tiistai 4. elokuuta 2009

KAR ADA (LUMİSAARİ) ANTALYASSA



Toissapaivana nain taman uutisen televisiosta.Tietenkin aloin heti mielenkiinnolla etsimaan asiasta lisaa netista.



Löysin sielta muutaman kuvan ja selostuksen tasta lumisaaresta Antalyassa. Se tieto,mita mina löysin,niin 6 kuukautta sitten on tama projekti laitettu alulle.Rakentaminen kestaa saman 6 kuukautta.Valmistumisaikaa en mistaan löytanyt.Ymmarsin kuitenkin,etta työt olisi alullaan myös rakentamisen suhteen.Paikkaa ei kanssa ilmoitettu,mutta sijainti tulee olemaan lahella merta.




+ 40 asteen lammössa oleskeltuaan rannalla,on sitten mahdollisuus siirtya miinusasteitten puolelle laskemaan makea,taikka vaikkapa hiihtamaan lumisiin maisemiin.





Lapsille tama kokemus on varmasti mielenkiintoinen.Samalla lomalla seka kesa,etta talvi.




Mielenkiintoista nahda,miten tama kaytannössa toimii. Taman varsinaisen lumisaaren kylmaosan ulkopuolella tulee olemaan ruokailu-ja kahvittelutilat.
Paikka on auki 365 paivaa vuodessa ja 24 tuntia vuorokaudessa.Ainakin nain suunnitelmissa.
Nyt vain odottelemaan.

5 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Varmasti mielenkiintoinen kokemus tuo. JA varsin ainutlaatuinen, kun eihän meillä Suomessakaan ole lunta 365 päivää vuodessa.

-S- kirjoitti...

Waude mikà paikka!!!! Màkin halun tànne lunta! Tuli aivan ikàvà suomea.

Sateenkaari kirjoitti...

Ziriliini: Minakin jannityksella odotan,mita tuosta tulee.Suunnitelmat ovat mahtavat.

-S-: Waude,sanoin minakin,kun telkkarista nain tuon uutisen.Kun on valmis,niin pitaa menna ainakin ovesta kurkkaamaan.
Vaikka lunta kylla paasisi hyvin katsomaan luonnossakin talvella taalla.Reilun 40 kilsan paassa Antalyasta on talvisin suosittu laskettelukeskus vuorilla.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on erikoinen ja hauska projekti. Muistan kun Antalyassa näin luistinradan ostoskeskuksessa, mistä sinäkin kirjoitit. Nyt vielä puuttuu ko lumimaailma ! Toivotaan, että lumileikkeihin pääsee pikkurahalla. t annu

Sateenkaari kirjoitti...

Annu:Onkin jannaa nyt seurata,miten tuon tekeminen kehittyy.Minkaan hotellin yhteyteen se ei tule,se sanottiin netissa.Toivotaan,etta todellakaan ei lippujen hinnat ole kovin korkeat sen avauduttua.Paikan kustannusarvio kylla on paata huimaava.