perjantai 26. kesäkuuta 2009

HİTAASTİ,HİTAASTİ!



Aikaisemmin kerroin tasta Antalyan poliisin "KOMSU KOLLAMA" projektista.Poliisi jakoi talossamme joka kotiin asiasta ohjeellisen tiedotteen.



Poliisi myös laittoi esitteet ulko-oveen jokaisen nahtaville tiedotteen.




Hissin oven viereen kiinnitettiin tallainen "jalanjalki" tiedote,jossa ystavallisesti kehoitetaan sulkemaan ulko-ovi jalkeensa.Meilla jokaisella on kotona summeri,jolla voimme avata ulko-oven.Tassa tiedotteessa kehoitetaan myös olla avaamatta ulko-ovea sellaiselle,jonka henkilöllisyytta emme tieda.





Nyt tuntuu silta,etta lahes kaikki talomme asukkaat ovat lukutaidottomia. Kuljemme me mihinka aikaan tahansa ulko,ovesta,niin aina se on avoinna.
Toinen vaihtoehto on,etta asukkaitten sisaistystaito toimii todella hitaasti.Kolmas vaihtoehto on,ettei asiasta valiteta.
Tallaiset varotoimenpiteet pitaisi jokaisen sisaistaa nainkin isossa kaupungissa,kuin Antalya.Kaikki kulkijat eivat ole rehellisilla asioilla olevia.

Avaatteko te oven,jos sen takana on taysin vieras henkilö? Mina en.

4 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Sama juttu taalla- alaovi vaan pysyy auki:(

Hyvaa viikonloppua!!

Sateenkaari kirjoitti...

Kiios samoin sinne hyvaa viikonloppua.
Tanaan sain yhden oven aukijattajan "teostaan" kiinni,ja en malttanut olla huomauttamasta asiasta.Alan tehda sen kylla joka kerran,kun tapaan.
Silla taalla Antalyassa tallainen on todella tarkeaa.Kaikenlaisia kulkijoita on todellakin,ja mukana sellaisia,jotka ovat rikollisislla asioilla.

ekku kirjoitti...

Mää en avaa ovea,jos en tiiä kuka siellä on.En edes vaivaudu meneen ovelle asti tarkastaan.Lapset on sen verran isoja,et sopivat jos kamut tulevat ja meile ei yllätysvieraita näin kännykkä aikaan tule.Jos tulevat niin huutavat kyl postiluukusta.

Sateenkaari kirjoitti...

Ekku: Juuri lasten yksin kotona ollessa onkin hyva,etta oppivat olemaan ovea avaamatta.