaseksi...

Susanne kirjoitti...

Kauniita "lipposia" kaikki.
Kesällä kivat on juuri tuollaiset "lipposet".

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka nättejä kenkiä! Nuo keskimmäiset varsinkin olisin itsekin ostanut. Nyt täälläkin on hellettä. Kaikkea hyvää teille sinne ihanaan Turkkiin!!!
terv. Seija ;-)

sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Pitaapa ostaa talveksi crocksit.Kiitos neuvosta.Olen ajatellut,etta ehkapa nain kuumalla voisi kokeilla kotona ihan tavallisia varvastossujakin.

Verna:Kiitos ystavaiseni.Taallahan noita on kaupat pullollaan.

Marika:Just noita keskimmaisia on monissa eri vareissa.

Kiitos Seija.Kuulin juuri asken,etta ilma on lamminnyt siella Suomessa. Ja kiitos samoin sinne Suomeen ihania kesapaivia.

ii kirjoitti...

Ei sentään Paavo Lipposet (ensimmäinen mielikuva mitä mulle tuli mieleen otsikosta).

Monestihan tällaisia nopeasti jalkaan työnnettäviä kesäkenkiä sanotaan Suomessa myös (kauniisti) "kusiluistimiksi". Lienee nimitys niiltä ajoilta, kun on pitänyt aamukasteessa liukastella puuceehen? :D

Hellettä on pidellyt vihdoin Helsingissäkin. Ihan pitkissä shortseissa ja sandaaleissa on päässyt töihin. Olo on kuin matkoilla olisi ;)

Susa kirjoitti...

Mukavan nakoisia lipposia! :)

sateenkaari kirjoitti...

İi: Hih,Hih.Kiitos naurusta!
Minua rasittaa nain kuumalla kovasti,jos joutuu japuloimaan jotain remmeja taikka taroja moneen kertaan paivassa.Toki sellaisiakin kenkia valilla tarvitsee,mutta arkipaivan touhuissa nuo "lipposet" ovat verrattomat.
İhanaa,etta saatte siella Helsingissa nauttia kesasta.Hesa on ihana paikka varsinkin juuri kesaisin.

Susa: kiitos,kiitos!