maanantai 22. maaliskuuta 2010

İLMASTONSUOJELU

http://www.wwf.fi/earthhour/earth-hour/tietoa-kampanjasta/


İlmastonsuojelu on asia,mika pitaisi kuulua jokaiselle maapallontallaajalle.
Monet varmaan ajattelevat,etta eihan se minua liikuta,sehan on vain sademetsien juttu.Ja sademetsat ovat meista monista niin kaukana.Eihan me niita hakata.
Mutta asiaan liittyy paljon muutakin,kuin vain sademetsien hakkuu.

Jotta nuo kauniit kevaan kukkaset jatkossakin saisivat avata nuppunsa meidan iloksemme,niin ajattelethan sinakin asiaa.

Sain tanaan Suomesta ystavaltani sahköpostin,jossa mukana yllaoleva liite.Kaythan katsomassa,mita liitteen takana on.
Meilla palaa kynttilat 27.3 klo 20.30-21.30 valisen ajan.

7 kommenttia:

Mimmuli kirjoitti...

Heips Ystäväni, Tänään tuli postia, tuhannet kiitokset sinulle kartasta=)

Yaelian kirjoitti...

Viime vuonna taisinkin postata tuosta Earth hoursista.Tärkeää tosiaankin,että muistaisimme myös meitä ympäröivää mailmaa eikä vaan ihan sitä lähialuetta.Mukavaa viikkoa sinulle Sateenkaari:-)

Sateenkaari kirjoitti...

Mimmuli: Ole hyva.Laitoin sinulle sahköpostillakin tiedon hajamielisyydestani.Piti laittaa kortti sinne kartan valiin,mutta muistin sen vasta,kun olin teipannut kuoren postissa kiinni.
Toivotaan,etta on hyva kartta.

Yaelian:En ole taalla nahnyt mitaan mainoksia tuosta tempauksesta.Yleensa Turkki ottaa osaa naihin kansainvalisiin asioihin.Voi olla,etten ole vain huomannut.

Natjale kirjoitti...

Pienillä teoillakin saa paljon aikaan :-)!

Sateenkaari kirjoitti...

Natjale.Totta.Jos jokaisessa maailman kodissa olisivat valot sammutettuina tuona aikana,niin hyöty olisi mahtava.Mutta pienikin osa riittaa auttamaan.

Seija kirjoitti...

Sinä olet kovasti miettinyt viime aikoina eettisiä arvoja. :) Olisipa sellaisia ihmisiä hyvin hyvin paljon. Meillä kaupunki suosittelee, että jokainen Vaasalainen osallistuisi valojen sammuttamiseen. Kaupunki työnantajana on laittanut asian sähköpostina kaikille työntekijöilleen.
Katselin noita lukkojen kuvia myös. Aikamoiset koukut. Tukholmassa appiukollani oli teräsovi, jossa turvalukot. Ovi oli naamioitu tavallisen kerrostalo-oven näköiseksi. Sielläkään ei voinut muuta. Turvaketjut olivat myös ovissa. Muistatteko aikaa, jolloin ovet pidettiin auki yötä päivää? Kun kotoa lähdettiin kauppaan, ei tarvinnut ajatellakaan, että ovi lukittaisiin. "Ei aika mennyt koskaan palaa". :) Terveisiä täältä!

Sateenkaari kirjoitti...

Seija:Pitaa valilla ottaa itseaankin niskasta kiinni,ja ajatella jotain jarkevaakin turhuuden lomassa.
Toivotaan,etta mahdollisimman moni Vaasalainen pitaa valot sammutettuna.Taalla tosiaan en ole tahan kampanjaan törmannyt,vaikka iimastonsuojelumainontaa on paljon.
Muistan hyvin sen ajan,ettei yöllakaan ovet olleet maaseudulla lukossa.Mutta Fethiyessa taalla on edelleen suhteellisen turvallista.Mieheni vanhin poika oli juuri meilla pari paivaa,ja tasta hanenkin kanssaan juteltiin.Han sanoi,ettei voisi asua Antalyassa,koska taalla pelkaisi.Fethiyessa voi rauhassa kulkea,vaikka keskella yöta.
Halit sinne Vaasaan