sunnuntai 27. syyskuuta 2009

SADETTA JA HELLETTA.Sadehan siita tuli eilen ennen matsia,ja rankka sellainen.Ukkonenkin jyrahteli mallikkaasti muutaman kerran.
Sade loppui ennen matsin alkua.Mainostin eilen,etta ,jos sataa,niin katsotaan olkkarin ikkunasta,mutta,kuten kuvasta nakyy,niin eipas olisi tullut katsomisesta mitaan tuon sadepisaraisen ikkunan lapi.Ja tuuli oli sopivasti meilleppain,joten ikkunan aaressa olisi kastunut itse,ja myös koti.

Peli alkoi mallikkaasti Antalyan tehdessa alkumetreilla ensimmaisen maalin.Mutta eipas jatkunutkaan onni.Tilanne pelin paatyttya oli 1-2 Fenerbacen hyvaksi.Fenerbacehan on myös maailman jalkapallokentilla hyvin parjannyt joukkue.Antalya ei ole niihin mittoihin yltanyt viela jalkapallossa.Tanaan on ollut taas pitkasta aikaa hellepaiva.Lampötila kohosi iltapaivalla parvekkeella +37:aanHuomiseksi luvattu hiukkasen viileampaa.Mutta heti,kun aurinko laskee,niin ilmakin viilenee.Talvi on tulossa.

5 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Tuosta sadekuvasta pulpahti kodin lämpö ja odottava tunnelma. Sateella on kiva katsella ikkunasta ja kyllähän ne märät pelaajatkin näyttää...öhöm köh...hyvältä ;)

Susanne kirjoitti...

Korkealle nousee vielä siellä lämpötila. Täällä on luvattu ensi viikolla viilenevää. Onkin ollut lämmin syksy tähän asti.
Sadekuvassa on jotain hyvin tunnelmallista!

Marika kirjoitti...

Kovin on lämmin vielä siellä...hyvähän, että yöksi vähän viilenee, mukavempi nukkua.

RouvaHoo kirjoitti...

Huh hellettä!
Tosin täälläkin äsken katsoin niin melkein lokakuun alku ja näin aamuyöstä +13 on melkoisen lämmin.
Pidin myös tuosta sadekuvasta sisältä päin otettuna
Mukavaa viikkoa!
Heljä

Sateenkaari kirjoitti...

Susadim:Kiitos.Hyvalta kylla.....mutta siten pitas menna kylla lahemmas..Öhöm::: Taalta maran ikkunan takaa kun on "kaukokuvaa..."

Susanne:Kiitos sinne maalle:Sateessa on kaikin puolin monenlaista tunnelmaa.
Lammninta on taalla viela ollut.Tanaan normaali,ja kiva saa.+28.

Marika: niin on,eika tarvitse enaan kayttaa ilmastointia yölla.

RouvaHoo:Kiitos Helja.Piti ottaa sadekuva sisalta pain,kun parvekkeella kastui.