tiistai 4. toukokuuta 2010

LOPPUSUORALLA

Alkaa olla kotikatumme kunnostustyöt.Parin viimeisen paivan aikana ajovaylan kaistojen valiin ovat istuttaneet puita ja pensaita.Tanaan katselin,minkalaista "kasityöta tekivat.İstutettujen puitten valiin tulee valkoisesta kivimurskasta kiemurteleva köynnös.Köynnöksen reuna(ei nay kuvassa,Otan lahikuvan joku paiva.) on isoa kivea,ja keskella pienta.
Suihkulahde tulee meille hyvaan parvekenakymaan.Valoja nayttaisi tulevan istutusten keskelle.Ja mita kaikkea sitten viela,kun on valmis.
Turkissa on aika korkea työttömyysprosentti,mutta tanaan tuota työta katsellessani tein huomion,miten paljon oli työmiehia kiveamisen kimpussa.Laskin,etta 24 teki samaa työta.Ei hme,etta nopsaan tuli tehtya.

Huomenna lahdemme sinne Fethiyeen,ja olemme nahtavasti pari paivaa.

Mukavaa loppuviikkoa,ystavat

13 kommenttia:

nuheila kirjoitti...

Kauniilta näyttää ja aivan mahtavaa että saatte oman suihkulähteen :D


Nuheila

Sateenkaari kirjoitti...

Nuheila:İltakahvi parvekkeella kesailtana maistuu varmasti hyvalta .Nakymat nayttavat nyt silta.Ja vastapaata olevasta ravintolasta saamme viela musiikin.Siina vaan ei ole ollut ainakaan toistaiseksi kovin hyvia esiintyjia.

Sirokko kirjoitti...

Sinulla on kyllä hyvät näkymät. Kiviköynnös on kiva, tykkäisin saada pienen meidänkin pihalle.
Mukavaa matkaa!

Sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Laittoivat tuon kiviköynnöksen muovin paalle,niin on sitten tosi helppo poistaa,jos tarvitsee.
Kiitos.Matkasta tulee pikavisiitti,mutta on kiva menna kaymaan.

anna kirjoitti...

Ihanaa matkaa ja kauniiski on laitettu katujen varret. Kätevää, että on muovi alla, pitää myös rikkaruohot toivottavasti loitolla :)

Yaelian kirjoitti...

Hyvän näköinen tulee olemaan näkymäsi ja kiva kun on jo loppusuoralla! Tässäkin lähelläni on isot katutyöt ja odotan jo lopputulosta...

Natjale kirjoitti...

Kivat näkymät, ei voi kieltää :-).

Oikein ihanaa matkaa teille, lapsoset varmasti ilahtuvat kovasti tuliaisista.
Meille kaikki tuovat aina karkkia (sitä suomalaista, että sinänsä ymmärrettävää), mutta mielummin huolisin suomalaisia nuortenlehtiä (tai kirjoja/ filmejä) lapsille.

Sateenkaari kirjoitti...

Anna:Kiitos.Juuri parhaillaan maalaavt kadun reunaan keltaisia viivoja.Katu on ollut erittain ongelmallinen,kun autot pysaköivat,vaikka ei saisi.Poliisi saa jatkuvasti olla hatistelemassa pois,ja sakottamassa.Eika ole ne keltaiset sulkuviivatkaan merjanneet mitaan.

Yaelian.Juuri huomasin,eta meita vastapaata jalkakaytavalle on ilmestyneet valotolpat.Sellaiset aika lyhyet,etta saattaa tulla kivannaköiset katuvalot.Meidan puolella on tavalliset korkeat katuvalot.

Natjale:Kiitos.Varmaan karkista olisivat ilahtuneet enemman,mutta taala on tapana ostaa lahjaksi vaatteita.Menen kesalla varmaan uudelleen yhden ystavattareni kanssa,joten sitten vien Haribon irtokarkkeja.

Heljä kirjoitti...

Onpa nopeaa rakentamista ja kaunista. Oma suihkulähde sitten vielä plussana! Toivottavasti oli mukava Fethiyen reissu. Keskiviikkohalaus!

Sateenkaari kirjoitti...

Helja:Kaunista tulee.
Ollaan vasta lahdössa Fethiyeen tanaan.Siirtyi paivalla meidan lahtö.
Vastahali.

Israel-kaipuu kirjoitti...

Varmaan tulee kiva katu, kun saavat kaiken valmiiksi, istutukset ja muut. Suihkulähde on tosi ihanaa plussaa!

Ihanaa reissua teille!

Sanush1 kirjoitti...

Kivalta näyttää.Ja tykkään kovasti tuosta Antalyan katunäkymästä,missä paljon autoja.Pidän tuosta vilinästä ja autojen töräyksistä! Mutta pidän myös rauhallisista maalaiskylistä,ja hiljaisuudesta.Hiljaisuuden kuuntelemisesta - varsinkin siellä Turkissa! xx

Sateenkaari kirjoitti...

İsrael-kaipuu:Kiitos.Tulimme tanaan matkalta takaisin kotiin,ja suihkulahde on toiminnassa.Nyt illalla upea,kun on varivalot,mitka vaihtavat varia.Laittelen kuvia jossain vaiheessa.

Sanush1:Mina myös rakastan Antalyan vilinaa,mutta samoin,kun sina,rakastan myös taalla olevaa hiljaisuutta.
Hiljaisuudesta lisaa matkakertomuksessani jossain vaiheessa.