keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

MİTA TULİ



Kello puoli kahdeksan aikaan paikalle saapui illan orkesteri. Kaikki nuoria luukuunottamatta yhta miesta.Solisti oli tyttöja muut poikia.Kosketinsoittimia soitti arviolta korkeintaa 13 vuotias.Vaikea sanoa,kun 7 kerroksesta katselin. Solistin aani oli oikein hyva,mutta harjoitusta viela puuttuu.Tasta paattelinkin,etta kyseessa on esiintymisten alkutaival. Jotenkin on kaupunki tassa mukana,koska laittoivat esille myös kaupungin lipun.Liput ovat edelleen paikoillaan,joten elattelen toivetta,etta jatkoa seuraa.
Ja sitten musiikkiesitykseen: Hetkessa parvekkeemme muuttui aivan suomalaiseksi tanssirapaikaksi. Nuoret soittivat suurimmalta osin eurooppalaista tanssimusiikkia.Jopa "kuolleet lehdet". Vahinko vain,ettei mieheni ollut kotosalla.Olis voitu vahan "pyörahdella"Tunnin verran soittivat. Oli mukava viihdetuokio kesailtaan.
Onhan se mukavaa,kun konsertti tulee kotiin,eika tarvitse lahtea minnekkaan.Hih!

Aurinkoista keskiviikkoa!

7 kommenttia:

Sky Mikaela kirjoitti...

Sinä olet ja onnekas Sateenkaari :-). Tällaisia kokemuksia ei ihan jokainen saa kokea.

Ja miten osaat ottaa positiivisesti, joku toinen olisi voinut ahdistua moisesta konsertista :D.

Mukavaa päivää sinulle!

Sateenkaari kirjoitti...

Natjale: kiitos kauniista sanoistasi!
Tassa on paljon kerrostaloja,joista on suora nakyma mm. eiliseen konserttiin.Mutta eipa olleet turkkilaiset kiinnostuneita.Jollain parvekkeella aina valilla joku kavaisi.
Mina istuin ja nautin musiikista.Volumejakin olisi minun mielestani voinut olla enemman.
Ja kovasti odottelen ,etta tulisi vaan lisaa.
Kun taalla turkissa kevaalla oli kaksi nuorten tapahtumaa tuossa stadionilla,niin kumpaankin harjoitukset kestivat 1,5 viikkoa,ja aamu yhdeksasta paivaan kahteen-kolmeen.Ja kovan musiikin kera.Ei minua tallaiset asia ja aanet ahdista.Fethiyen hiljaisuus alkoi lopulta ahdistamaan,mita en olisi uskonut,ennenkuin sen koin.
Kiitos myös sinne mukavaa paivanjatkoa.

Jael kirjoitti...

Tuollainen on ihan kivaa,jos se ei ole jokapäiväistä.Teillähän on hyvät aitiopaikat konserttiin!

Sky Mikaela kirjoitti...

Minä ainakin pääsisin pelkästään lomafiilikseen, jos olisi päivittäin jotain järjestettyä ohjelmaa :D.

Tulikos niitä konsertteja lisää?

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian:Aitiopaikka on hyva,mutta tapahtumia liian vahan.Ei tietty aivan jokapaivaista tarvitse olla.Kovin pitaka matka ei ole Atatürkin aukiollekkaan,missa tapahtuu useimmin.Huomenillallakin olisi siella kesan avauskonsertti.

Natjale:Ja kummasti sita nain kuumallakin piristyy,kun jotain tapahtuu ymparilla.Ei serannut jatkoa,ikava kylla.Tanaan kaupunki kerasi lipu pois.Aika mukavalta tunui,etta kaupunki naki vaivaa nuorten pikkukonserti eteen.

Unknown kirjoitti...

Ai kun kiva konsertti :) Tuollaisia kyl on mukava kuunnella :) Nuorten soittaminenkin on sellaista jota kylla seuraisi pitkaankin :) Toivottavasti nuorten konsertti-illat jatkuvat ja saatte lisaa korvaniloa :)

Iso halaus taalta naapurista! :)

Sateenkaari kirjoitti...

Naapuriin kiitos ja vastahalit!
Kovasti minakin elattelin toivetta konsertien jatkolla,mutta kaupunki kerasi tanaan liput pois. Mielellani kuuntelisin juuri nuoria bandeja.Ne ovat lahella sydantani siksi,kun osa lapsenlapsistani harrastaa musiikkia..Vanhin heista on parjannyt orkesterinsa kanssa todella hyvin.Yksi on lahjakas rumpali,ja yksi aloittelee laulamista.