lauantai 1. elokuuta 2009

NYT SE SİTTEN ALKAA!Niin se vain alkoi elokuu taalla meillakin.Ei kylla yhtaan tunnu silta ainakaan ilmojen puolesta.
Auringonkierrosta syksyn tulon huomaa.Aurinko kulkee jo hiukkasen alempana,mita kuukausi sitten.
Ja mista muusta syksyn huomaa,niin tietenkin JALKAPALLON alkamisesta.Ensi lauantaina on tuossa stadionilla ensimmainen sarjapeli.Aitiopaikka parvekkeella on kunnossa,MUTTA-KUKA kaataisi tuon puun estamasta koko nakymaa stadionille.(Nakyy kuvassakin).Talvella siita lahtee lehdet,ettei haittaa,mutta viela pitkaan katsotaan oksien lapi joitain pelitilanteita.
Tarkeimmat tapahtumat kylla kuulee ,vaikka ei nakisikaan.Tana iltana on juuri menossa(klo nyt 22.20) Antalyasporin harjoitusmatsi,ja katsojia ei paljoa ole,mutta aanta löytyy pienemmastakin sakista tassa jalkapallofanien maassa.İhanaa,etta on elamaa ymparilla. Eika meita haittaa,vaikka hiukkasen myöhempaankin kuuluisi aania.Yöt tassa ovat tosi hiljaiset.Mita silloin tallöin joku hurjastelee ohi moottoripyöralla taikka autolla joskus hyvinkin kova aanisesti.Tassa meidan kohdalla on juuri pitka suora kadunpatka,ja ihme kylla kukaan ei ole ajanut kadulta ulos.Monasti katselen yölla,kun jotkut oikein kiihdyttavat menopelinsa hurjaan vauhtiin.
Ruoaksi tanaan tein taytettyja tomaattia juustokuorrutuksella ja samassa vuoassa yrtti-valkosipuliperunoita.Tomaateissa oli jauhelihatayte.
Hyvaa elokuista sunnuntaita ystavat.

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Monet varmaan maksaisi maltaita tuollaisesta aitiopaikasta ;-) Herkulliselta kuulostaa tuo ruoka!

sateenkaari kirjoitti...

Yaelian: pitasköhan alkaa myymaan lippuja meidan parvekkeele.On vaan sen verran paljon poliiseja liikkeelşla aina matsien aikaan tuossa ymparistössa,etta voisivat nekin tulla pian kaymaan meilla.
Ruoka oli oikein hyvaa,mutta tulipa keittiö kuumaksi moneksi tunniksi.

ziriliini kirjoitti...

Herkullisen kuuloinen ruoka. Hyvää elokuista sunnuntaita sinnekin. :)

Muuten... mikä se sun sähköpostin loppuosa oli? Sen @-merkin jälkeen? Saatko laitettua mulle vaikka sähköpostia profiilini kautta?

latindance kirjoitti...

Kyllä teillä tosiaan on aivan aitiopaikat katsella ;) Siinä sitä voi omalla parvekkeella samalla vaikka kahvit juoda, kun pelejä katselee ;) Ja tuo ruokaohjeesikin vaikutti herkulliselta.

Tässä sinulle vielä pieni kesäruno ;)

Koe seikkailut,
matkoja taita,
Näe vehreitä marjamaita.
Maut maista ja ääniä kuule,
Ota selvää
älä vain luule.
Koe villisti
elämän retki
elä jokainen,
jokainen hetki.

Toivotan kauniita elokuun alkuja sinulle ;)

Heli kirjoitti...

Voi ei ja nam ovat kaksi kommenttiani :D Voi ei jalkapallolle ja nam tuolle herkullisen nakoiselle ruoalle...
Antoisia elokuun hetkia jalkapallon ja hyvan ruoan parissa :)

sateenkaari kirjoitti...

Latindance: kiitos ihanasta runosta.Nuo runon marjamaat jaavat kylla taalla nakematta,mutta hedelmatarhoja on sitakin enemman.
Tottakait sita pitaa "pelikahvit" aina juoda.Ensi lauantaina alkavat sarjapelit,joten asemissa ollaan illalla klo 21.00
Tuo ruoka on todella hyvaa.Siita vain kokeilemaan.Tomaatit kannattaa hiukkasen pehmentaa uunissa,ja sitten laittaa kypsennetty tayte ja juusto.Kiehautin myös perunoita ennen uuniin laittamista hiukan.

Heli:Mina taas sanon İSON "KYLLA" jalka-seka koripallolle.Korikseen olenkin pyytanyt mieheni hommaamaan minulle vapaaliput matseihin,ja jos ne saan,niin istun katsomossa tiukasti jokaisessa kotiottelussa.Halli on viela sopivasti tuossa meidan nurkallamme.