torstai 4. maaliskuuta 2010

LÖYTYİ


Jippii,MUSTİKKAHİLLO löytyi vihdoinkin.


Olin jo menossa kassalle Migroksessa,kun laksin viela tarkistamaan hillohyllyn.Ja siina se oli.Kauan etsimani ja odottamani mustikkahillopurkki. tama ei ole samaa,mita Ebru on Marmariksesta ostanut.Kuuluu Migroksen omaan tuotemerkkiin.Hyvaa on muuten,mutta ehkapa vahan liiaksi sokeria.
Nyt,kun viela tulisi Migrokseen pakastemustikoita,joita on Real-marketissa,mutta se on niin vaikean matkan takana meilta,ettei tule kovin usein kaytya.

16 kommenttia:

nuheila kirjoitti...

Nami nami!Meillä on rasvatonta mustikkajogurttia jota on aina välillä pakko ostaa:)Nuheila

ebrufin kirjoitti...

Mahtavaa! Olin tanaan kanssa piipahtamassa Migroksessa, ja kun menen seuraavan kerran niin tsekkaan tuonkin:)

Natjale kirjoitti...

:-), jos olisi niitä pakastemustikoita, voisit heittää hillon sekaan hieman sokeria pois viemään?
Mutta hyvä noinkin, että löysit edes sen hillon :-)!

Tuo on niin hauskaa itselläkin välillä, kun löytää jotain mikä muille suomalaisille on jokapäiväistä leipää, niin sanottua, mutta itselle harvinainen herkku.

Vihreatniityt kirjoitti...

Nyt sitten lakka-ja puolukkahilloija metsästämään!

Sateenkaari kirjoitti...

Nuheila:Nyt saan tehtya mustikkajugurttia luonnonjugurtista ja tuosta hillosta.

Ebrufin:Tsekkaileppa,niin mina tsekkaan sita Koskan hilloa.

Natjale:Vaikka taallakin on oikeastaan kaikkea,niin aina sita jotain puuttuu.Ja on kiva etsia naita.
Suomessa etsin monia sellaisia tuotteita,mita taalla on ja Suomessa ei.

Vihreatniityt:Voikin olla sitten vaikeampi juttu.

Katti kirjoitti...

Hyvää viikonloppua Sateenkaari!

Joo Turkin lavasleipä on sellaista mitä ei täällä ole:D

Sateenkaari kirjoitti...

Katti:Lavas ekmek,lavasleipa kuumana,nam.

Anonyymi kirjoitti...

Pitaapas kayda Migroksessa ;)

Maria

Sateenkaari kirjoitti...

Maria:toivotaan,etta Alanyassakin olisi Migroksessa tuota mustikkahilloa.Jos ei ole,niin voithan pyytaa hankkimaan.Sano,etta Antalyassa on.Se Migros,mista taalla ostin,niin ei ole edes iso paaMigros,vaan sivumyymala.

ekku kirjoitti...

Kiva kun löysit.En tiedä oletko jo täällä puhunut,utta mitä ruokaaineita et sieltä saa mitä kaipaat Suomesta?Vai löytyykö kaikkea ainakin korvaavana versiona?

Sateenkaari kirjoitti...

Ekku:Saan taalta kaikkea tarvisemaani.Kun asuimme Suomessa,niin silloin oli joskus ruoka-aineet hakusessa.Olemme aina syöneet melkeimpa pelkastaan turkkilaista ruokaa.Makaronilaatikkoa ja kalakeittoa teen taallakin.Norjan lohta löytyy.Huomenna teen itselleni kaalilaatikkoa(mies ei syö).Kaalia on yleisesti myynnissa joka paikassa.
Se,mita en ole nahnyt,on ohraryynit.Ne olisivat parempia kaalilaatikossa.
Tuota mustikkahilloakaan en erityisemmin kaivannut,mutta oli kiva sita etsiskella.

Heljä kirjoitti...

Joko leivoit piirakan? Itsellä vielä korkkaamaton purkki Ikeasta, samoin kuin lakkahillopurkki. Ikean puolukkahillo maistuu parhaiten jostain syystä.

Sateenkaari kirjoitti...

Helja: Perun puheeni.En raaski tuosta hillopurkista viela piirakkaa tehda.Kaytan jugurttiin,ja kaurapuuron paalle.
Pitaisi saada pakastemustikoita piirakkaan.

Laura kirjoitti...

Kiva että löysit mustikkahilloa! Sitä ei ole ikinä edes tullut etsittyä Istanbulissa mutta löytyy varmasti sieltäkin jos kerran Antalyasta. :)

Suomesta minä kaipaan eniten maitoa! Kaikki kokeilemani turkkilaiset maidot maistuvat jotenkin niin erilaisilta ja makeilta suomalaiseen maitoon verrattuna. Suomessa juon maitoa litrakaupalla päivittäin mutta Turkissa ruokajuomaksi valitsen usein vettä tai sitten se perinteinen Coca-Cola mikä ei ole hirveän terveellinen..

Hyviä viikonloppuja sinne Antalyaan!

Sateenkaari kirjoitti...

Laura:Uskon,etta kylla İstanbulista mustikkahilloa löytyy.Jos ei muualta,niin İkeasta ainakin.
Mina kaytan maitoa kahvissa,ja joskus murojen kanssa,mutta en muuten.Nykyaan minustta on taallakin jo hyvanmakuisia maitoja.Joudun kayttamaan laktoositonta maitoa,joka on hiukkasen makeaa myös Suomessa.Mutta Danonen maito on mielestani hyvaa myös taalla.
Olen yrittanyt kommentoida blogissasi,mutta ei onnistu.Ne kirjainmerkit ovat tosiş vaikeat,tai sitten en osaa,kun en osaa ruotsia.

Laura kirjoitti...

Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan! :) Kyllä sinun kommenttisi on tullut perille, mutta minun pitää aina hyväksyä kaikki kommentit ennen kuin ne näkyvät, joten välillä voi kestää vähän ennen kuin ne tulevat näkyviin! :)

Kirjoitan ruotsiksi kun se on äidinkieleni, mutta tiedän myös että minulla on useita ruotsia taitaamattomia lukijoita (esim. osa turkkilaisista ystävättäreistäni). Myös poikaystäväni sisko on ahkera blogini lukija ja silloin kun me asuimme Istanbulissa hän seurasi pikkuveljensä elämää päivittäin kuvien avulla (hän asuu itse Alanyassa) ja osasi tarvittaessa raportoida vanhemmilleen milloin me oltiin käyty missäkin. :P Mutta ehkä mun pitäisi järjestää joku käännöshommeli siihen, esim. Google translator niin kaikki pystyisivät lukemaan..? Valitettavasti kaikki käännösohjelmat vaan ei ole hirveän hyviä!

Tänään löysin purkin lakkahilloa äitini jääkaapista ja oi kuinka maistui hyvältä! En ole syönyt sitä moneen vuoteen ja olin melkein unohtanut pohjoisen kullan maun. :) Paras hilloista! <3

Haleja!