torstai 6. elokuuta 2009

HUPS 'KUİNKAS KAVİKAAN!



Tata naytelmaa katselen parvekkeelta joka viikko ainakin pariin kertaan.
Nimittain liikennepoliisin ratsiaa.
Paikka,missa poliisi ajoneovoja pysayttaa,en nae kunnolla,koska puita on edessa.Mutta aivan tarpeeksi hyvin kuitenkin.
Tuo ylakuva on otettu netista,ja paikkaa en tieda.



Mutta sitten, taman naen hyvin.
Noutaja on ottanut saaliinsa kyytiinsa.Kaksi moottoripyöraa,joista toinen jonkun ravitsemusliikkeen kotiinkuljetuspyöra,ja hinauksessa henkilöauto.



Talla kertaa petti hinausautosta hinausvaijeri,ja paikalle piti kutsua toinen hinausauto.Naita luultavasti on Antalyan kaupungissa riittavasti.
Moottoripyörat saivat oman kyydin ja auto oman "rangaistuspaikalle".

Katevasti kavi auton nostaminen lavalle.
Tama on taalla systeemi,kun poliisi pitaa ratsiaa,niin ajoneuvot,jotka jostain syysta ovat luvatta liikenteessa,kuljetetaan suljetulle alueelle,mista voi kayda sitten ajokkinsa lunastamassa,jos se on mahdollista. Sakot tulevat korkojen kanssa.

Ja niin sita sitten alkoi "rangaistusmatka".Mopokyyti odottaa kadun laidassa (nakyy kuvassa) autokyytia,ja niin kaverukset yhdessa haipyvat illan pimeyteen.Ajokkinsa omistajien ollessa "haastateltavina poliisisedan huomassa.
Eras asia tassa liikenneratsiassa taalla minua ja miestani kummastuttaa,mutta siita pikkujuttu seuraavassa postauksessa.






5 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Sullahan tapahtuu kaikenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia siellä parvekkeen alla....

Anni kirjoitti...

Kaikkea jännää saat seurata parvekkeeltasi. Asutte kyllä hyvässä paikassa.

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelia ja Susanne: Kylla ei pitkasty,kun katselee tapahtumia parvekkeelta.Ja jo se riittaa,etta nakee erilaisia ihmisia alhaalla kadulla.Yöksi katu hiljenee,ja siinakin on oma viehatyksensa.Ollaan juu hyvissa tarkkailuasemissa taalla ylhaalla.

Marge kirjoitti...

Onpas mielenkiitoisia tapahtumia ihan kotisi lähellä...;)

Sateenkaari kirjoitti...

Marge: Niin on.Asutaan oikeastaan ihan kaupungin keskustassa.Mutta ei tunnu yhtaan keskustalta,kun ymparilla on paljon vihreaa,suuri ja kaunis puisto,ja merinakyma ikkunasta.Antalyan ydinkeskustahan on oikeastaan tosi pieni.Ja laitettu kauniiksi.Puustoa on paljon.Ja kukkaistutuksia.Muutama vanha ja ransistynyt kortteli viela löytyy keskustasta,mutta namakin varmaan haviavat pois pikkuhiljaa.