keskiviikko 3. helmikuuta 2010

SATEEN SATTUESSA


On hyva tietenkin pukeutua suojaavasti,ettei kastuisi sateen vihmoessa.Taalla viela ,kun sateet usein ovat rankkasateita.
Nyt vihdoin on alkanut kauppoihin ilmestya myös kauniita ja muodikkaita kumisaappaita.Eilen kavin Migroksen kauppakeskuksessa,ja huomasin siella eraassa vaatetusliikkeessa ylahyllylla erittain muodikkaita kumisaappaita hintaan 80-90 turkin liiraa (40-45 euroa.) Mina pidin erityisesti noista mustista,missa on nilkkaremmi niitteineen.
Taman tavaran alennusmyynti ei ole aivan viela,mutta pitaakin pitaa silmalla,tulevatko kumisaappaat alennusmyyntiin.Jos tulevat,niin nappaan ensi talveksi.Pitka sadetakki olisi myös tarpeen,koska tuulella ei sateenvarjolla tee mitaan.
Talvitakkia pitaisi myös etsia,mutta aina sita vaan pitaa sita vanhaa ja hyvaksi koettua.


Paistumassa on helppotekoista ruokaa tanaan.Broileriwokkia (broileria suikaleina,punaista ja vihreaa paprikaa,sipulia,valkosipulia,suolaa ja sitruunapippuria).
Tanaan oli aurinkoinen,mutta todellakin kylma ja tuulinen paiva.Yösta tulee kanssa kylma.Talla hetkella on Antalyan lampötila +5 astetta.

2 kommenttia:

Sanush1 kirjoitti...

Muodikkaita ovat saappaat.Itse ostin viime kesän alussa täältä v.punaiset kumpparit kun vettä satoi kaatamalla kesäkuussa! Lomani lähenee ja alan jo pähkäillä päälle pantavaa,mitkä kengät ja millaista vaatetta mukaan?! Siellä kun käy mereltä se tuuli,ja ilmat vaihtelevia..blaah.Hyvän näköistä ruokaa,nam!

Sateenkaari kirjoitti...

Sanushi1:Tanaankin oli tosi kylma tuuli,kun kavin pankissa.Kannattaa ottaaa lamminta vaatetta mukaan,vaikka paivalla saatta kohta olla lammintakin.