perjantai 28. toukokuuta 2010

"KUVA-ARVOİTUS"Mika on tuossa kuvassa oleva sinikattoinen pieni rakennus? Arvatkaapa ystavat!

Kuvan otin eilen ollessani suomalaisen ystavani luona kylailemassa.Tuo on heidan omakotitalonsa puutarhassa.
Meilla oli jalleen kerran ihana tapaaminen.Kahviteltiin,tottakait.Maailmaakin parnnettiin,koska sekin kuuluu tapaamiskuvioihimme.
ystavani autolla kavimme suuressa ostoskeskuksessa.Siella herkuttelimme jatskilla.Ystavani lasten koulu oli siina ostoskeskuksen lahella,missa oli lapsen uimaharkat.Niita seurasimme,ja sen jalkeen,ennen kotiinlahtöani,istahdin ystavani kotona viela hetken.
Olemme olleet ystavia vodesta 1997.Kertaakaan ei ystavyydessamme ole ollut pienintakaan saröa.Minahan olen valilla Suomessa asumisen takia ollut taalta poissa,joten nakemattömia vuosi on valiin jaanyt.Mutta aina ystavyys on jatkunut samanlaisena,kun jalleen olemme tavanneet.
Tallaiset ystavyyssuhteet ovat erittain arvokkaita varsinkin,kun on ulkosuomalainen.Toisen ystavani (taalla asuva) saan meille vierailulle ehkapa lahipaivina.
Aurinko paistaa,ja alkaa olla jo helle.Eilen oli tosi kuuma paiva.İlma oli seisovaa,kun ei tuullut yhtaan.İllalla satoi hiukan,ja tanaan on raikkaampaa.
Nyt paivakaffeelle,ja sitten hiukan siivoushommia.

11 kommenttia:

ii kirjoitti...

Joku kanala tai kyyhkyslakka?? Ei se ainakaan sauna ole, kun ei ole piippua katolla :D

nuheila kirjoitti...

Hmm...veikkaan sauna tai leikkimökki.
Muutamalla täällä asuvalla suomalaisella on saunamökki pihalla :D

Ihanaa viikonloppua!Meilläkin aurinko porottaa taivaalta.


Nuheila

mizyéna kirjoitti...

Mulle tuli myös mieleen sauna tai kanala :D

anumorchy kirjoitti...

Kyyhkysia minakin veikkaisin.

Yaelian kirjoitti...

En kyllä osaa sanoa mikä rakennus tuo on.Ihanaa,kun sinulla on siellä läheinen ystävä kotimaasta,jonka kanssa ystävyys on säilynyt vuosikausia:-)Hyvää viikonloppua Sateenkaari!

Anonyymi kirjoitti...

Lintujen suuntaan taallakin kallistutaan :)
Taallakin jo helle, ei voisi vahempaa kiinnotaa paivia töissa viettaa, kun tuossa pihalla allas ihanainen odottelee :( Mukavaa viikonloppua Antalyaan!

Sirokko kirjoitti...

Olisin sanonut sauna jos olisi näkynyt piippu, tai ehkä se on tuolla takana... jos ei niin sitten leikkimökki jonne mahtuu pari vierastakin yösijaan. Systerillä on tuon mallinen leikkimökki pihallaan, siitä vaan tuli mieleen, siellä on sisällä parvi jossa mahtuu hyvin aikuinenkin nukkumaan.

ziriliini kirjoitti...

Minä veikkaan kanalaa. Tai puutarhavajaa... :D

Anonyymi kirjoitti...

Sehän on kissan tai koiran koti:)
Ter.Niina

Vihreatniityt kirjoitti...

Leikkimökki ja varasto.

Sateenkaari kirjoitti...

Kiitos,ystavat arvauksista.Aika monella oli oikeaan osuva arvaus,taikka tieto.
KANALAHAN tuo on.Minusta se oli aivan ihana sinisine kattoineen.Aivan toista,mita entisajan verkkohakit,vaikka kyllahan niita taallakin enemman nakee,mita tuota nykymuotia.Mina nain ensimmaisen kerran tuollaisen kanalan.