tiistai 9. maaliskuuta 2010

NAİSTENPAİVA

Paiva kului  normaaleissa touhuissa kotona.Ruokaa,siivousta jne.İltapaivalla kuulin ambulanssin tulevan tahan lahelle.Menin parvekkeelle katsomaan,ja  tuossa vastapaata oli vanha naisihminen maassa makaamassa,kavelykeppi vierella.Naytti juttelevan ambulanssimiehille.Nostettiin baareille,ja kyytiin.Ambulanssi laksi pillit paalla pois,joten kiire oli sairaalaan.


İllalla olimme mieheni kanssa SHERATON hotellissa kokouksessa kutsuttuna tutustumassa eraaseen asiaan,josta kerron jossain vaiheessa,jos saan siihen luvan.

Kokouksen loputtua kavelimme kotiin.Matkaa reilu 3 kilometria.İlma oli ihanan lammin,ja kevainen.
Orvokit on kaupunki jo istuttanut,joten kevat se on


Naistenpaiva kun oli,niin mieheni tarjosi "pikkumakeaa" paivan kunniaksi.Olen joskus kertonut,etta meilla ei paljoa kukkia ostella,vaan tehdaan jotain muuta.


Tama "pikkumakea" olikin todella hyvaa.Nimeltaan KATMER.Ohuen ja rapean taikinan sisalla on


tuotetta,nimeltaan kaymak(On tuollaista paksua kermaa) ja sokeria.Paistetaan teflonpannulla.Paalle ripotellaan pistaasipahkinaa,ja syödaan kuumana.


Naistenpaivan paatteksi lahella puoltayöta kuului ulkoa kova rysays.Mentiin parvekkeelle katsomaan,ja nakyma selvitti rysaysaanen.Henkilöauto oli rysayttanyt palasiksi katutiilikontin,mita oli tuotu paivalla katuosuudelle paallystysta varten.Kadulla on suuri mainostaulu(jalallinen),joka pitaa ensin siirtaa pois,jotta paasee ajamaan.Kadulla ei ole ajokieltoa,koska ihmisten pitaa paasta koteihinsa,ja mahdollisen halytysajoneuvon ajamaan.Taisi kuski olla alkoholia nauttinut,koska ei edes huomannut estetta kadulla,missa ovat katutyöt meneillaan.Ja tassa tapauksessa olisi pitanyt ajaa kiertokautta.Seurattiin juttua,ja kuskiksikin nayttivat laittavan toisen,kuka todellisuudessa autoa ajoi.Poliiseja oli paikalla pilvin pimein,ja selittely oli kova.

9 kommenttia:

nuheila kirjoitti...

No jo oli tapahtumarikas päivä;)Omalta parvekkeelta näen myös usein kolareita öiseen aikaan kun ajavat yksisuuntaista katua pitkin väärään suuntaan.Nuheila

Marge kirjoitti...

Nam, mitä herkkua!:)

Tuo herra alkoholi ja auto eivät kyllä sovi yhteen!

Kauniisti ja viisaasti kirjoitit edellisen postauksen naistenpäivän kunniaksi!!

Mukavaa keväistä viikon jatkoa sinne kauas!!:)

Sateenkaari kirjoitti...

Nuheila: Asuntomme sijaitsee Antalyan keskustassa,mutta ei aivan vilkkaimmalla paikalla.valilla kylla sattuu ja tapahtuu.
Taalla kanssa (varsinkin yölla)ajetaan yksisuuntaista katua vaaraan suuntaan.Ja mopot ajavat paivallakin.

Marge:Kiitos kauniista sanoistasi.
Ei todellakaan sovi alkoholi,ja ajoneuvon kayttö samaan aikaan.
Kevat tuntuu ja tuoksuu taalla talla hetkella.

Susanne kirjoitti...

Voi miten pitkällä siellä kevät onkaan:) Minullekkin tuli ihan keväinen olo vaikka meillä täällä lunta onkin enemmän kuin vuosiin.

Herkulliselta näyttää tuo "pikkumakea"

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Niihin puihin,mista joulukuussa on lehti lahtenyt,niin nyt on lehti tulossa.Niin lyhyt on se varsinainen talvi taalla.Viime syksy oli pitkaan lammin myös öisin.Joskus jo lokakuussa ovat yöt kovastikkin kylmia,vaikka paivalla on lamminta.
Tuollaiset pikkumakeat ovat hyvia joskus,mutta jatkuvaa syöntia pitaa varoa,ettei kilot paase yllattamaan.

pikkujutut kirjoitti...

Kiirettä todella pitää siellä teillä.:)

Tuo herkku vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Sateenkaari kirjoitti...

Pikkujutut:Nyt taas ollut kiiretta liiaksikin.Kiire on asia,mista en pida ollenkaan.Esim.,jos pitaa johonkin lahtea kovalla kiireella,niin se saa minut vihaiseksi.Olen kuitenkin ihminen,joka tekee asiat ripeasti,viivyttelematta,mutta maltillisesti,ilman kiiretta.
Tuo herkku on nopea valmistaa,ja yksinkertainen,kun on oikeat aineet,mutta todella hyvaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa.... Ihanan pitkällä siellä teillä kevät jo on - täällä on niin paljon lunta ja jäätä, että vielä menee tovi ennenkuin ihan keväästä pääsemme nauttimaan. Hesarissa kirjoitettiin, että epäilevät kerkiääkö lumi sulaa ollenkaan kesän aikana lumen kaatopaikoilta:)

Sateenkaari kirjoitti...

Marke:İhana kuulla sinustakin,ystavain.Kevat tuli taas aivan yllattaen nopeasti.Kukat ovat alkaneet kukkimaan.Niihin puihin,mista joulukuussa lahti lehti,niin nyt alkaa vihertaminen nakya.Kohta taalla on kesa.
Toivotaan,etta lumet sulavat siella teilla Suomessa ainakin kaduilta ja kotipihoila.
Lumien kaatopaikalla varmaan on valtavat maarat lunta.Mutta sinne ei kenenkaan tarvitse onneksi menna kesalla istuskelemaan.Hih.